0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: ВИП Брадър - образцов дом (клюкарска тема)
« Отговор #360 -: Ноември 07, 2014, 08:33:50 am »
Jbrul, за Станка Златева напълно те подкрепям. Много добре я охарактеризира  :lol:
За Йорданка Христова обаче, си мисля, че има добри качества извън пеенето. Битовизмите са много досадни и дразнещи чак, но в едно затворено пространство с толкова много, живеещи заедно 24 часа съквартиранти, няма как да не са на преден план. По-възрастните е нормално да мислят повече за прехраната, особено когато и те готвят и разпределят дажбите по дни. Така че това й го прощавам  :lol:. Даже в определени ситуации го намирам за нейн плюс, защото не изтрещява като Вочето по въпроса. 
Много ми харесва обаче, че не е конфликтна и гледа положително на нещата. Умът й е "бистър", противно на повечето хора на нейната възраст. Прави много трезви преценки на ситуациите. Не лицемерничи. Участва дори и във физическите игри с голяма лекота. Въобще харесва ми как изглежда за възрастта си.
Аз имам едно такова мнение, че с годините характерът на човек се отбелязва на лицето му. Например злобните бабички са обичайно едни с изкривени устни и стъклени очи. Данчето обаче не е такава. Мисля си, че е добра душа.  :lol:
Разбира се, имам и критики към нея, както това как се самономинира, макар и после уж да съжаляваше.
Нареждам я след Уош и Влади в моята класация (Гигова ми е мъгла). И със сигурност преди Тачо, Тачовица, Воче, Кучкова, Албена и сие.

За Вочето съм напълно съгласна с всички ви, че прекали на тема "деца".
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #361 -: Ноември 07, 2014, 09:49:05 am »
За самономинирането на Данчето Христова - за мен беше нормално, но ББ пак се опитва да създава дребни скандалчета. Малко странно ѝ обясниха за какъв тип трябва да гласува. Има си и тя кусури, то кой ли няма, но поне едно е неоспорима - знае си цената.
Иначе и аз предпочитам Уош да спечели - кефи ме това момченце и това е.
*
« Отговор #362 -: Ноември 07, 2014, 14:18:09 pm »
Ааааа, вижте ся за Данчето... :lol: Аз не казвам, че е злобна, проста, невъзпитана, интригантка и от сорта неща. Не е! Не знам как точно да го обясня, просто за звезда от нейния ранг (тя не е някоя измислена - известна с това, че е известна) - просто очаквах/искаше ми се да е мноооого над битовите истории. Поне доста повече отколкото ни показа ББ. Естествено, че в къщата - не може да си съвсем "над", те там битовизмите са изведени до абсурдни висини наистина, а и тя е човек все пак. Ама само като се сетя за сиренцето, как си го прибра, то било само за нея и пр. - еми грозничко и неуместно си беше. Може и да не е било системно поведение от нейна страна, ама то стига една такава изцепка по-фрапантна и тя говори достатъчно за цялостното й отношение по такива въпроси. Естествено на фона на якото омазване на почти всички останали - Данчето е за крилца и ореол.  :D
Но все пак - нека Уош е победител. И той заслужава, тепърва ще става популярен, добре ще му се отразят разходките по какви ли не медии, след края на ББ. Пък Данчето си има и кариерата и името, за нея нищо няма да се промени с няколко интервюта/участия повече, или по-малко. Аз нали съм практична - нагласих ги веднага.  :lol:

Воче-то, така и не сгря след фала на Евгени, че "един и същи номер" - не може да впечатли публиката повече от веднъж. Тогава като надуши, че позата на обидена и жертва е удобна и се самозабрави. От този момент насетне - тя все се тръшка, все на някого е жертва, все я обиждат и нея и дечицата й..., ама пресоли манджата отдавна. И не се усеща и не се усеща. Мисля, че всички, които пишем тука имаме деца (и Рачо има бебе на път), не е като да не сме чувствителни на тази тема, ама щом и в нашите очи вече се оля с този вой... От това което гледах снощи - тя е на път да провали сегашната мисия, пак заради някаква измислена от нея си драма на тема "дечицата ми". Пуснаха й записа какво е казал Влади...еми сори, ама не е казал нищо, което тя самата да не е разправяла доволно много пъти по медиите. Нито той го коментира с някаква злоба, злорадство, най-малкото - и той е родител бе! Аз поне възприех казаното от него (каквото излъчиха) в смисъл на: "Егати живота и ситуацията - кафенца в леглото, "аморе", най-прекрасния мъж на света едва ли не и в следващия момент - хоп оказва се, че посяга на дъщеря ти". И тя се разскача, че искала извинение. За какво точно го иска?
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

*
« Отговор #363 -: Ноември 07, 2014, 20:29:03 pm »
Съгласна съм с Людмила...Воче си е чисто за медикаментозно лечение.  8O

*

Pesheck

• *
  • 5861
« Отговор #364 -: Ноември 07, 2014, 21:02:53 pm »
Еееей ама по гръб не пада Воче-то. Върти, суче, но мсе не е виновна тя милата. Има такива хора, които си живеят на принципа - „всички в ла...на, само аз в бяло“. Еми не мога да ги дишам той тертип.
*
« Отговор #365 -: Ноември 07, 2014, 21:14:07 pm »
Еееей ама по гръб не пада Воче-то. Върти, суче, но мсе не е виновна тя милата. Има такива хора, които си живеят на принципа - „всички в ла...на, само аз в бяло“. Еми не мога да ги дишам той тертип.
Именно.

Спомням си тази пролет, един мнооого дълго чакан уикенд, в който мама ще вземе Дани и аз - яко планове. За излизане, купони, абееее...сещаш се. Взе го късно в петък вечерта, хапнах, погледах малко ТВ, взе да ми става едно такова смотано, леко температура.... Към 23 ч. вече - стана страшнооо. Разстройство, повръщане, цялата треперех, някакъв вирус, ама як. До събота следобед - откровено казано имам часове, които ми се губят. Ставах, взех един леген по някое време, повръщах в него, после ми се къса лентата, после пак повръщам в СЪЩИЯ леген. Колко ми беше зле - аз си знам, а аз не съм някоя превземка я... Да не мога да стана от леглото и очи да отворя, и да се препотя 300 пъти... Ми на к'во да мириша тогава? На рози ли? И мърла ли съм, понеже съм била болна?
Що го разправям? Когато в събота следобед ми мина острата фаза - ха познайте колко пъти се бях препотила, на какво миришех аз, на какво миришеше в спалнята ми, а в нея - леген...с еди какво си , стоял там с часове и по леглото и пода разхвърляни м'найсе броя салфетки с които съм се бърсала.
Еми добре, че бях сама, ами не е била някоя като Воче наоколо тогава, че "смръдла" - щеше да е най-лекото, което щеше да каже в ситуацията.

И естествено, че е обидано да определиш някого като егати мърляча и миризливица ПО ПРИНЦИП и дължиш едно "извинявай" поне, ама от сърце. Ама тя.... :?
« Последна редакция: Ноември 07, 2014, 21:18:05 pm от Jbrul »

*
« Отговор #366 -: Ноември 08, 2014, 08:52:56 am »
Абсолютно си права. В крайна сметка спят заедно и ще трябва да са по-толерантни едни към други.Това са го знаели още преди да влязат във формата и не може сега да е довод за лични нападки. :? Воче ми писна с нейнта изтъркана песен.Вече става страшно за нея и не знам защо не се усеща :(.Ама тя не слуша никой.....ако и да е имала някакъв авторитет навън,всичко си проигра тая шматка :lol:. много ми е жал за Влади.Защо е стигнал до това положение  :(.Заради филма ли?
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #367 -: Ноември 08, 2014, 17:05:47 pm »
За Влади доколкото знам, нещата тръгват зле заради филма, ама ако има и още нещо - не ми е попадало. Решава да го прави този филм и естествено - проблемите с финансирането му са били постоянни. Стига се до някакъв момент в който няма пари да го завърши, а вече над половината е заснет. Мисля, че и тогава някъде започва да пие повечко, за да завърши все пак филма - ипотекира семейното жилище, което е довело и до проблеми в семейството му, оттам още повече я закъсва и с пиенето... В крайна сметка - успя да направи филма, въртяха го по кината, мисля че и награди някакви взе, изобщо - каквито отзиви съм чула за него - все са били добри.
Предполагам обаче, че типично за България - не е успял да избие дори вложените във филма средства, пък да е на печалба - съвсем. Не знам дали успя да си изплати заема и да си спаси жилището, или не успя. В добавка, става му ясно, че е и алкохолик, опитва да се лекува, май не особено успешно. Откакто е в ББ - веднъж със сигурност се напи, ама мисля че не е повтарял, опитва човекът да се пребори, не е като да не опитва. Покрай историята с Воче, даже си помислих, че проявява доста силна воля, за да не посегне към чашката. За човек с такъв проблем - това е много трудно - да не започнеш да пиеш, именно когато си под напрежение, в състояние на дискмфорт, обиден си... Вероятно неистово му се иска да се "отреже", но не го прави, за което - моите адмирации. С жена му нещата също са се скапали много, покрай проблемите с филма, заемите, пиенето....дето се вика, то едно нещо няма да му е наред в живота в момента.

Относно външния му вид и хигиената му... Влади е с тази прическа от младини, аз не го помня с друга фризура да е бил. Сега обаче, половината му коса е побеляла, появила му се е и плешивина. Понеже аз самата имам доста бяла коса, забелязала съм, че обезцветените косъмчета - седят едни такива изпръхнали, като изгорени... Ако не я боядисвам редовно, ами си я оставя в натурален вид - вероятно и моята прическа ще изглежда някак мърлява, щръкнала, рошава, неподдържана, от което пък някой "умник" като Воче - колко му е да си направи извода, че не се къпя, не се грижа за себе си и съм някаква мърла жестока. Двете чистачки в къщата, само и само да обяснявт колко са били прави в коментарите и квалификациите си и дотам стигнаха - косата му била мърлява, дрехите му не били ОК  8O, не изглеждали спретнато. Ама има огромна разлика между чиста коса и чисти дрехи, които не ти изглеждат някак си и коса немита със седмици и дрехи вонящи на пот и неизпрани м'найсе дни. Те обаче, кудкудякаха кое как им изглеждало на тях, което няма никакво отношение към реалността все пак. Както обясних в предишния си пост, ако човек се разболее, залежи се за ден, изпоти се няколко пъти - ами ще замирише на пот, да. Това е нормално, случвало се е на всеки от нас предполагам. Когато се почувстваш достатъчно добре, че да станеш от леглото - взимаш си душ, слагаш си чисти дрехи и толкова. Подобна ситуация не те прави мърльо и нечистоплътник. Или пък да имаш стомашни проблеми и да изцапаш тоалетната... Брех да му се незнае - Воче и Кали ще речеш, че никога не са имали разстройство в този живот, те снасят златни кюлчета сигурно и след тях в тоалетната ухае на рози. 100%  :lol: Да, мъжете често са по-небрежни към почистването на "едното място", да при стомашен проблем - обикновено пускат водата след себе си и не провеждат оглед на тоалетната чиния в детайли, да вероятно и Влади е направил така във въпросния случай.... Ейййй каква "трагедия" е това наистина бе!

Човек, с елементарно възпитание и обноски - просто няма да си позволи да коментира подобни интимни неща. Човек с два грама мозък в главата, преди да се разкудкудяка по такива теми - би си помислил, как самият той ще се почувства, ако за него някой коментира такива неща, при това - в подобно шоу. Интелигентните и наистина възпитани хора, добре знаят, че не е достатъчно едно нещо да бъде вярно просто, за да можеш да си позволиш да го кажеш/коментираш. Те винаги ще помислят как би се почувствал коментирания и когато е ясно, че ще се почувства минимум кофти и неудобно, ще запазят за себе си съответната истина и толкова. Особено пък по такава тема. Та по въпросния случай - напразно се притеснява Влади, считайки, че тези двете него са злепоставили пред зрителите. Себе си злепоставиха, развявайки махленската си простотия. Кали пак по-хитра излезе и взе усилено да дава заден, да се обяснява и мазни, извини се (неведнъж) - искрено, или не - не е толкова важно. Обаче Воче се държи наистина дебилно, направо ме смайва.  8O

Другото, което ми прави впечатление при Воче е, дълбоката й убеденост, че околните са длъжни и трябва по 300 пъти да премерят всяка своя дума и действие спрямо нея, да не би с нещо да я засегнат, или обидят, дори случайно. На нея някак й се полага такова отношение. В същия този момент - тя какво прави и какво сипе по околните - е "няма проблем". Тя може да каже всичко на всеки, щото е убедена, че е права и това, което казва е така. Дори да осъзнава, че е неприятно, грубо, обидно за някого - пак имала право да го каже, щото то било вярно и к'во толкова. Егати идиотските възприятия за света и общуването изкарва.

« Отговор #368 -: Ноември 10, 2014, 22:14:09 pm »
Абе Ники Кънчев тази вечер много вика  :lol:
Не го играе водещ, а защитник и нападател  :lol:
Ще си лягам обаче. Нали съм коментатор-поспаланец.  :lol:
*
« Отговор #369 -: Ноември 11, 2014, 14:55:30 pm »
Съвсем не ми остава време и желание да гледам брадърите, но преди малко прочетох, че Тодор Славков щял да влиза в Big Brother All Stars.  :)

Тодор Славков, Люси Иларионов и Петя Буюклиева ще влязат в "Big Brother All Stars".

Това разкрива в новия си брой списание "LOVE style", което първо съобщи и кои ще бъдат съквартирантите във "VIP Brother". Прага на Къщата ще прекрачат още певицата Бони, Катето Евро, Боби Турбото, Ники Китаеца, скандалната Калина Паскалева и Пламена от „Music Idol”.

"Big Brother All Stars" ще продължи само месец, а хонорарите, които ще получат участниците са по-ниски от тези във "VIP Brother".

Като гледам участниците май ще е по-интересно и забавно от сегашния цирк.  :wink:
« Отговор #370 -: Ноември 11, 2014, 15:00:45 pm »
Оо, Петя Буюклиева и тук ли ще се излага.  :lol:
Нали наскоро се поизложи в едно музикално риалити.

И на мен вече ми е толкова безинтересно, че не съм влезнала дори да видя кой изгониха снощи.
*
« Отговор #371 -: Ноември 12, 2014, 18:28:08 pm »
Другарки и другарю Рачо  :lol: - пускам нова анкета за финала. Обръщам внимание, че въпросът е кой искате да спечели т.е. ако гласувате наистина - за кого бихте гласували. Можете да посочите двама играчи. Пускам анкетата, ей така за наша си "сверка на настроения и симпатии" и да видим доколко нашите - ще съответстват на реалните резултати на финала. Приятно цъкане!

« Отговор #372 -: Ноември 12, 2014, 18:50:13 pm »
Дадох глас за Уош и Данчето  :goodluck:
*
« Отговор #373 -: Ноември 12, 2014, 18:54:54 pm »
Аз за Уош и Албена. Веднага да си признае кой, КОЙ е гласувал за Кали?  :lol: :lol: :lol:

*

Pesheck

• *
  • 5861
« Отговор #374 -: Ноември 12, 2014, 20:53:54 pm »
За Уош и Влади гласувах. Просто имам някакъв сантимент към него, помня го от ония години в които и той и аз бяхме млади.
*
« Отговор #375 -: Ноември 13, 2014, 07:46:44 am »
Айде сега  :lol: :lol:.гумичката и изтривай Воче и Гигова. Първата отдавна трябваше да излезе ,а за втората беше въпрос на време.макар да е милиони пъти по-симпатична. :) Гласувах за Уош и Влади. Най-близо са до мен ,а и мисля ,че тези пари ще оползотворят най-правилно за себе си.
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #376 -: Ноември 13, 2014, 07:49:42 am »
За Уош и Влади гласувах. Просто имам някакъв сантимент към него, помня го от ония години в които и той и аз бяхме млади.
yahoo_33 И аз имам същият сантимент към Влади от онези години, ееееххх ..

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
« Отговор #377 -: Ноември 13, 2014, 07:57:36 am »
Аз смятам, че Вочито с целия този скандал около Въргала много му помогна. Имам предвид да му увеличи рейтинга.

Сега предлагам Кали и Вочи да стягат куфарите за хамериканско и да отиват да разнищват Зукърбърг - къпе ли се, сменя ли си дрехите, да изучат всичките му клозетни навици  :lol: :lol: :lol: http://www.dnes.bg/mish-mash/2014/11/07/zukyrbyrg-obiasni-zashto-nosi-edna-i-syshta-teniska-vseki-den.244577

Аз пък продължавам да си подкрепям Жени.
*
« Отговор #378 -: Ноември 13, 2014, 09:17:15 am »
Аз съм за Уош и Влади.  :wink:
*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
« Отговор #379 -: Ноември 13, 2014, 13:38:14 pm »
Аз пък не следя предаването и понеже няколко дни преди обяд съм у дома -днес решх  да си пусна Гала да погледам.
 Наскоро засякох да говорят за една гръцка натурална козметика Апивита, интересно ми беше.

И днес с надежда да ми е  интересно.
Ами потресох се  . То нищеха и коментираха Брадъра , на който аз не съм в течение. Мале , как може пред цяла България  , пред камери тези хора да коментират  кои си измил гъза и кой  не. И Вип ,  уж. Уж да покажат култура , пример да бъдат  . После що изпростявала нацията  - ами гледа подобни предавания и теми за разговор стават  едни такива   ...