За Влади доколкото знам, нещата тръгват зле заради филма, ама ако има и още нещо - не ми е попадало. Решава да го прави този филм и естествено - проблемите с финансирането му са били постоянни. Стига се до някакъв момент в който няма пари да го завърши, а вече над половината е заснет. Мисля, че и тогава някъде започва да пие повечко, за да завърши все пак филма - ипотекира семейното жилище, което е довело и до проблеми в семейството му, оттам още повече я закъсва и с пиенето... В крайна сметка - успя да направи филма, въртяха го по кината, мисля че и награди някакви взе, изобщо - каквито отзиви съм чула за него - все са били добри.
Предполагам обаче, че типично за България - не е успял да избие дори вложените във филма средства, пък да е на печалба - съвсем. Не знам дали успя да си изплати заема и да си спаси жилището, или не успя. В добавка, става му ясно, че е и алкохолик, опитва да се лекува, май не особено успешно. Откакто е в ББ - веднъж със сигурност се напи, ама мисля че не е повтарял, опитва човекът да се пребори, не е като да не опитва. Покрай историята с Воче, даже си помислих, че проявява доста силна воля, за да не посегне към чашката. За човек с такъв проблем - това е много трудно - да не започнеш да пиеш, именно когато си под напрежение, в състояние на дискмфорт, обиден си... Вероятно неистово му се иска да се "отреже", но не го прави, за което - моите адмирации. С жена му нещата също са се скапали много, покрай проблемите с филма, заемите, пиенето....дето се вика, то едно нещо няма да му е наред в живота в момента.
Относно външния му вид и хигиената му... Влади е с тази прическа от младини, аз не го помня с друга фризура да е бил. Сега обаче, половината му коса е побеляла, появила му се е и плешивина. Понеже аз самата имам доста бяла коса, забелязала съм, че обезцветените косъмчета - седят едни такива изпръхнали, като изгорени... Ако не я боядисвам редовно, ами си я оставя в натурален вид - вероятно и моята прическа ще изглежда някак мърлява, щръкнала, рошава, неподдържана, от което пък някой "умник" като Воче - колко му е да си направи извода, че не се къпя, не се грижа за себе си и съм някаква мърла жестока. Двете чистачки в къщата, само и само да обяснявт колко са били прави в коментарите и квалификациите си и дотам стигнаха - косата му била мърлява, дрехите му не били ОК
, не
изглеждали спретнато. Ама има огромна разлика между чиста коса и чисти дрехи, които не ти изглеждат някак си и коса немита със седмици и дрехи вонящи на пот и неизпрани м'найсе дни. Те обаче, кудкудякаха кое как им изглеждало на тях, което няма никакво отношение към реалността все пак. Както обясних в предишния си пост, ако човек се разболее, залежи се за ден, изпоти се няколко пъти - ами ще замирише на пот, да. Това е нормално, случвало се е на всеки от нас предполагам. Когато се почувстваш достатъчно добре, че да станеш от леглото - взимаш си душ, слагаш си чисти дрехи и толкова. Подобна ситуация не те прави мърльо и нечистоплътник. Или пък да имаш стомашни проблеми и да изцапаш тоалетната... Брех да му се незнае - Воче и Кали ще речеш, че никога не са имали разстройство в този живот, те снасят златни кюлчета сигурно и след тях в тоалетната ухае на рози. 100%
Да, мъжете често са по-небрежни към почистването на "едното място", да при стомашен проблем - обикновено пускат водата след себе си и не провеждат оглед на тоалетната чиния в детайли, да вероятно и Влади е направил така във въпросния случай.... Ейййй каква "трагедия" е това наистина бе!
Човек, с елементарно възпитание и обноски - просто няма да си позволи да коментира подобни интимни неща. Човек с два грама мозък в главата, преди да се разкудкудяка по такива теми - би си помислил, как самият той ще се почувства, ако за него някой коментира такива неща, при това - в подобно шоу. Интелигентните и наистина възпитани хора, добре знаят, че не е достатъчно едно нещо да бъде вярно просто, за да можеш да си позволиш да го кажеш/коментираш. Те винаги ще помислят как би се почувствал коментирания и когато е ясно, че ще се почувства минимум кофти и неудобно, ще запазят за себе си съответната истина и толкова. Особено пък по такава тема. Та по въпросния случай - напразно се притеснява Влади, считайки, че тези двете него са злепоставили пред зрителите. Себе си злепоставиха, развявайки махленската си простотия. Кали пак по-хитра излезе и взе усилено да дава заден, да се обяснява и мазни, извини се (неведнъж) - искрено, или не - не е толкова важно. Обаче Воче се държи наистина дебилно, направо ме смайва.
Другото, което ми прави впечатление при Воче е, дълбоката й убеденост, че околните са длъжни и трябва по 300 пъти да премерят всяка своя дума и действие спрямо нея, да не би с нещо да я засегнат, или обидят, дори случайно. На нея някак й се полага такова отношение. В същия този момент - тя какво прави и какво сипе по околните - е "няма проблем". Тя може да каже всичко на всеки, щото е убедена, че е права и това, което казва е така. Дори да осъзнава, че е неприятно, грубо, обидно за някого - пак имала право да го каже, щото то било вярно и к'во толкова. Егати идиотските възприятия за света и общуването изкарва.