Смайл, явно не си я уведомила, че са и свършили задълженията по беб пък и мокро ли да седи детето
Това сигурно беше за мен а сценката се разиграваше преди да изляза и без нищо Но това ми се случва почти постоянно и вече на няколко пъти се изтървам да и отговоря по-рязко, мъжът ми също уж я инструктира, че прави нещо само ако изрично я помоля и да не ми "помага" ако не я питам, ноооо
А иначе - той винаги е мокър - това дете има право черво Като знам какво количество изкарва отзад и колко повръща се чудя как успява да наддава така
хахаха подвела съм се нещо, да за теб. Моята е по-скоро като на Смайл, нещо не пипа без да пита, само гледа да го занимава, съответно той ходи след мен и тя след него и аз се нервирам, щото опашката е двойна
Препоръчвам ти да го оставяш по малко, защото моят и сега е стоял 2 пъти по няколко часа с майка ми и ако му се доспи си нарамва сака и казва "Обади се на мама да ме вземе"
Пък памперси ще сменяш още 2г, нека и тя да посмени, тя не го ли е чакала
Намерила съм начин моя да си го мъкна навсякъде, просто ходим с баща му и си го прехвърляме като имаме ангажименти, в които на някой ще пречи. Сложно е и изисква организация, но баби и дядо работят и няма как. Ние сме на плаващи, само да настроим графика
Предпочитам мъж ми да гледа детето отколкото майка му, на него мога да правя забележки и инструктаж
а тя толкова ми отстъпва и уж се съгласява, че как да и счупя хатъра и да и кажа, че не е така както го искам
...Проблемът си е изцяло в мен. Толкова дълго съм го чакала това дете, че сега си го искам само за мен
И аз имам подобни подозрения за себе си, ама още не си признавам
Усещам се, че подвявам само като го гушка някой (тя), дори без в момента това някак да ми пречи
А смятай като вземе да раздава целувки