Хехеееее,
Десс пусна бомбата и пак избяга
Чакаме хубавата новина
Аз снощи бях на парти с колегите и оставих дребчо с татко му и свеки
Лелееее - едвам излязох от вкъщи, честно ви казвам, май не ме слуша главата
А трябваше и да го изкъпят (нито един от двамата не го беше правил досега, само гледат). Е жив и здрав е мъника, аз също се забавлявах, но като са ми приказвали едно време как е и ми е изглеждало супер странно и че аз няма да съм такава майка, ама айде сега отлепете ме от него де
Освен това днес ме забавляват двамата възрастни като ми обясняват много впечатлени как той бил кротък, ама как нощес не е ставал да яде (а детето не е направило нищо ново и необичайно, просто иначе като им говоря им минава през ушите, щото нали не ги грее пряко!). Та трябва повече да оставям малкия САМ с баща му, защото когато аз съм наоколо и той си бие отбои, а така ще свикнат
Маги, дано оздравява Мони бързо. Аз за себе си ставам нетърпима като ми е запушен носа, а си представям малката колко и е криво....
Смайли, дано Дани не проявява само временна милост към теб, а да си спинка вече повече
Мих, поеми си въздух, моля те
Гушни я и се опитай максимално да и затоплиш коремчето, или пък на ръката аси я сложи с длан върху коремчето - може да я успокои. Предполагам, че е голям ужас, а и скоро ще са двама, но знам, че ще се справиш