Lavender 8 стискам силно палци и с цялото си сърце ти желая чудесен резултат днес. Според мен дори този си е супер и вероятно сега ще се засили:)
Вали 85 и на теб стиснати палци днес за хубав резултат!
здравей
Hope111: аз подкрепям всички мнения надолу. Аз също съм при д-р Ганева като Линаполи и съм безкрайно доволна, макар и без положителен тест още, но ние тепърва започваме тежките процедури. Избрах си я от сайта по снимка и биография, а като я видях първия път, химията потвърди, че това е моята лекарката:) Всички лекари са добри специалисти по репродуктивни проблеми, така че може да се чувстваш в сигурни ръце. Аз лично часове си записвам директно през сайта вече, че е по удобно.
Да споделя и аз докъде го докарах: точно се връщам от преглед и изследвания преди пункция.
Дом. фоликул днес 18.8мм изглеждал чудесно, мат.лигавица 10.6мм, LH 8.87, Е2 1227 (което в другите мерни единици д-р Ганева каза, че е 300 и нещо си) били много добри, така че сряда в 11.00ч. пункция. Ще правим ICSI на естествен цикъл, но макар и с малък шанс заради едничкия само фоликул, вълнението е голямо, а надеждата огромна
. Както обичам да казвам, никога не се знае къде се крие късмета,та дано това е нашето късметче