Ей, няколко дни останах без компютър и вие сте се скъсали да пишете
. Не ходите ли на разходки
?
Специално искам да честитя първия рожден ден на Нора. Да расте умница и красавица - щастие за мама и татко.
Добре дошла на bistrikus!
Коя близнашка мама тук питаше за едновременното реване
? maury, Десс ти е споделила опит, но и аз да кажа. Моите не са от ревливите, но са си бебета като всички останали и си плачат за нещо. Когато се случи да реват едновременно, първо успокоявам по-гласовитото, често това успокоява и другото. Хоуп ти е дала най-добрия съвет - не се паникьосвай! Ако ти си спокойна, и те ще спрат да плачат. На мен понякога ми става смешно, защото правят много смешни муцунки, но това е, когато знам, че плачат за нещо дребно. Като ме видят да се смея, и те рязко променят настроението.
Моузи, готино клипче
! При нас няма такова равноправие, обикновено и двата биберона са у Ани, а понякога и двата се опитва да ги налапа
.
Мих, на моя модел Джогър не се получава да се закача чанта на дръжката, защото се нарушава балансът на количката и чантата би се удряла в облегалките при смъкнато положение. На мен пък чантата с прехвърляне ми е много удобна. Бързо вадя и слагам каквото ми трябва. През лятото повече неща ползвах, но и сега винаги имам памперси за смяна - не се знае, може да дотрябват
.
Лепенките куул пач ги слагаме върху обикновената лепенка и така стоят до къпането. Режа ги на подходящи парчета. Досега само веднъж са вдигали температура след ваксина, но не повече от 38 градуса. Панадол помогна да я свалим.
Ние пък си припомняме времената, когато се кърмехме на 3 часа. Ани се буди по 2-3 пъти нощем и направо си вдига ръчичките да я взема да я кърмя. Ако и той се събуди, става интересно
.