Добър ден, някои сега смогнахме
Предните два дни го ударихме на скитсване с дребния и днес мама реши, че има нужда от почивка
Е под почивка разбирайте да си поседим вкъщи де, иначе от сутринта шетам
Zlateto, много хубаво сте я научили вашата котка
Ние в началото също така я бяхме подкарали нашата, но тя е от типа "плюшена играчка" и много си цени спокойствието и в един момент установихме, че като я влачим с нас тя докато намери удобството и айде обратно, а като я оставим вкъщи сама и за три дни често не е и разбрала че ни няма - проспива си цялото време
Затова сега тя си седи и пази дома, някой минава да я нахрани и поглези на 2-3 дни и като се приберем тя си е спокойна и щастлива
Много ми липсва детството именно по такива празници
Моята баба винаги е била много по празниците, правеха се традициите, люляхме яйце, халва - беше много весело и прекрасно. Още повече ми липсва последните 2-3 години, защото тя е много зле (почти не е в кондиция и не знае къде се намираме), моите родители се грижат за нея и нямат време много за друго и някак усещам как постепенно изпускаме тези традиции, а ми се иска и моите деца да имат такова детство
Но ще се постараем ние да го направим някак....
Усмихнат ден ви желая, макар и в София да е малко мрачно днес, особено след слънцето предните два дни! Черпя ви едно следобедно пролетно кафенце: