Теди, и аз имам такъв виц
споделен ми от една позната детска учителка, отива едно детенце на градина и всеки ден с различни шаренки дрешки и тя му казва да внимава като рисува да не се изцапа, че много хубаво е облечено, детето - "аз вчера целия се бях нарисувал", учителката - "ами трябва да внимаваш да не ти се кара майка ти", детето - "а, мама само ми каза ония мисирки къде са блели та не са те видели"
Съответно майката не знае, че детето я е изпортило
и си поздравява учтиво. На родителска среща родителите били помолени да внимават с приказките вкъщи, и ако децата се прибират понякога повечко изцапани е защото мисирките не са смогнали да дебнат всичко
Ох, Пеше,
одеве един възрастен господин, от разговорите му на висок тон се оказа, че е доктор
, говори на друг по телефона; - "знаеш ли какво е жена с големи цици, която не може да прави мусака - компромис" и продължава към колегата си явно; - "как са при вас нещата?, при мен по нова година беше добре, сега какво да ти кажа - нищо
, а през седмицата бях до Хисаря и там се заговорих с един човек дъщеря му аптекарка в аптека на Марешки, правела си по 1000 на месец, я си представи тия у Пловдив колко зимат, ниЯ за какво се бъхтим
сега продължавам да се смея с Усоляването, явно за някои хора си е традиция
Змимка, прекрасни са малките госпожици, само радости да ви носят