0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Смях, раздумка и кафенце - 8
« Отговор #780 -: Март 01, 2015, 09:51:35 am »
Честита Баба Марта!
Много здраве и късмет!
Благодарности за кафенцето на Зайо и закуската на Нимика - много са тематични.
И да си изберете по един ден от месец март за късмет,  :D
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
« Отговор #781 -: Март 01, 2015, 10:19:24 am »
О, това го бях забравила. Избирам си петък 13 март  :lol:

Пеше, страхотна е твоята девойка!
« Последна редакция: Март 01, 2015, 11:03:58 am от 47 Smiles »
*
« Отговор #782 -: Март 01, 2015, 10:58:06 am »
  :D  Честита Баба Марта  на всички,
 да ни донесе много здраве и късмет!

Пеше, прекрасна е дъщеря ти, бъдете здрави :)

Благодаря за хубавото кафенце и тематични почерпки  :)
Желая много хубав ден на всички, при нас изгря слънчице и е много приятно топличко :)
« Последна редакция: Март 01, 2015, 11:15:41 am от marsi »

*
« Отговор #783 -: Март 01, 2015, 11:26:46 am »
Честита Баба Марта!

Един прекрасен български празник, обичам го повече дори от Коледа, защото си е само наш празник.
Бъдете живи и здрави, румени и червени, бели и засмени. С прекрасно пролетно настроение да посрещнем най-българския месец от годината!

Да продължа с днешната традиция:

Когото не съм поздравила за имен ден, рожден ден - бъдете живи и здрави, вие и вашите семейства и малките съкровища.

Пеше, голяма хубавица е Ники!  Чакам  лятото да дойдете и да и се нарадвам  :P
« Последна редакция: Март 01, 2015, 11:29:08 am от stoeka71 »
« Отговор #784 -: Март 01, 2015, 11:37:51 am »
Честита Баба Марта!
Бъдете здрави, румени и засмяни!

Пеше, прекрасна е Николета!
Зайче, лек път и приятно изкарване в Пловдив! :*

Благодаря за кафето и закуските!

Хубав и успешен месец на всички!
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #785 -: Март 01, 2015, 11:44:36 am »

Аз пък знам че не си избираш сам дата от месеца, а се гледа или датата на която си родена, или цифрата отговаряща на първата буква от името ти. При мен съвпадат - Името ми започва с П - 16 буква, а и аз съм родена на 16-ти.
Та 16-ти март си е моят ден. Случвало се е и сняг да вали тогава.

п.п. Зайко, да не си помисли, че Пловдив ще я посрещне със топло време и слънце. Ми не може то така - ще се наруши традицията да посрещаме софиянци с кофти време :). Зай, за справка - питай Рали.
« Последна редакция: Март 01, 2015, 11:47:54 am от Pesheck »
« Отговор #786 -: Март 01, 2015, 18:18:59 pm »
Хубаво беше временцето в Пловдив, даже и слънчице погря, но докато стигнем сутринта, беше зловещо. Между Вакарел и Ихтиман имаше гъста мъгла, в обратната посока имаше и катастрофа, а в нашето платно бяха разпиляни плоскости стиропор, които от далече приличаха на бетонни блокове. Пристигнахме живи и здрави, слава Богу, видяхме се с родата, хаптахме, пийнахме и се прибрахме  :D
*
« Отговор #787 -: Март 01, 2015, 20:11:18 pm »
Честита Баба Марта, бъдете здрави!

Зайче, добре, че всичко е наред. Мразя ги пътищата по празниците и уикендите.

Ние сме все в движение, иначе сме добре  :D

*
« Отговор #788 -: Март 01, 2015, 21:34:21 pm »
Честита Баба Марта и от мен! Да сте много здрави!

Пеше, с упражнения ще свалиш шкембето. А по другия въпрос - измислена е пластичната хирургия, но ти си си екстра и така.  :wink:

« Отговор #789 -: Март 02, 2015, 06:07:23 am »
Добро утро и хубав ден  :D

*
« Отговор #790 -: Март 02, 2015, 06:54:13 am »
Добро утро и Честита Баба Марта!
Е сега като имам две възможности как да избера ден? Според прогнозата на Емил Чолаков или  :lol: :lol: :lol:
Пеше, модела ти е уникален! Що с друг да ни поздравяваш?!
Наредила съм се и чакам изгрева, който уж е минал ама слънце не се види  :lol: сигурно не съм го виждала от миналата година по това време  :lol:
Хубав ден на всички!
*
« Отговор #791 -: Март 02, 2015, 07:19:22 am »
Добро утро!! Честит националния празник /3ти март/ на Ихтиман :lol: :lol:. Не знам за какъв изгрев става въпрос,защото тука всичко е в бяло  :(. Само не го знам какво е - " нещо за ручане ли е  или за търкаляне" ??? :wink:Дано се покаже слънцето скоро. :)
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #792 -: Март 02, 2015, 07:29:34 am »
Добро утро :)
Зайче, взимам си от черното кафе.
Тук е облачно, но няма мъгла.
Ние с бебо сме самички за 10 дни. Стискайте палци да не изморява много мама  :lol:
И мама да не го ядосва много!
Хубава кратка работна седмица на всички!
*
« Отговор #793 -: Март 02, 2015, 07:50:49 am »
Добро утро!! Честит националния празник /3ти март/ на Ихтиман :lol: :lol:. Не знам за какъв изгрев става въпрос,защото тука всичко е в бяло  :(. Само не го знам какво е - " нещо за ручане ли е  или за търкаляне" ??? :wink:Дано се покаже слънцето скоро. :)
Тук изпече  :D Много странна ниска и бързо подвижна облачност има (нямам идея как по-добре да го обясня), но слънцето я надрасна и се показа  :D

Смайл, стискам палци!
*
« Отговор #794 -: Март 02, 2015, 08:50:00 am »
Добро утро.
Мъглата се вдигна, слънцето прави плахи опити да изгрее. Очертава се хубав ден.
Аз си избрах като ден 8 март, винаги си избирам 11-ти, на тази дата съм родена. Обаче тази година наруших традицията и избрах 8-ми, защото е датата на раждането на Мария. А и на 8 март, тя ще стане ма 8 месеца.

Свате, ако се умориш грабвай Дани и елате на гости  :P. Тъкмо да видите и все още зимното море.
Вчера беше като огледало, не помръдва. Само риболовните кораби нарушаваха спокойствието. И после хапнахме рибка, цаца извадиха.
*
« Отговор #795 -: Март 02, 2015, 09:14:31 am »
Добро утро!
Има кафенце за всеки вкус, Зайо, благодарности.
Аз понеже съм по музеите, да кажа, че утре има безплатен вход за Софийската градска художествена галерия, галерията-музей "Дечко Узунов", музея под базиликата "Св. София", парк-музея "Врана" и столичния зоопарк.
http://glasove.com/svetski/48609-obshtinskite-muzei-i-galerii-v-sofiq---bezplatni-na-3-mart
НИМ също обявява вход свободен за посетители на 3 март 2015 г.
http://www.historymuseum.org/news_list.php
Националният военноисторически музей също е със свободен вход за 03.03.2015 г. По повод празника вход свободен е обявен и във филиалите на НВИМ във Варна – Военноморски музей и Парк-музей на бойната дружба 1444 г., както и в Музея на авиацията – Пловдив.
http://www.militarymuseum.bg/Pages/News/news_27_fevruari.html
Също и Регионалният исторически музей в Шумен ще е със свободен вход:
http://shumen.topnovini.bg/node/578107
За Бургас - от 10:00 до 16:30 със свободен вход са Исторически, Етнографски, Природонаучен и Археологически музеи.
http://www.kolonkata.info/2015/02/3_75.html
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #796 -: Март 02, 2015, 16:28:35 pm »
Добър ден.
Не успях със закуската сутринта, но сега ще ви сервирам следобедното кафе:

Днес ходихме до Карлово и Сопот, да гледа малката къщите-музеи на Левски и Вазов. Тръгнахме в слънчево време, после минахме няколко пъти през мъгла, но като цяло времето беше хубаво, даже топличко.
И сега пече тук.
Весел празник утре!
*
« Отговор #797 -: Март 02, 2015, 20:07:56 pm »
Привет  :)

Честита баба Марта!

Лимонче, имам въпрос към теб, искам да повторя едни генетични, сегашните са правени в НГЛ, сега искам да ги направя  на друго място.  В клиниката с коя лаборатория работят и кои дни вземат кръв?
Геника подходящи ли са? Да ги търся в Пловдив?!
« Отговор #798 -: Март 02, 2015, 20:13:54 pm »
Привет  :)

Честита баба Марта!

Лимонче, имам въпрос към теб, искам да повторя едни генетични, сегашните са правени в НГЛ, сега искам да ги направя  на друго място.  В клиниката с коя лаборатория работят и кои дни вземат кръв.
Геника подходящи ли са? Да ги търся в Пловдив?!

Таричка, моите нови са от Геника - проверено, добро място, работят бързо (поне в София). Нямаше смисъл да повтарям PAI - излезе същото. Но пък пуснах и още две, едно от които излезе проблемно, така че не съжалявам.

Надежда работят с двама генетици от Катедрата по медицинска генетика към МУ-София (д-р Хаджидекова и д-р Станева). Взимат кръв само в понеделник след обяд в болницата. Но не знам дали изследват и допълнителни неща, освет четирите основни. Вероятно изследват, но трябва да се попита.

Защо искаш да ги повтаряш? Според мен инвестирай парите в нещо друго - толкова много неща трябва да се изследват, изпият и т.н. Ако все пак държиш да направиш изследванията отново, може би Мели ще те насочи към добро място в Пловдив.
*
« Отговор #799 -: Март 02, 2015, 20:21:57 pm »
благодаря, за бързия отговор :)

защо ли.......има нещо важно в тях, което ме гложди от 5 години и то при най-важното - делециите.
Отивам в Пловдив във ВМИ, където дадохме кръв, всичко точно, но вместо името на мъжа ми, някакво друго. Те веднага звъннаха до София, убедиха ме, че грешката е при нанасяне на името, че е заведено изследването под номер на няколко места и няма страшно. Като се сетя си мисля дали пък няма да са направили грешка. Тези дни го споделих с биолозите и те ми казаха за мое спокойствие да го повторя, знам ли.
« Последна редакция: Март 02, 2015, 20:23:48 pm от Тара »