Олее, влизам да прочета нещичко на по кафенце, а то какви страхотии...
Jbrul, не мога да си представя дори какво ти е било.
Повече работа щяха да ти свършат от Господари на ефира отколкото от полицията. Те нали също призовават да им се обаждат при такива ситуации.
И на бабата на мъжа ми се бяха обадили за сина й (той е в Канада) и тя се беше вързала и едва успяха да я разубедят свекър ми и свекърва ми да не хваща такси за съседен град .... Проблем беше, че не можеха да намерят сина й да й се обади, че точно тогава и той не си вдигаше телефона.
Нас са ни обирали 4 пъти - 3 в Стара Загора и 1 в София в Студ.град. Отивам в полицията и им казвам, че са ни ограбили и към кого мога да се обърна, а полицаят ми вика: "Към Господ Бог" !!!??!!
Свате, да не ти дреме наистина за свекървата. Само тя губи от цялата ситуация!
Браво за яйцата
Аз сварих само 12 (нямаше пукнати, но и нашите са домашни). Докато Дани спеше следобяд боядисах 4-5 едноцветни. И другите ги оставих за племенницата да ги прави с памук. В събота ще боядисаме повече у майка ми.
Козунакът го намазах с жълтък, захар и филирани бадеми преди печенето и стана много красив (е не е плетен, но пак става). Чувала съм, че някои вадят тестото от хлебопекарната, плетат го и пак го слагат вътре, но това не е за леворъки като мен
Блу, ти ме изуми с тази майка с 2 деца и без кола, че и бременна. За България знам, че е възможно поради недоимък основно, но при вас си мислех, че колата си е задължителна просто....
Днес не се работило, но няма как. Имам багаж да събирам. Пуснах и пералня с мръсните пелени на детето, че ще се вмиришат иначе докато се върнем.
Без малко да забравя да благодаря за страхотното кафе и палачинки