Рачо, миналото лято през юни, изведохме на пикник (сред много зелено и пусто на Витоша) бебето на наши близки приятели. Тогава беше на 2 месеца. Търкаляхме го на одеялото за пикник; кучето (те имат чао-чао) се вре къде ли не и после при бебо,...абе, пълна програма
. Спомням си, че тогава малкия го пръскахме/мазахме с нещо (не съм сигурна дали беше Аутан или нещо подобно, но ще питам). За щастие, нищо не е лепнал, а той от тогава си расте по поляните и горите
. За сравнение, една вечер, когато бяхме у тях на гости (в апартамента им)
през Ноември , аз лепнах кърлеж от повода на същото куче, който беше залепен за шала ми след разходка. Така че, не се притеснявайте прекалено. Понякога не знаеш откъде ще ти дойде. Иначе, използвахме мрежичка за кошницата, докато спи, за да не го притесняват летящите буболечки. Съветът ми (както е писала и
м-и) е да обличате и по-светли дрешки на такива места, защото по-лесно бихте забелязали някоя недоброжелателна буба, решила да докопа бебо.
Пешето ти е писала за одеялото. И да, мамите по-принцип са по-притеснителни, но предполагам, това е съвсем нормално
Ето ти снимка на бебе Дани с домашния му любимец
ПП:
Смайли, при нас сестра ми е като теб. Тя би дошла навсякъде, но с условие, че има цивилизовани баня и тоалетна
. И за теб една снимка от банята ни на палатки миналата година (без смях, моля...)