Jbrul, според мен смисълът на басейна е да го оставиш вътре и то да се плацика, докато ти си се печеш на 1 метър от него. Иначе в морето трябва да сте заедно и не можеш да го сложиш да поседне. На моето много му харесва да стои във водата и като тръгна да го вадя то е едно ритане.
Смайли, на къщата имам един огромен басейн (8х4 метра), който надувам, ако ще са повече деца. Имам и един с размера на вашия, когато е само Дани, но тук нЕма море, язовир и пр., че затова. Макар, че и тази хамалогия ми писна, на 18 и на 15 км. съответно - има аквапарк с мин. вода и друг комплекс с басейн пак с мин. вода, та вече не ги и надувам тия щуротии. "Идеята" как ти лежиш с "Мохито" и книга, а наследникът кротко се плацика в надуваемия басейн до теб на плажа е супер! Жалко, че е утопия
Твоят Дани вече ходи при това. Когато седи кротко в басейнче, под чадъра, до шезлонга ти, вместо да драпа към морето...снимай да се похвалиш и засечи "време на престой". Просто ги влече натам, където водата е повече, което е морето
Деца, които много обичат вода, явно и твоето като моето - сЮвсем не моЙш ги измами с басейнче на плажа при наличие на море под носа им.
Всеки както си реши да процедира, аз пиша тук, само в опит да спестя на някого (евентуално) излишни хамалогии и тревоги с много малко дете. Има някои наистина много кротки, почти "заспали" деца, които съм виждала да си седят в басейнчетата на плажа. В общия случай обаче - всички можещи да пълзят и да ходят - беж към морето.
Това с лежането и коктейлите ми се получи на мен, когато Дани навърши 2 години. Шезлонг на първа линия, до водата, седи под носа ми и копае, като иска да влиза - казва - влизаме, сам вече не смееше. Преди това - "работа на 3 смени", аз лежа - майка ми го гони, тя лежи - аз го гоня, вземе та заспи - лежим и двете. Твоят син също не е от кротушковците като чета, та...не се надявай мноУ на истинска почивка.
П.П. Може да седне детето и в басейн и в море, поясът на снимката е като надуваема проходилка, с висок борд, за безопасност. Има ги навсякъде, в разни дизайни, точно за бебета са предвидени.