Вчера беше много приятна срещата и наистина трябва да се уговаряме в работен ден, че на спокойно да си поиграят децата
Матей беше захласнат от Дани на
47 Smiles и само се чудеше как и той да направи същите неща, ама дали е дребосък
47 Smiles, завидях ви за таткото
Как си мечтая една сутрин да се поизлежавам макар и 30-40мин, ама без "аларма"
Нашият татко (да не ме чуе само че го хваля, че веднага ще се "поправи"
) напоследък се прибира към 18:30 и взима дребния и започват игра, разнасяне, работи и аз не че сядам, защото имам толкова неща да върша, но някак се облекчавам малко да не търча на всяко мрън
, а и успявам да се изкъпя в по-човешко време
Синеочка, не знам кое за теб е трансформираща кошара - тези дето после стават и на голямо легло и на бюро ли? Иначе за люлеещия механизъм не съм чула досега някой около мен да го е ползвам по предназначение
В допълнение напоследък доста често люшкам малкия да заспи и мога да ти кажа, че не е до люшкането а до гушкането цялата работа, така че не мисля че би свършил работа... това при нас де, може да има и други случаи
Stoeka71 ,
ra4ko75 много неприятно, да оздравявате бързо
Малкият досега да чукна на дърво не е боледувал и с наближаването на момента да го пускам в ясла все повече го мисля, а уж съм "дзен" по темата
Ние сутринта се разходихме едно хубаво в Бизнес Парка. Имаше организирано благотворително бягане на отбори от различни фирми и беше приятно, а и там е чудно за разходка
Дребчо му беше толкова интересно, че видимо му се спеше и беше един лежерен, но не успя да заспи и сега като се прибрахме хапна и заспа та се надявам поне да поспи повечко, че последните дни това следобедното е много голяма мъка...