0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Смях, раздумка и кафенце - тема 12
« Отговор #700 -: Ноември 29, 2015, 07:44:42 am »
Добро утро  :D
Вярно, че снощи валя снежец малко :)
Хубава неделя!

« Отговор #701 -: Ноември 29, 2015, 09:32:51 am »
Какво хубаво кафе, Зайче  :)

Хубава неделя на всички!

Бореща се за една мечта.
*
« Отговор #702 -: Ноември 29, 2015, 10:41:17 am »
Добро утро!
По повод намаленията - може след намалението нещото да е с по-висока цена отпреди. Понеже и такива случаи има.  :D
Спокойна неделя!
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
« Отговор #703 -: Ноември 29, 2015, 12:26:30 pm »
Зайче, такива красиви кафенца предлагаш тези дни, че направо се отнасям в коледни мечтания  :P
Снегът въобще не съм го усетила кога е валял  :oops:

За черния петък, аз съм от тези, които се възползват. Но си трябва време да се проучи къде колко, и да си знаеш от преди това нещото колкото струва.
Имам 22 подаръка в списъка за купуване  и ако не следя за отстъпки си е направо .....

Ще дам пример с един приятел, който искаше да си купи уреда за готвене Phlips air fryer hd9220.
Регулярната му цена е 369 лв. На черния петък в Техномаркет е бил намален на 339лв., в emag на 239лв, а в Амазон на 49 паунда! И той разбира се си го купи от Амазон  :lol:
*
« Отговор #704 -: Ноември 29, 2015, 12:50:42 pm »
Добър ден!
Кафе пих, но ако е останало мъничко и от това ще си взема :)
Снегът, на който толкова се радвах снощи, само ме подразни и изчезна. Но съм спокойна, че след като се показа веднъж, окончателното му пристигане няма да закъснее.

Аз не пазарувам на и не се вълнувам от Черни петъци и намаления. Поне не го правя целенасочено. По принцип, противно на всички очаквания за жена, мразя да ходя по магазини и да си купувам разни неща. Когато нещо е наложително и трябва да се вземе, отивам, купувам го и готово. Рядко обикалям в повече от 2-3 магазина, защото ме хващат лудите. Не ми се е налагало да купувам големи и скъпи подаръци, защото просто не съм такъв тип. Купувам практични и весели неща, които обикновено не струват толкова, че да им дебна и намаленията. Отдавна вкъщи не се занимаваме с безсмислени покупки за (в случая) Коледни подаръци, защото нашите семейства са големи и това да купим на всеки по нещо (от което той обикновено няма кой знае каква нужда) си е чисто разхищение на време, средства, а и нерви (обикаляния, избирания...). Донякъде поражда и задължение другата страна също да ни върне жеста като ни купи подарък, а мен това не ми се нрави. Радваме само децата с по нещичко забавно, което все гледаме да им влезе и в употреба. За играчки съм се убедила, че "нашите" деца не се вълнуват. Рядко имат нещо предварително измислено, с което гледаме да се съобразим. Малката племенница например в момента е обсебена от темата за слоновете, така че вече сме я уредили с подарък, свързан с тематиката. Има голяма вероятност до Коледа вече да е на друга вълна, ама да се надяваме, че ще устиска :lol: Иначе, подаръци на близки и любими хора правим по всяко време на годината, без да се съобразяваме с празници и поводи. Ако видя нещо случайно и до отъждествя с някого, знаейки, че ще го зарадвам и ще му е от полза, веднага го купувам и го подарявам. Та, така...

Спокойна неделя. Студенко е, стойте си на топло :wink:
"Не ми казвай, че небето е лимитът, след като има стъпки на Луната."
"И все пак, докато имам дъх, топя ледените цветя по прозорците си, защото имам душа, която не може да не се надява.”
“Sad birds still sing.”
« Отговор #705 -: Ноември 29, 2015, 13:20:56 pm »
Аз пък обожавам и да купувам, и да подаряявам подаръци.
И разбира се много искам да се харесат нещата, които съм купила. Затова и ми отнема много време - първо да избера какво и после да го намеря на добра цена. Това второто може и да ми е свързано с работата  :lol: Тази година при това, бюджетът ни за подаръците е доста намален (и такова чудо си правим всяка година  :lol:), та затова още повече се вълнувам от намаленията.

Хубава неделя и от мен  :P
*
« Отговор #706 -: Ноември 29, 2015, 15:24:01 pm »
Аз пък обожавам и да купувам, и да подаряявам подаръци.
И разбира се много искам да се харесат нещата, които съм купила. Затова и ми отнема много време - първо да избера какво и после да го намеря на добра цена. Това второто може и да ми е свързано с работата  :lol: Тази година при това, бюджетът ни за подаръците е доста намален (и такова чудо си правим всяка година  :lol:), та затова още повече се вълнувам от намаленията.

Хубава неделя и от мен  :P

Свате, сякаш аз съм го писала ;)
И аз имам голям списък с подаръци и то все на дечица на мои приятели. Хубавото е, че вече почти съм напазарувала. Към всеки подарък ще има и картонче с избродирана от мен коледна фигурка. Нека Коледата започва...
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #707 -: Ноември 30, 2015, 05:49:26 am »
Днес Зайко кафечерпеца  :balk_21: :balk_2: :balk_5: на нашата компания има Рожден Ден
и аз ще сервирам кафето с пожелание :

Честит Рожден Ден, Приятелче  :flower:
Пожелавам ти здраве, усмивки и безброй щастливи моменти
споделени с най-близките на доброто ти  :heartbeat:

Успешна седмица на всички :)
« Последна редакция: Ноември 30, 2015, 06:01:29 am от mishanta »
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
« Отговор #708 -: Ноември 30, 2015, 06:13:28 am »
Мише, благодаря ти :bighug:

Малко шоколад за сутрешна разгрявка  :D

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #709 -: Ноември 30, 2015, 07:51:19 am »
Добро утро!
Зайче, честит рожден ден! Да си ни много здрава и все така усмихната! И предлагаща разкошни кафета  :wink: :lol:

Закуската от мен:

Лек ден и лека нова седмица на всички!
« Отговор #710 -: Ноември 30, 2015, 08:26:30 am »
Зайче, честит рожден ден! Бъди здрава, много, много щастлива и обичана, и не се отказвай от мечтите си! Прегръдки за теб!  :P

*
« Отговор #711 -: Ноември 30, 2015, 08:31:34 am »
Зайче, честит рожден ден!
Да си жива и здрава, усмихната и щастлива. 
И още по разкошни кафенца да ни сервираш!

Честит Андреев ден!
Ако има именници, да почерпят ;)

Ако татко беше жив,  днес щеше да празнува.  Светла му памет.

Аз по традиция вече сварих от вчера царевица,  днес ще готвя боб и питката вече втасва. Нека както гласи народното поверие, че от днес деня започва да наедрява, така да нарастват и се увеличават мечтите Ви!
*
« Отговор #712 -: Ноември 30, 2015, 08:49:59 am »
Честит рожден ден, Зай!  :D

Хубава седмица пожелавам на всички!  :D
*
« Отговор #713 -: Ноември 30, 2015, 09:04:28 am »
Честит рожден ден и тук, зайче :)
Да си жива, здрава и много обичана! :)

Мишееее, страхотно кафенце си ни поднесла :)
Аз ще го пропусна днес, че от вчера съм нещо настинала.  Да не ви занимавам - ще мине :)

Лека и спорна седмица на всички :)
« Последна редакция: Ноември 30, 2015, 09:20:42 am от petqst »
*
« Отговор #714 -: Ноември 30, 2015, 09:19:49 am »
Добро утро! Седмицата започва с прекрасен празник!!! :D Зай,честит рожден ден! Бъди все така позитивна и всеотдайна/както го правиш за нас всяка сутрин/.И не спирай да мечатеш!! :D Тук беше мрачно и мокро и двата дена :(! нямахме сняг, а настроението беше "слабо"  :?. Ударихме го на мързелуване/видно и от отсътвието ми тук  :lol:/. Сега имаме слънце и хубав празник за начало на седмицата!/ Нека е празнична за всички! :D :D
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #715 -: Ноември 30, 2015, 09:42:14 am »
Честит рожден ден, Зайче! Да си много здрава, щастлива и обичана!

Честит Андреев ден и весел празник на всички именици и празнуващи!

Хубаво започва седмицата. :) И слънчево се очертава.

Хубава и успешна седмица!
« Отговор #716 -: Ноември 30, 2015, 09:56:44 am »
Мише, страхотно кафе!

Зайко, честит празник! Много здрави и сбъднати мечти ти желая!

Честит Андреевден!

Бореща се за една мечта.
*
« Отговор #717 -: Ноември 30, 2015, 10:50:01 am »
Спорна и успешна седмица!
Зайо, Честит рожден ден!  :hbirth:

Честит Андреевден!
Българското народно предание разказва за самотника светец Андрей, който живеел в планината. Имал си нива, която го дарявала с всички земни блага. Веднъж обаче мечка изяла единственият вол, с който орял твърдата земя. Ядосал се Андрей и впрегнал мечката в ралото и от тогава светията станал господар на мечките.
Ето защо старите българи на 30 ноември празнували и Мечкинден.
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
« Отговор #718 -: Ноември 30, 2015, 14:28:40 pm »
БЛАГОДАРЯ, МИЛИЧКИ  :bighug:

Наздраве!

Учените са доказали, че чаша вино на ден е полезна, но не и достатъчна  :lol:
*
« Отговор #719 -: Ноември 30, 2015, 14:38:21 pm »
Зайо, честит рожден ден! Бъди много щастлива!  :D