0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Смях, раздумка и кафенце - тема 12
« Отговор #740 -: Декември 03, 2015, 07:49:02 am »
Добро утро!Пълня си кафе от машината и си вземам от сладките.Ммм,много са вкусни.Благодаря за което.
Ще почвам домакинската работа.
На мен ми закъсня и вчера чак ме посети лелката.Най вероятно съм имала задържан фоликул и за това.На 12,13ден от МЦ ще ходим при док да говорим за подготовка за трансфер.Но според мен щом не стана с предните хапчета ще трябва да ги сменим.Не знам дали е така.Не можем до безкрайност да опитваме с едни и същи и да не се получава.Не съм първа младост а и нервите си имат предел.
« Последна редакция: Декември 03, 2015, 08:17:52 am от zemqta »
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #741 -: Декември 03, 2015, 08:12:43 am »
Добро утро!
Зайко, това е моят тип чаша за кафе, взимам си и ти благодаря. Много обичам да пия кафе в голеееми чаши и никога да не го изпивам докрай, винаги си оставям по 1 - 2 глътки, да си имам. Навремето с това дразнех баща си, сега мъжа си  :lol:
Предлагам да похапнем:

Обещават и днес да е доста топло. Изобщо времето е баш като за мен тия дни. Помня преди години, още преди да се роди малката пихме кафе с мъжа ми на откритата тераса точно преди Никулден. После отидохме на село, че щяха да колят прасе. И като станахме сутринта ... сняг, ама на едри парцали и много, беше почнал да натрупва вече.
Лек четвъртък ви желая!

п.п. zemqta, дано намерите правилното лечение.Успех!
« Последна редакция: Декември 03, 2015, 08:15:15 am от Pesheck »
« Отговор #742 -: Декември 03, 2015, 10:16:26 am »
Добро утро и от мен!

Страхотни кафе и закуска  :)

Аз не можах да устисщав до прегледа в "Надежда" и отидох до "Вита", която е близо до офиса ми и чух сърцето на бебето  :) . Докторката ми го показа, само едно е, другото не се е развило. Сега пак си го мисля и се моя всичко да е наред, но и съм малко по-спокойна.

Бореща се за една мечта.
*
« Отговор #743 -: Декември 03, 2015, 10:34:40 am »
Всичко ще е наред, Фрея.  :hug2:

Хубав ден от мен на всички! :-)

*
« Отговор #744 -: Декември 03, 2015, 10:43:03 am »
Добро утро банда! :) Нямате милост с тези изкушения. :)
Много се радвам, Фрея. Всичко ще е наред.  :bighug:

Хубав слънчев ден!
*
« Отговор #745 -: Декември 03, 2015, 11:24:18 am »
Браво, Фрея  :lovedock: 
:hug2:

Пеше, и аз съм така  :), пия кафе в голяма чаша и все си доливам и все остава малко за после .... и така цял ден чашата е наоколо, а понякога и повече от една  :)
Страхотни неща за хапване има днес  :), бих си взела от всичко, ако го имаше вкъщи  :).
Ох, хич не съм по готвенето аз, мога цял ден да не ям, просто защото не ми се занимава с приготвянето, често минавам само с филийка и салата или първото от хладилника :), добре че са децата та покрай тях напоследък хапвам по-редовно :)

Хубав ден на всички  :)
при нас е облачно, но поне не вали  :)
« Последна редакция: Декември 03, 2015, 11:26:00 am от marsi »

*
« Отговор #746 -: Декември 03, 2015, 11:36:02 am »
Фрея, много се радвам за теб, миличка :grouphug2: :grouphug2: :grouphug2: Всичко ще бъде наред с малкото създание, ще видиш. А на теб май ти е време да се запишеш в бременната тема :)

Пеше, направо нямаш милост. Тази закуска е прекрасна. Грабвам си фреша ;)

Зайче, прекрасна чаша и кафето в кафе машината изглежда ароматно.
Аз чакам малката да се събуди и да я изведа навън.

Вие каква риба смятата да приготвяте за Никулден? Аз не съм много по рибата, особено по шарана. Обикновено сме на пъстърва, но си мислех тази година да е нещо различно.

Всеки миг е още един шанс...
*
« Отговор #747 -: Декември 03, 2015, 12:15:18 pm »
Аз на шарана му ям само плънката, когато е пълнен. :) За тази година мисля пъстърва, имам и чернокоп, който е много вкусен печен, може и една сьомга на грил тигана. Ще го мисля.
*
« Отговор #748 -: Декември 03, 2015, 12:16:28 pm »

Вие каква риба смятата да приготвяте за Никулден?
Кюфтета, ама не рибни, нормални си кюфтета,  :wink: Щото аз не съм по рибите, пък направо съм и с рибна непоносимост, детето яде риба в яслата и така ми отпадна ангажимента с рибните пюрета, макар че има още едно у нас.
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
« Отговор #749 -: Декември 03, 2015, 15:27:22 pm »
Фрея, честито ти сърчице  :lovedock:

Ние ще правим шарана днес, защото на 6.12 няма да сме тук.
*
« Отговор #750 -: Декември 03, 2015, 17:19:44 pm »
Четвъртък е-намляйте "оборотите"! :D
А някои тепърва ще ги увеличаваме...
Ние си имаме традиция - след Никулден украсяваме елхата и дома. Вече нямам търпение, за да ми стане поне малко по-празнично.
Хубава вечер на всички!

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*
« Отговор #751 -: Декември 03, 2015, 19:44:41 pm »
Фрея, не знам колко удара в минута прави на Малчо сърчицето, но си представям вълнението в сърцето на Мама. Честита Радост! Много спокойни месеци заедно ви желая.
 :bighug:
"Не ми казвай, че небето е лимитът, след като има стъпки на Луната."
"И все пак, докато имам дъх, топя ледените цветя по прозорците си, защото имам душа, която не може да не се надява.”
“Sad birds still sing.”
*
« Отговор #752 -: Декември 03, 2015, 20:43:53 pm »
Злате, много скоро и ти ще разбереш.. :grouphug2: :grouphug2: :grouphug2:

Всеки миг е още един шанс...
*
« Отговор #753 -: Декември 03, 2015, 21:52:10 pm »
Синеочка,   :hug2:
Ще трябва обаче да се заредя с много търпение и надежда, защото точно когато не трябваше, всичко покрай мен се обърка. Все пак, никой не е обещавал да е лесно. Все някога ще успея (надявам се...). Помня, че ми обеща Темичка. Аз пък ти обещавам да стигна до нея :heartbeat:
"Не ми казвай, че небето е лимитът, след като има стъпки на Луната."
"И все пак, докато имам дъх, топя ледените цветя по прозорците си, защото имам душа, която не може да не се надява.”
“Sad birds still sing.”
« Отговор #754 -: Декември 04, 2015, 06:32:28 am »
Добро утро  :D
Петък е, ура!!!

« Отговор #755 -: Декември 04, 2015, 06:56:12 am »
Добро утро!

Зайко, прекрасно кафе  :)

Благодаря на всички ви  :bighug:

Злати,и при теб ще стане!

Бореща се за една мечта.
*
« Отговор #756 -: Декември 04, 2015, 07:38:51 am »
Добро утро!!! Прекрасно,петъчно ,Зайово кафе!!! :D :D Петък е,няма мърдане! :lol:
Фрея,чудесна новина.Честито :D
Никулден ,по стара традиция ,тук е много тачен. Св.Николай е закрилник на рибарите,моряците,банкерите и търговците. Видно е,че от първите две,при нас има в изобилие :lol:. То май и последните две професии,станаха в повече "на глава от населението"  :wink:. Освен това,6 декември е празник на Бургас.....  :o Та смятайте какви ще стават 8O Щом учениците днес са специално освободени... Ама няма лошо,нека има веселие.
Хубав петък.
/www.mamaibebe.com][/url]
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #757 -: Декември 04, 2015, 08:10:43 am »
Добро утро! Взимам си от красивото Зайково кафе и слагам закуската:

Рачо, вярно че ви е голям празник на бургазлиите Никулден. Добре да си го отпрлазнувате. То и в нашето семейство е празник - имаме си именичка и дядо, на който е кръстена. Та ще идем да уважим дядо, пък и мама да си спести правенето на риба, дето не го умее съвсем  :lol:
Петък е работеши - не се преработвайте!

Zlateto ♡, баба ми навремето казваше „то ако било лесно на нас ли щеше да се падне“. Та и на теб ще се падне по трудния начин, ама ще стане.
*
« Отговор #758 -: Декември 04, 2015, 09:42:45 am »
Добро утро. И аз си взимам от хубавото Заешко кафе и обилната закуска на Пешето. "Храната прави борбата", нали така? :)
Честит празник, момичета и Рачо!
Днес е Света Варвара. Тя се е считала за покровителка на децата от болести, по-специално от дребна шарка и хората я наричали "Баба Шарка". На този ден се приготвяла пшеница, варива или царевица.
Хубав петък ви пожелавам!

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
« Отговор #759 -: Декември 04, 2015, 11:32:51 am »
Злати, тук има няколко момичета, които докато не ги видя обебени, няма да напускам форума  :lol: Ти си начело, заедно със Зайчето, Теди и Лили.... Да си знаете....
Не че искам да напускам форума, но покрай работата, знае ли се дали ще имам толкова време...

фрея, честито ви сърчице  :heartbeat: