Здравейте, ние сме добре, растем си, на 01.03 сме на консултация. Тогава, ако не се разболее, май ваксина ще има
Иначе съм щастлива, че е наред с очичките. Педиатърката ни даде направление, заради операцията и очната обясни всичко, прегледа дъната, "застреля" му очите с нещо подобно на пистолет и всичко на компютъра излезе
Лелеее, обичам технологиите - там излезе, че не е кривоглед, защото така ми изглеждаше с едното оче. Каза, че всяка година трябва да се ходи, независимо дали има, или няма операция
Гледаме да сме всеки ден навън, въпреки че вчера не успяхме, заради дъжда. Вече си бяга съвсем стабилно, взема камъни и пръчки, рови в пръстта и пясъка... Цирк
Разбира се отнесох строто мъмрене от две възрастни госпожи с розово червило и шуби, как съм можела да го пусна само по блузка да бяга, студено било - /това при 23 градуса
/, че и ботушите му не са били дебели... Ако бях им казала, че не включвам климатик и радиатор и че в нас не превишава 18-19градуса, щяха да ме обадят в новините сигурно
Пожелавам на всички здраве и много усмивки