Здравйте, момичета
Започвам третия си пост. Дано този път успея да го завърша, че през телефона непрекъснато става нещо - или натискам някъде, без да искам, и всичко изчезва или като дам "публикувай" и тогава се случва нещо...
Благодаря за мненията ви за филмчетата.
Мики Маус, признавам си, и аз самата никога не съм гледала. Ще трябва да се поправя
Маша и Мечока ги харесва Дани. Имаме само 5-те серии, които са озвучени на български и ги има в Замунда. Авалон, нямаме нищо със CD вкъщи и не мога да ползвам дискове за съжаление.
Кати, Бебе Айнщайн още го гледа Дани и го харесва много.
Свалих и Франклин, също много го хареса.
Да се оплача, че Дани пак не е съвсем здрав (друг път като ме видите, че се хваля, че сме се задържали здрави, да ми се скарате
)
След като беше с повръщане и Т миналите сряда и четвъртък и после уж се оправи. От тази седмица е с червено гърло и лека кашлица.
В понеделник го водихме на лекар и тя искаше да му изписва Бисептол. Отложихме го. Понеже нито се подобрява, нито се влошава, реших днес да му направим ПКК и CRP. Оказа се, че според тях му няма нищо. CRP-то е дори на долната граница.
Имали ли сте такъв случай и какво означава това?
Знам, че не сте лекари, за да ме съветвате за такива неща, но имам усещане, че утре като отидем ще му даде някой АБ, защото се е задържал по-дълго болен.