Добре де , момичета-аз ли само пък не виждам проблем да пътувам сама с детето -какво толкова ?
Багажа - при качване нали ще я изпратят и го качат , при слизане - винаги може да помоли някой да й помогне до таксито , хората са отзивчиви .
Сезона сега бил на вируси , пък лятото е горещо , зимата студено - причини винаги има . Като се налага човек се съобразява и ползва обществен транспорт . Съгласна съм , че с кола е по-лесно и удобно , спор няма .
Не коментирам причините за невъзможност таткото да ги прибере - причините могат да бъдат обективни и субективни , финансови , заетост и т.н.
Аз съм пътувала с Калоян с автобус на доста дълъг път -времето и разстоянието не е никак малко , и с куфара и багажи -ами справяла съм се . Е , признавам той беше по-голям от детето на Нелка , но ако тя преценя че детето е спокойно , ще понесе пътя .
За шофьорски курс си помисли реално ще кормуваш ли впоследствие , дали е в "кръвта ти " както се казва .Защото и аз така записах курсовете , взех книжка , уж из града поне да може да возя дребния и да отменям мъжа ми на дълъг път , че много пътуваме. Е , да ама не - страх ме е , паникьосвам се и дотам с пътуването сама . Моят опит е такъв
.
Начинаещ и неопитен шофьор да тръгне сам с дете на дълъг път , за мен е по- голямата опасност , от колкото ползването на обществен транспорт .
Пожелавам леко и безпроблемно пътуване с какъвто транспорт се уредите в крайна сметка