Пеше, и аз това си мислих днес, като гледах цъгнали дръвчета. Че е пролет и с нея се заражда нов живот. Едни приятели ще идват в БГ на екскурзия от Белгия и ще видят точно разпъпилата пролет. Там нямат по улиците насяти овошки, ще им хареса предполагам.
Иначе съм на село в неделя. Вдигнах си главата онзи ден от телефона и видях, че има щъркели.
Джулия и на мен са ми изписвали Дуфастон с тази цел. Като го спрях не мога да кажа, че промени цикъла ми, но, докато го приемах всеки месец, беше регулиран.
Днес в автобуса си спомних как на ДРЗ се запознахме аз, Мишето и Маги. Гледах си цъфналите дръвчета и нещо ме накара да вярвам, че както се запознахме заедно, така и ще сме бременни заедно. Маги, в кюпа си и ти.
Slance_i_luna, съжалявам. Само веднъж съм се готвила за инсеминация (тя отпадна, но ни накараха заради стимулацията да действаме вкъщи). Толкова надежди се залагат и накрая се оказва, че шанса е толкова минимален. Уж 25% при правене на секс вкъщи и си казваш, че с инсеминация ще е по-висок шанса, какво говорим за инвитро. Но всичко си е до пустия късмет. Не е било писано сега. Изтупваш се и смело напред.