И аз сега излизам от клиниката. В сряда пак ме викат на преглед. Хормоните ми били наред, няма да ми бият сега Овитрел. Сестрата ми предаде информацията и сега се зачудих: ами Прогестерона? Защо не го пукат сега фоликула, не ми стана ясно. Моите трансфери май все така ще вървят. Лошото е, че в четвъртък ми изтича микробиологиията, дано не се усетят, аз ще си мълча, че не знам ще изкарат ли пак чиста микробиология с оскъдните ми лактобактерии
Едит: Току-що осъзнах нещо. Сега мисля, че ме готвят за трансфер в понеделник. Дори не осъзнавах, че понеделник е 1ви април. На 1ви април се случват важните събития, които променят живота ми: 1ви април загубих девствеността си далечната 2007, 1ви април 2013 започнах работа като програмист. Април винаги е бил любимия ми месец. Затова реших, че ще се женя първата събота на април 2017 година, тя разбира се се оказа 1ви април. Може би и този доминантен фоликул си има роля, която да изиграе. Дано.
С докторката днес смятахме, че любимите ми месеци са април (заради цъфналите дървета) и декември (заради рождения ми ден), та смятахме тест април и бебе декември.