0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #640 -: Април 16, 2019, 19:37:41 pm »
Пешчек, готово и ето ме и мен :)  оствих само 88 от апбт. еха 1140 , дано го видя. Не мога да се израдвам още. Митко ми вика, сигурна ли си, не си разбрала нещо.. и после такъв " дано най-после изгрее слънце и на нашата улица" След два дни ще пусна тест пак. Павла , благодаря мила. тери, защо не опиташ при тези в Пловдив, нищо не пречи, и да не стане- да имаш още един вариант. Хубаво но и почват страховете... добре че ви има <3 мегиии, благодаря!
*
« Отговор #641 -: Април 16, 2019, 19:40:33 pm »
Проф. Паскалева е хематолог, а доц. Русев е имунолог. Различни са. Доц. Конова и тя е имунолог, нали?
Какво става в периферията няма особено значение, особено НК клетките. Ако ще ходиш 2 пъти до София, направи биопсия  тогава, Тери. Повече информация ще ти даде, поне локално ще знаеш как е положението. А и самото надраскване от биопсията после подпомага имплантацията, защото се образува един "възпалителен" слой.

Лина, добре, че си смени името си, че нито веднъж не те налучках като абпт.
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #642 -: Април 16, 2019, 19:42:51 pm »
А така, я какво хубаво име си избра.
Моята девойка ако трябваше да я кръщавам на свекървата, щеше да е точно Лина, без нейното -ка накрая.
« Отговор #643 -: Април 16, 2019, 19:46:36 pm »
Линаа, честитоо! Казах ли ти аз за ПМС- то че не е показателно. Аз както съм кротък човек при бременност 2 не можех да се позная, супер нервна бях и само се чудех с кой да се скарам  :D.
Стискам палци за следващото ЧХГ и след 9 месеца да гушкаш бебче ❤️

Иначе за Русев, аз нали съм била при него и като чета форумите все едно и също си знае. Ама за Калчев недейте с лошо  :D
*
« Отговор #644 -: Април 16, 2019, 20:04:58 pm »
Пешчек, да не е рускиня свекървата , Линка?:)  Радвам се че ви харесва, девойки. Павла ей ме на, с нов късмет :)/дано/ . Във форума две смени направихме за седмица аз и Круела
*
« Отговор #645 -: Април 16, 2019, 20:08:22 pm »
Хелиантус,:*  това си мислех, което каза. И аз съм доста толерантна, онзи ден се развиках на бившия си съпруг. Само ме притеснява, че ме боли кръста. Пих но шпа.
*
« Отговор #646 -: Април 16, 2019, 20:10:29 pm »
Лина, много хубав ник, и стария ми харесваше де - беше артистичен :-)
Дано, дано ЧХГ - то да си порасне както трябва!
 :heartbeat:
Един миг обич може и ще направи света съвършен.
*
« Отговор #647 -: Април 16, 2019, 20:23:09 pm »
Нали Уайлд, имаше размах. Дано вс е наред . Спи ми се зверски, няколко дни не спя добре. Прегръщам ви , момичета.
*

Pesheck

• *
  • 5861
« Отговор #648 -: Април 16, 2019, 20:40:43 pm »
Лина, нали знаеш, че симптомите за ранна бременност приличат на ПМС. И кръст ме болеше, и гърдите ми бяха напрегнати, после пък всичко спря. Ей тъй да има за какво да се шашкам. Моят резултат беше такъв, защото правих тест на 17 ден, пък и за кратко се бяха хванали 3. Та си изживях най-най-кошмарната седмица в живота си. Накрая се закрепи само 1 и си отдъхнах. За това, намирах си други причини, да се притеснявам. :lol: Ще видите и вие, една по една. И така до гроб - първо да се роди, пък колики, зъбки, прием в ясла/градина, абе ... няма край. Ей такава „мъка“ ви пожелавам. Предупредени сте :lol:.

п.п. Не е рускиня свекърва ми, дълго време са добавяли -ка на повечето женски имена. Майка ми беше Минка. И го мразеше от душа.
« Последна редакция: Април 16, 2019, 20:43:19 pm от Pesheck »
« Отговор #649 -: Април 16, 2019, 20:52:15 pm »
Линааааа, браво, момиче! Усмихна деня ми, аз едва стоя от главоболие, синузит имам, дали от него незнам и като прочетох ми светна всичко! Тихичко честито и чакаме следващото голямо ЧХГ.  :dance2:
Тери, понякога се чака две седмици, а може и три за Русев. Той е и ендокринолог. На мен лично този господин много ми допада, изключително ерудиран, отдели ми 40 мин за консултация. На дълго и на широко обяснява. Въпросът е да знаеш какво да питаш. От изчетеното по групи и форуми се притесних, че едно и също предписва, но толкова щастливи мами има от него, незнам... Аз затова ще отида и при Паскалева, да чуя второ мнение.
*
« Отговор #650 -: Април 16, 2019, 20:56:57 pm »
Линка ми звучи Руско , Пешчек. Забравила съм какво е. Свекърва ми е Анка, знам. Лежа сега. Хайде една по една да стават нещата. Вие го посрещнахте по-топло от Митко... благодаря ви. Поне с някого се порадвах. Той като че ли не смее. Толкова време си представях как гледаме теста в ресторант или ддз . Вече няма значение, искам само вс да е наред .Дори не виждам смисъл да се нервирам. Кукапетел, ако е синозит направи следното: в стар тиган затопляш морска сол. Слагаш я в няколко тензуха и налагаш на синусите и челото. Мн сополи падат после. Само внимавай да не се изгориш. Гушкам те.       Корекция: гледаме теста в ресторант ( смисъл вече е направен и съм го сложила в кутийка... а ние)
« Последна редакция: Април 16, 2019, 20:58:56 pm от Lina88 »
*
« Отговор #651 -: Април 16, 2019, 21:07:57 pm »
О и аз си представях как ще кажа на Мишо. Имах си мъничка градинка у свекървата. Докато си я прекопавах един ден, открих бебе картофче. Мишо преди няколко години заровил там 3 картофа и те бяха тръгнали. Взех малкото картофче и го прибрах. Представях си как ще го покажа на Мишо и ще му кажа: "Че усиления му труд е дал плодове". Та така чака си картофчето. Скоро разчиствах нещо и го намерих в една кутийка. Пуснало кловчета по 10 см и се спаружило, все пак 2 години по-късно.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
« Отговор #652 -: Април 16, 2019, 21:10:15 pm »
Ooo , Тери... милите .
*

Pesheck

• *
  • 5861
« Отговор #653 -: Април 16, 2019, 21:17:24 pm »
Тери, веднага ти откривам положителен знак и в милото спаружено картофче - с тия кълнове се готви да ражда - значи и на теб ще дойде реда.
*
« Отговор #654 -: Април 16, 2019, 21:23:12 pm »
Нали? И мен туй ми мяза!!
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #655 -: Април 16, 2019, 22:34:45 pm »
Ако позволите, ще добавя още трима имунолози:
- д-р Даниела Балтаджиева https://www.nadezhda.bg/ekip/dotzent.-doktor-daniela-baltadjieva-11/?referer=1
- д-р Мариана Мурджева https://mu-plovdiv.bg/academic_staff/mariana-atanasova-murdzheva/
- д-р Венцеслава Градинарска https://agselena.com/%D0%B0%D1%81%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B0-%D1%80%D0%B5%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%86%D0%B8%D1%8F/%D0%B8%D0%BC%D1%83%D0%BD%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B0-%D0%B8-%D0%B2%D0%B8%D1%80%D1%83%D1%81%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B0-%D0%BB%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B0/

Поздрави на всички, успех на чакащите за тест, кураж на тези с отрицателен и разум за правещите планове за бъдещето. Пеше, на тебе - здраве. :)
« Последна редакция: Април 16, 2019, 23:41:33 pm от Мели »

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
« Отговор #656 -: Април 16, 2019, 23:01:37 pm »
За Русев чаках около месец. Много симпатичен и ведър човек, не те напряга, не те препупва. Обаче не ми допадна това, че винаги изписва една и съща терапия. Назначи ми разни имунологични изследвания, но си бях решила да не навлизам в тази материя все още, а да се спра с генетичните изследвания.

Ехх, така си ми харесваше Апбт. Още от началото свикнах от раз  :x
« Отговор #657 -: Април 17, 2019, 01:06:49 am »
Аз нямах много време да ви напиша за Доц. Русев. На мен също не ми допадат еднаквите терапии, но иначе е много симпатичен човек, обяснява, не те претупва, дава си телефона да му звъниш, ако имаш въпроси. Иначе за час и аз помня, че беше около 2 седмици предварително, явно зависи.
« Отговор #658 -: Април 17, 2019, 07:24:19 am »
Линааа браво момиче. Някак си имах усещането че ще ни зарадваш. Силно стискам палци и ти желая хубаво да се удвои ЧХГ то утре и шеки 9 месеца.
Маги късмет и на теб днес с теста.
*
« Отговор #659 -: Април 17, 2019, 07:54:37 am »
Честито, Линаааа  :)
Стискам палци за двойно ЧХГ :)
Маги, Дай Боже  :bfp1: :bfp1: :bfp1: :crossfingers: :cloud9:! Успех!