Тери, сигурна съм, че ще останеш много доволна от доц.Русев. Носи си всички направени изследвания, обременяването с глюкоза също. Аз му занесох една папка, през годините всичко, което съм пускала и анализира цялото състояние на организма, препоръча ми гастроентеролог, за хранителния ти режим също може да го попиташ. На мен ми каза също за ембриотоксините, че само това не съм изследвала. Ще го пусна сега, ако това е проблема, колкото й трансфери да правим, няма как да са успешни. Но има решение и за този проблем. Има доста изписани теми, ако ти е любопитно потърси. Браво на твоята лекарка, харесва ми как процедира.
Благодаря за свещичката, Лина! 💖💖💖
Павла, нормално е да не ти допада доцента, информация имаш от момичета в нета, които споделят за еднакви лечения, НМХ през ден, мен това също ме притеснява, но той беше човекът, който ми обърна внимание за вит.Д, Б12, тромбофилия, че имам, в Щерев и дума не отварят на тази тема. Сама си казах, че имам и тогава ми изписаха фраксипарин, никой там не ми каза за спирането на аспирина преди пункцията, аз от вас разбрах във форума, д-р Мели добре, че писа. Много неща пропускат в тази голяма и натоварена клиника. Така че се радвам, че попаднах на този доц.Русев. Павла, няма да се даваш на това Хашимото, с твоята сила, бързо ще се оправиш с него.