teri_90 мохито звучи доста добре
Ами аз пък се гордея с теб , че на момента си го изляла. Не е хубаво да подтискаме. Това е имало доста добър ефект върху теб. Излез и се разсей с хора, само ще помогне. Ниско ли ти е кръвното? Обикновенно, мен така ме ровичкат, и е мега неприятно и особено за "не" това е убийствено.
Маги , хайде на добруте резултати!Аз цяла вечер се въртях. Местих си два пъти леглото. Някаква инсомнияя ме гони. Нямам търпение да се боцна утре, още не мога да повярвам. Във къщи , нали ви казвам, няма голямо щастие.. малко съм разочарована, но пък не се оплаквам. То и аз се притеснявам от сега нататък как ще се развият нещата.. да не е биохимична и така. Но пък ви има вас и благодаря на всички, които се зарадваха за мен.
magi mei, лятото ще се вдигне АМХ-а. За добавките, не зная.
Lady01, наистина, няма ли да го спука с инжекция или не сте го коментирали това? Много яка идея за биберона, дано си го случите скоро!
petqst благодаря, за яките картинки, особено ме радват .
Слънцемое аз пък толкова съм свинкала да не става, че нали ви казвам, напаво не ми се вярва. Но сега за цветница, това ще е най-големият подарък, който бих получила.
Dark аз пък мислех, че почти на никого не му хареса. И апбт може да ми казваш, важното е че си знаем ние