0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Оф моми4ета как да си намеря хубав др като нямам пари аз сега сам по здравната каса и където ме изпратят там ходя ние с мъжа ми сме на квартира никои не ни помага немога да раз4итам на никои а нали се сещате 4е ако кайа на ли4ната ми лекарка тя може да се обиди  моита др е гиниколкошка и работи в своге и от тук ме изпраща в сф при ендрокринолог  Знаете ли 4е ве4е ми се пла4е от вси4ко тъка като нямам пари да по тарся по спешна помощ мъжа ми работи за 350 аз работя за 360 наем ток вода и те не остават за нас Къжете ми на каде да поема много сам обаркана и разтроена

*
А каде работят на4ев или тодорова в коя болница или са 4асни лекари

Миличка, съжалявам много! Но непременно трябва да се консултираш с ендокринолог, тази висока стойност на ТСХ не е добре не само за забременяване, а и въобще.
« Последна редакция: Юли 22, 2006, 08:58:05 am от little_rabbit »
А каде работят на4ев или тодорова в коя болница или са 4асни лекари
Момичетата ще кажат, но мисля че и при двамата е възможно да се отиде с направление.
*
 в коя болница са къде се намират или т.е. каде работят

Начев е в Ендокринологията - при него съм ходила (но на платен прием). Тодорова не знам точно къде работи, щото тя май работи на 100 места. Момичетата ще кажат кога и къде приемат с направление. Имай търпение до понеделник, защото в почивните дни тук влизат по-малко хора.

Всичко ще се нареди  :bighug:
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
както заека ти е казала начев е в ендокринологията. нямам представа дали работи с касата.
тодорова е в мд софия и още 2 частни кабинета. с направления доколкото аз знам работи само в монтана.
съвета ми е ако трябва вземи заем и се виж с някой от двамата платено. консултацията е ок 20 и ехографа е ок 10 - общо ок 30 лв. парите не са малко но си струват. още повече че не се дават всеки ден. минах и аз по пътя на касата. както и повечето момичета тук. на мен ми отне 2 год да се убедя че лечение по касата е само загуба на време пък и на пари. дори по касата плащаш 2 пъти потребителска такса (веднъж на личния да ти даде направлението и веднъж на специалиста). освен това в случая ще спестиш (образно казано) само парите за консултацията, защото ехографията не се поема от касата.
всеки сам си знае положението но отлагането на посещението при специалист може да ти излезе не рядко много повече от 30 лв. каквото и да решиш успех.
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
консултацията е ок 20 и ехографа е ок 10 - общо ок 30 лв.
Лили, на мен Начев ми взе 25 лв. за ехо на щитовидна жлеза, не помня да ме е консултирал. Поправи ме, ако греша.
*
здравейте, искам да ви попитам каде работи 4асно др на4ев каде се намира по то4но мили моми4ета да вярно е 4е по здравната каса се минава по бавно но поне няма да платя за вси4ките хормони който сега пак ще ми иследват. 4акам бърз отговор

*

лили

• 2151
заек, и аз толко платих. но според мене той си го брои ехо + консултация щото нали ти дава едно листче с нечетливи неща и назначава лечение - в моя случай знаеш какво, в твоя случай - беше нещо с морала ако правилно си спомням :D

анета, приема в ендокринологията - тел 887 72 01 и 0888 89 68 43 - обади му се и се разбери директно с него за час и пари (какво включват)

пп защо не можах да намеря дребния шрифт :?. заьо, можеш да ме редактираш :D.
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
Лили, не беше за морала, а за леснотата по преодоляване на мъжкия стерилитет  :lol:

Няма дребен шрифт, кликваш на икона и си променяш числото вътре.
*
Благодаря ви много моми4ета за помоща много от все сърце ви благодаря
искам да ви кажа 4е аз сащо влизам редовно в 4ата но по име ани-р
но никои не иска да си пише с мен и бях много разо4арована от там и мислех даже пове4е да не влизам да ви кажа 4есно извиняваи те ако има нещо

Анета, в момента има проблем с чата  :(
*

лили

• 2151
така де, само малко трябва да се попрескочи морала и готово... :D
всъщност не знам дали си включва консултация + ехография или само ехо ама и на мене крайната цена ми беше 25
анета, радвам се че си си променила решението.
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Анета, използвай препинателни знаци. Така трудно се разбира.
*
ОК моми4ета , благодаря ви много за вси4ко страхотни сте. Я ми кажете при това заболяването може ли да се забремене е , също така може ли да зависи за4еването ми от килограмите защото аз сам малко пълна. 

Ох, Анета...

Пълна си, защото хормоните ти не са наред - при ТСХ 4 и нещо е нормално да си пълна. Сигурно и ти се спи повече...

Чети това:
http://www.zdraveto.bg/issues_content.php?catID=31&issueID=93

http://vita.bg/zab.php?zab=86&d=7

http://vita.bg/zab.php?zab=87&d=7

Опитай се да използваш     :ask_google:     

« Последна редакция: Юли 23, 2006, 11:49:52 am от little_rabbit »
*
Литал работи благодаря ти много мила 4е ми помагаш от все сърце. Искам още да ти кажа какво са написали тук на епикризатаи да ми кажеш ако знаеш къкво озна4ава-  "обезтаз;  хипотиреодизмус латенс; РСО с/ми  циндром на моргани морели стюард". 4акам отговор от вас мили моми4ета.

Пише, че имаш понижена функция на жлезата - хипотиреоидизъм. Останалото за съжаление не знам какво означава това. Мисля че най-добре ендокринолог ще ти обясни.
*

manhattan

• 1439
  • Друго нe трябва, три думи само: "Добре съм, мамо."
Анета, да се включа с опит от първо лице. много си се ошашкала, а не трябва и не помага. тук си в добри ръце :D ще получиш безценна информация и ще си спестиш мнооого време.
с тироидит на Хашимото се забременява и износва лесно, когато за заболяването се знае и се взимат необходимите мерки. направи си консултация с препоръчаните лекари и те ще ти кажат същото. аз лично ходя на консултации при д-р Тодорова. от откриване на заболяването до забременяването ми минаха 5 месеца. нивото на ТСХ при мен също беше 4.6. след назначеното лечение се регулира бързо и лесно и на 5 месец забременях. продължавам си консултациите с д-р Тодорова и през септември живот и здраве ще ставам мама :D
не се страхувай и мисли положително! Успех!