Еххх, Teri, тази еколи се оказа доста упорита, а огносно вагиналните таблетки, аз съм ползвала Силвержин, добри са.
Lady, познато чувство на разочарование. И аз като теб като наближи празник или рожден ден на мъжа ми си казвам ето сега ще го зарадвам за рождения ден, но увии... Преди две години когато майка ми имаше рожден ден цикъла ми закъсняваше,а ние винаги се събираме семейството заедно за рождения ден. И си представях как на вфъх рождения ден ще и съобщим хубавата новина и ще и бъде като подарък. Един ден преди рождения и ден, ми дойде. Изпаднах в дупка, само ревях, изобщо не ми се събираше даже със семейството за празника,нооо нямаше как. Когато се събрахме вечерта всички на масата, заедно с брат ми, жана му, племеницата ми.... снаха ми и брат ми съобщиха, че ще става отново баба, бременна е. Този миг никога няма да го забравя, не успах да се въздаржа и се разплаках, казах им че е от вълнение. Не че не се радвам за рях, напротив много даже, просто в такъв момент си казваш "Боже защо при мен не се случва"