Танче, аз при теб бях готова да се кълна, че имаш и ИР, и ПКЯ. Ти си ми извън всички норми
Хелиантус, напълно възможно. Аз съм била със скрита ПКЯ като теб отдавна. Имах висок инсулин, на стимулация ми казаха, че само жени с ПКЯ реагират така и овулирах рано. По едно време на 9ти ден даже. От Иногинол влизам в крачка. Сега ми се беше прецакал цикъла, защото заради твърденията на доц Русев го бях спряла, че нали ще се натровя с фолат...
Лина, по-скоро пусни стерилна урина, за да видиш има ли какво в урината да те притеснява или е просто възпалена стена на пикочния мехур. И да идеш при уролог нищо няма да ти каже, ще иска да види изследвания.
Иначе да, за това отношение се говори. 1.1 в превес на ЛХ, което го прави по принцип прекрасно. просто не знам дали е прекрасно и когато са на горна граница. АМХ-то е високо, което е успокоително. Даже може би е изненадващо високо при ендометриоза. И аз пак съм учудена, че на Лейди и хормони не са й пускали досега. като идеш на лекар и кажеш, че бебето не става пускат първо това. Но обикновените АГта, не го правят винаги. Ходих при едно АГ преди 2-3 години. Диагностицира ме с липса на О. (Нормално, викаше ме на 14 ден, а аз овулирах на 12
) Сама реших да си изследвам хормони. Почетох в интернет и росна-росна отивам на изследване. Нося му листа с хормините, а той го сгъна на 4 и ми каза: "Хормони, какво да ги гледам, един месец са едни, другия месец са други".
Иначе, Лейди, аз този месец си изследвах хормоните. Даже забравих, че трябва на гладно да се изследвам и ги пусках така. Излязоха си нормалните стойности за мен. А ти си яла предишната вечер, това няма как да даде голямо отражение.
А относно АМХ-то. Преди инвитрото моето беше 2. Така се бях сдухала, че тук всички бяхте с високо АМХ, само моето вървеше надолу, а уж бях от по-младите. И стимулация ме чакаше. Очаквах след инвитрото да е 1 и нещо, а то беше станало година след стимулацията със стойност 3.1 Като когато беше 2 бях с витамин Д в норма, а при 3.1 бях с дефицит на Витамин Д, е това как става.