Мц, това трябва да го решите и двамата. Според мен насила ще е трудно да го убедиш, трябва да узрее за това решение. За съжаление това може да отнеме много време. Ние сме с мъжки фактор. Като видяхме първата спермограма и му викам на моя, че май няма да успеем. Ще трябва най-малко инсеминация, но си е по-скоро за ин витро. Той дори не знаеше кое какво е. Като отидохме при андролог той му обясни, че трябва да подадем документи като план б, а план а е да си работим у дома докато заповедта излезе. И той се съгласи. Разбрахме се, че ще пие добавки, но понеже не уточнихме какви аз му предписах тримесечен курс. Още не е свършил курса, а утре почваме стимулацията. Хапчетата ще свършат точна за пункция та (+- няколко дни). Та мисълта ми е, че някак между другото станаха нещата и той не можа много да се противи. Отделно разбра за доста дечица около нас, че са ин витро и някак се успокои, че не е страшно.
Искам да попитам нещо. От утре почва стимулацията, ще коментирам и с тихомирова, но искам да знам и вие какво препоръчвате. За деня на пункция та трябва да е като при сг, нали? Ние не знаем колко ще продължи стимулацията, но чух че имало някаква схема- 7дни непрекъснато и после 3 дни почивка. То както и да е почивката трябва да я има преди пункция. Въпросът е как се обичате по време на стимулация? С презервативи, той сам да се оправя или е все тая, овулацията ще е таймирана и няма да съвпадне с тия дни. Минала съм 3 стимулации, но като не са били за нас и изобщо сме избягва и ласки през цялото време, та сега не знам. То тече с тоя фактор има и голям шанс да сгафим, но все пак сега не е момента да предизвикваме съдбата.