Зарзио до 10та или 12та бих, Лято- не помня, но с други думи ти е рано да го спираш. Видях че имам от лятото останало в хладилника- ще му видя срока и ако искаш ще ти го дам. Обади се на спешния телефон в клиниката- те знаят инвитро протоколоа- бтв. много хубав резултат! Яничка, можеш да прениш от орален на вагинален прием, няма проблем, стига да не ги мешаш в деня.Aз ви чета тука, тези дни, но Лори не заспива и нещо се върнахме , от някво време на бебешкия режим, не спи без да има някого в стаята, та минахме през всякви методи, тука от около година. Миналия път като бях бременна, от лятото се преместих на дивана, при нея, именно заради някви такива моменти, въпреки че се беше успокоила и спеше добре. И за да се наспиваме и без уговорки отидох на дивана, при нея. И оттогава уговорки, нищо не помага. Проблема е че заспивам преди нея и сега пак се уговаряхме и отделно зверски много работа, но това е добре от друга страна,защото нямам време да мисля за негативни неща. Мислела, съм много пъти, когато си писла Тери. Обикновенно при подобна ситуация е имало някакво травмиращо събитие,което по този начин му е проекцията.Но при теб е продължило и в по-късна възраст. Едва ли навремето, терапията е била на такова ниво,че да е достъпна и акуратна и са те пратили на психиятър за да ти дозира нещо успокоително, най-вероятно. При дисбаланс в организма, се наблюдават подобни, тревожни състояния. Аз мислех да водя Лори , но тя изпада в ужас от иглата и ще й е до небето пролактина. И аз чета сега, някакви методики за справяне с тези Night scares etc.Мен също ме беше много страх, дори съм си мислела, че съм луда
Но не съм , хахах
Хелиантус, мила, с теб съм и се надявам за положителен развой! Както каза Павла, ще дойде, ама пусто се забави!