Супер резултат, Лято.Само аз не знам каква ти е конкретната симптоматика и какво налага апликация на зарзио ? Пита ли? Аз съм изключително резервирана съм него и вече против допълнителни лекарства, освен ако няма нужда. На неща от тип "за всеки случай" - НЕ, мерси. Все си мисля, че освен преплетената пъпна връв го "предобрихме" милото ми бебенце. Мен , например, все се чувствах някак си неудобно, да питам защото виждах, че са преуморени докторите и тн, но в крайна сметка трябва човек да разпитва и да се интересува. Поне аз вече ще питам по сто пъти ако трябва. Иначе за болничния, и аз мисля да си починеш- то пътуването от 3 работи само скапва пък камо ли там нещо да правиш. А и като си седиш у дома не се харчат толкова пари честно казано. Аз лично , дай Боже, да изкарам до края, мисля този път да си остана в офиса. Дано не ме накачулят с мега много дразнещи неща- само ако така стане ще го мисля. Но иначе, психически съм по -добре на работа. Като дойда в 8, не знам кога е станало 5,което ме устройваЛейди, поздравления за сладкото и цигарите. Със сигурност ще има резултат. Мен като ме гориха с лазер ,заради HPV 16 плюс лоша цитонамазка и нз какво още изришно ми казаха, без цигари. И ги бях спряла за година-имах чудесни резултати. Сигурна съм, че и преи теб ще е така. Яничка, да добър отчет даде, че аз съм като една маа Божка, да бдя над младите влюбени. На 14 си взех НК клектките 10% (отдъхнах си) , и после едвам намерихме с една приятелка къде да седнем да хапнем. Разконспирира ме, че съм бременна но я заклех в мълчание хаха. Бях взела един ваучер за флотация на Митко, получих и цветя и един плюен заек, които много ме зарадваха. Аз обичам такива неща, но не сме празнували. Той беше до късно на работа и аз , след ресторанта, директо го взех от работа . По пътя една корса се удари на 10 метра от мене. Добре, че не бях по-близко щеше да стане верижна. Един пиян дядо с една , значително по-млада,за нас леля, слязаха. Качи корста на половин метър, издигнато за трамвайна спирка (малко над пътната настилка, там чакат трамвая хората) . Абе, ужас.