Не съм погледнала теста, момичета, и моля не ми давайте подобни идеи. Този път съм спокойна и се опитвам да запазя спокойствието си без да гледам тестове и да пикая върху тях. Независимо какъв е резултата му, моето назначение с хормони е до 16ти ден. Доказах си, че зацапването ми идва от аспирина, защото вчера пих един и сутринта пак имах. Нямам кървене, просто и трите дни еднократно имам зацапване при забърсване. Просто ще пиша днес на лекарката ми, че искам да спра Аспирина.
Не писах защото понякога форума ми действа много негативно. Онзи ден, когато писах, исках съвет от тези, които също са били на такава терапия и имаха зацапване, защото знам, че имаше такива. Но получих по-скорп прогнози, че ще си е направо чудо да успея. И когато си след трансфер и си натъпкан с хормони, дори нещо да не е много драматично написано, ти го приемаш така. И като започнах с един рев и отчаяние, което са посшедното, което ми трябва в момента. Знам, че намеренията не са били такива, но като си натъпкан с хормони емоциите са по-различни