А "моя бивш" твърди,че живота му е свършил без мен и повече няма смисъл да живее.
Всеки ден треперя да не направи някоя глупост.Намират се и хора,които ми вменяват чувството ,че съм коравосърдечна и жестока щом не откликвам на молбите му . ..но къде бяха те когато получавах нервни кризи и почти полудях ? Никой не знае какво преживях . Трябва да се чувствам виновна може би ? Немога да изпитам и капка съчувствие към човек,който се е отнесъл с мен по такъв начин. Стига само за един миг да затворя очи и да си спомня как висях все пред кабинетите и понесох какво ли не ,а той ме гледаше все едно има заговор срещу него..чувствах се ,като парцал ,подритван насам-натам.Забравих какво е да си жена,да си желана ,какво е хубав истински секс,целувка...любов ? За какво да сме заедно,като спряхме и да си говорим дори ? Мъчение.
Той се подигра с най-естественото нещо ,което може да иска една жена - той не ми помогна ,остави ме да рева безпомощно и безнадеждно без да му мигне окото. Никаква милост и никакво връщане назад.
Като мине време лошото се забравя ,но някой неща не могат да бъдат заличени просто така.Прекалено болезнено е. Аз не съм лигла ,напротив мисля,че съм много силна и безкрайно търпелива и знам за себе си,че това беше единствения възможен изход. Пак бих постъпила така. Без да се замисля. Много ми е трудно и дори самотно на моменти,но няма да се предам. Не се предавайте и вие. Най-лесно да се върнеш обратно, но си плащаш после скъпо ..мнооого скъпо,защото никой не може да спре времето,а миналите години си остават завинаги там - в миналото.
Мила Бубе, алкохола е ужасно нещо !!! Бягай от този човек и гледай само напред ! Успех и кураж !