0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
Re: Обобщение на Акция "Буркан" до момента
« Отговор #40 -: Ноември 02, 2006, 11:38:41 am »
Аз сега се замислих нещо - нали в абв.бг има възможност да си направиш картичка от твоя си комп??? Та си мисля, ако всички си запаметим картичката, после да я добавим от там - ще имаме възможност да я пратим на определената дата, като наша си картичка, с нашия си текст, без да е прикачена и да е в определен час.
Та какво ще кажете вие????
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*
« Отговор #41 -: Ноември 02, 2006, 11:43:23 am »
Точно това си мислех и аз! Понеже няма да успея да пратя картичка в неделя, ще я изпратя утре, но ще задам дата 5 ноември, примерно 12 часа. Всъщност уточни ли се дали ще изпращаме еднакви картички или всеки ще си избере каквато иска?
« Отговор #42 -: Ноември 02, 2006, 12:56:17 pm »
Относно картичките, еднакви или не... Нека са различни, а...?  не искам да убиваме личния момент. Както и децата, нека и цветята ни да са различни...   :blowingdust:
« Отговор #43 -: Ноември 02, 2006, 13:06:06 pm »
Аз мисля - каквато намерим, само да е с цвете и с общото послание[/b], за да се разбере, 4е сме 4аст от единно движение на протест с обща цел.
« Отговор #44 -: Ноември 02, 2006, 13:19:31 pm »
Ще изпратя!
А за кое интервю става въпрос?
Въобще какво ви е мнението относно статията, като цяло за акцията и за интервюто на Стаменов,...
« Отговор #45 -: Ноември 02, 2006, 13:27:55 pm »
Прасчо - 24 часа от минлия четвъртък.

Ето част от статията

http://www.24chasa.bg/Default.asp?statid=39063&rubr=0&izd=1&fsize=&swidth=800&tr=1&im=10&id=26&iy=2006
« Отговор #46 -: Ноември 02, 2006, 14:16:01 pm »
Куки, пак ще повторя:
Браво моми4е, браво за идеята !
И поздрави на вси4ки, които ще се вклиу4ат !
*
« Отговор #47 -: Ноември 02, 2006, 15:45:41 pm »
Момичета, имате и моята подкрепа. Няма да мога да дойда, но ще се включа с картички. Поздравявавам ви всички за тази инициатива. :D
*
« Отговор #48 -: Ноември 02, 2006, 15:47:33 pm »
Проучих въпроса с изпращането на картички. Ако е от сйта на абв., чрез прикачване на картичка от нашите си компютри, при получателя идва стандартен текст със съдържание:

Това е поздрав за теб. Може да видиш изпратената ти картичка в срок от 3 месеца на адрес едикой си.

Като заглавието на писмото е „Картичка от ......................”.
Не ми хареса този вариант, та целта ни не е да ги поздравяваме, нали!

Опитах от собствения си адрес да пусна картичка. Значи в пощата на абв има опция в писмото да сложиш картинка, точно като тук във форума, но не се слага в скобки [img], а се натиска едно бутонче в което трябва да сложиш линка на снимката и готово. Заглавието на писмото естественно е Акция Буркан, и като го отвориш се вижда директно картинката.
Щом АБВ го има, значи и другите големи пощи го имат.

Личното ми мнение е че тези писма директно ще бъдат изтривани, но това няма значение, важно е да се действа.

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
*

Ganka

• 5926
« Отговор #49 -: Ноември 02, 2006, 15:50:40 pm »
Ами значи проверяваме ги и другите и така ще пращаме. А и няма да насмогнат ако сме много. Все нещо ще се види ;)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
*
« Отговор #50 -: Ноември 02, 2006, 15:56:36 pm »
Таня, за иконката "вмъкване на изображение" говориш, нали?
Пробвах с нея, на мен картинка не ми се показва :(
Другият ми проблем е, че такава функция има само на мейл-а на мъж ми, в моята поща такова животно нема, а и двамата сме на абв  8O
*
« Отговор #51 -: Ноември 02, 2006, 15:59:35 pm »
Има бе има. Щом е на АБВ не може да няма. Най-вероятно не си "разгънала" възможностите при писане на писмото. Търси стрелкичка или нещо подобно.
Слагаш урл адреса на картичката, ама махаш http-to че то вече е написано.

Сега отивам да направя снимков материал с подробностите :) че не съм много по обясненията ;)

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
*
« Отговор #52 -: Ноември 02, 2006, 16:03:07 pm »
Успях, обаче...картинката ми се показва едва след като натисна "покажи графиките в съобщението", то ако и при тях е така...
« Отговор #53 -: Ноември 03, 2006, 08:34:21 am »
МОМИЧЕТА ВАЖНО НАПОМНЯНЕ

За картичките, непременно ги пращайте на двата адреса едновременно, за да мога да проследя колко са изпратени. Щото иначе каква е файдата - пращаме некви картички в касата, те ги трият и готово.

НА ДВАТА АДРЕСА ЕДНОВРЕМЕННО!
« Отговор #54 -: Ноември 03, 2006, 09:17:39 am »
 Момичета, аз не разбрах как точно да изпратя картичките от абв :oops:. Може ли някой да ми помогне? И, кога точно трябва да го направя, има ли уречен ден и час за тях :oops:
*
« Отговор #55 -: Ноември 03, 2006, 09:44:17 am »
Момичета, аз не разбрах как точно да изпратя картичките от абв :oops:. Може ли някой да ми помогне? И, кога точно трябва да го направя, има ли уречен ден и час за тях :oops:

Ей тук го обясних със снимков материал ;)

http://forum.zachatie.org/index.php?topic=6860.60

*

Ganka

• 5926
« Отговор #56 -: Ноември 03, 2006, 09:56:42 am »
Абе Таничка, само аз ли не ти виждам картинките? Не че не знам как става, ама ако и другите момичета не ги виждат - от обяснението няма много полза.
Дени, на 5 ноември към 13ч ще се пращат картичките.

*
« Отговор #57 -: Ноември 03, 2006, 10:06:00 am »
Уффффффффффф :(
Виждам си ги. Ама ако наистина Вие не ги виждате - смисъла е 0. :(

Ооооооооо, сега погледнах - и аз не ги виждам. Ама когато писах снощи съобщението, всичко се виждаше и тази сутрин също. Сигурно има проблем със сайта :(

« Отговор #58 -: Ноември 03, 2006, 10:06:36 am »
 Гане , благодаря, но май и дотогава няма да разбера как става... :oops: Танче, снимки няма
« Отговор #59 -: Ноември 03, 2006, 10:14:13 am »
Таня и в BGMama не се виждат, не е от сайта.

lb2f