0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Сексът в името на бебе
« Отговор #20 -: Ноември 04, 2006, 10:35:18 am »
Първо, гладуването там всъщност е на плодове. През цялото време те наблюдават и ти мерят кръвно и т.н. Има разходки, йога, ци гун, подводна гимнастика с рехабилитатор и лекции. Трае 10 дена, през останалите 5 те захранват много внимателно с пасирани зеленчукови супи. Всички, които присъстваха, не бяха за сваляне на килограми, бяха с различни заболявания. Имаше дори с множествена склероза. (Между другото на този човек въпреки моя скептицизъм му програмата му повлия много добре.) Ако бях спазвала елементарни правила след това и бях започнала да спортувам, както ме посъветваха всички там, не само щях да задържа килограмите, но и щях да си върна нормалните...
Колкото до цензурата, разбирам мотивите на модератора и се съобразявам с тях. Да, чувството ми за хумор е такова, но в никакъв не цели да обиди или натъжи някой - тъкмо обратното. Плюс това казах, че сексът загуби очарованието си за мен, след като започнахме безкрайните опити за зачеване. Нещо явно съвсем нормално за всички.
Аз от своя страна пък се дразня от непрекъснатите захаросани изрази и евфемизми. Така всичко започва да звучи като мноооого тъжен роман от поредицата "Арлекин"...
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #21 -: Ноември 04, 2006, 11:16:42 am »
Опитай се да се радваш на секса, всеки минава през такъв етап при опитите за забременяване.
В един момент, когато нещата се проточат много си даваш сметка, че е по-добре да се забавляваш, отколкото да се измъчваш.
Другото е късмет.
Против гладуването съм при опити за забременяване. Може да ти спре цикълът.
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #22 -: Ноември 04, 2006, 11:24:06 am »
Имаше дори с множествена склероза. (Между другото на този човек въпреки моя скептицизъм му програмата му повлия много добре.)

Разбира се, че ще му повлияе добре - МС е заболяване, за което е доказано, че се влияе изключително силно от начина на живот и хранене. Но не става за отпушване на запушени маточни тръби. 

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
« Отговор #23 -: Ноември 05, 2006, 22:25:02 pm »
незнам и аз защо се намесвам, тук явно има приети и неприети неща и някой неща са табу и модераторите са тези, които отсичат кое е добре и кое не, като оставането на плодове например.
Имате грешка- при разтоварване на плодове цикъла не спира,напротив,нормализира се, хормоните също. аз забременях след такова разтоварване и хормоните си ми бяха в норма и цикъл си имах. моята диагноза също беше запушени тръби, т.е. течността не се изливаше в матката. разбира се не говорим за гладуване на пуканки или кафе и безумни диети. та така момичета, не отсичайте с нож за неща, които не познавате. поздрави от мен на всички
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
« Отговор #24 -: Ноември 05, 2006, 23:16:44 pm »
Руриана, това е излишно. Табу са цинизмите и обидите. И именно модераторите са тези, които следят сайта да бъде едно приятно и полезно място. Оттам нататък, както сама виждаш, темите за плодовете и за каквото още ти хрумне не са табу, щом стоят във форума, неизтрити и незаключени.

Аз лично прекрасно познавам гладуването и именно затова го коментирам. С глад се постигат много цели. Но не се отпушват тръби. Да се правят пари на задника на нещастните жени с непроходими тръби, които в отчаянитео си се хващат за всяка подадена им сламка преди ин витро, е безумие.

От друга страна всеки има право да е безумен.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
« Отговор #25 -: Ноември 06, 2006, 10:43:16 am »
Отпушване става, ама ако тръбите са пълни с течност. А не както се оказа при мен после - със сраствания... :(
Всъщност основната цел е изчистването на организма от натрупаните токсини.
За парите обаче сте прави - смятам, че е насправедливо скъпо.
« Отговор #26 -: Ноември 06, 2006, 16:30:27 pm »
по-скоро всеки има право на избор, защото всеки най- добре познава себе си. Ако си избрал да опиташ това- няма лошо, ако си избрал друго, добре. Аз избрах -незнам дали то беше основното , което ми помогна, но със сигурност бе едно от нещата. Мисля че човек трябва преди всичко да познава собственото си тяло, за да даде на лекаря и на себе си посоката, по която да тръгне. За едни може неговия избор да е безумие ,за други да не е. Зависи от много неща!
Успех на всички в избора, който са направили!
Руриана, това е излишно. Табу са цинизмите и обидите. И именно модераторите са тези, които следят сайта да бъде едно приятно и полезно място. Оттам нататък, както сама виждаш, темите за плодовете и за каквото още ти хрумне не са табу, щом стоят във форума, неизтрити и незаключени.

Аз лично прекрасно познавам гладуването и именно затова го коментирам. С глад се постигат много цели. Но не се отпушват тръби. Да се правят пари на задника на нещастните жени с непроходими тръби, които в отчаянитео си се хващат за всяка подадена им сламка преди ин витро, е безумие.

От друга страна всеки има право да е безумен.

« Отговор #27 -: Ноември 06, 2006, 20:25:34 pm »
Руриана, на мен цикъла ми бе по4ти спрял, но аз наистина както ве4е казах, гладувах дивашки, без никакъв лекарски надзор.
Сега, съгласна съм с теб, 4е всякакво ограни4ение при храненето не е вредно за репродуктивните функции. "некоректно "хранене за мен, озна4ава именно гореспоменатото гладуване или психосомати4ните проблеми при храненето - булимия, анорексия.
 А ина4е имам и колежка (те вси4ки ве4е родиха  :() с тегло леко наднормено - изкара цялата си бременност с ограни4ения, но следвайки съветите на лекар-диетолог. Детенцето и е приказка ( на 10 месеца), тя сега не е по-пълна от преди раждането.
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
« Отговор #28 -: Ноември 06, 2006, 23:01:02 pm »
по-скоро всеки има право на избор, защото всеки най- добре познава себе си. Ако си избрал да опиташ това- няма лошо, ако си избрал друго, добре.

Разбира се, правото на избор е свещено, няма спор. Но освен да познаваш себе си, се изисква и да имаш вярна информация, за да направиш правилния избор.

Всеки лекар, лечител или какъвто там се изживява трябва да знае какво може и какво - не. И честно да го признава - пред себе си и пред хората, които лекува. И когато предлага на хората правото на погрешен избор, като им обяснява, че гладуването отпушва тръби, макар да му е кристално ясно, че това е лъжа ... ми не знам, Руриана, може и да има някакво право на избор, но няма морал.

Именно тогава "има лошо", най-малкото заради загубеното време и пари.

И понеже като обикновен човек нямам власт да спра подобен род шарлатанство, единственото, което се сещам да направя, е да предоставя на хората информацията, която имам като професионалист и да се надявам, че информираният човек прави правилен избор.

Димитър Кудоглу
*

kifle

• *
  • 6
  • всичко имам,освен бебе
« Отговор #29 -: Ноември 08, 2006, 21:48:21 pm »
здр и от мен
 в последно време и на нас ние доста трудно да правим секс заради бебо,макар да знаем че е за слънчице което ще нни промени живота.Да ви кажа аз взех да не му кзвам в последно време на моя мъж кога съм в овулация и просто правим секс когато ни се иска,макар аз да знам кога е наи подходящо.Знаете ли взех да си мисля че не е по добре да си по запознат с много неща,сега всичко можеш да научиш от нета без проблем,но това има много отрицателни неща.
всичко имам ,освен бебе!
*

kifle

• *
  • 6
  • всичко имам,освен бебе
« Отговор #30 -: Ноември 08, 2006, 21:54:47 pm »
здр и от мен
 и на нас ние трудно да правим секс по задължение,аз пък реших да не му казвам кога съм в овулация,и да правим секс когато си искаме
всичко имам ,освен бебе!
« Отговор #31 -: Ноември 09, 2006, 00:08:42 am »
Знаете ли взех да си мисля че не е по добре да си по запознат с много неща,сега всичко можеш да научиш от нета без проблем,но това има много отрицателни неща.
Кое е отрицателното?!? Хората пари дават за информация и съвет. Тук ги получаваш безплатно, пък си и недовлна  :? Е това не го разбирам  :?

lb2f
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #32 -: Ноември 09, 2006, 09:22:38 am »
Кое е отрицателното?!? Хората пари дават за информация и съвет. Тук ги получаваш безплатно, пък си и недовлна  :? Е това не го разбирам  :?
Цитат
:lol:Сподед мен,тя има в предвид,че колкото повече научаваме,повече се затормозяваме психически и това може да се отрази на "качествената" любов! :lol:
« Отговор #33 -: Ноември 09, 2006, 13:10:04 pm »
Да и аз мисля 4е има това впредвид. Да ма като имаш проблем е по-добре да си информиран, 4е и да правиш "ка4ествена" лиубов, пак нищо няма да стане  :D.