Момичета благодаря Ви! Мини благодаря за стихчето, разплака ме. Вики :balk_21:Изращам на всички други много целувки!
Осъзнавам нуждата си от психолог, но доколкото съм чувала таксите са високи, няма да мога да си ги позволя. Не съм споделила със съпругът си тази необходимост от помощ. Незнам до колко ме разбира той. Започнах да се променям и към него. Не се чувствам жена, комплексирана съм страшно много. Пак като при първата ми бременност, след това започвам да пълнея, тогава качих 17кг., сякаш от въздуха. После от самосебе си си възвърнах теглото. Сега от началото на стимулацията до момента са 9кг. Изглежда, когато душата страда и тялото също. Може би е от хормоните, нарушава се обмяната на веществата. Това също ме подтиска. Смешно е при всички тия други по-страшни проблеми. Но и когато огледалото те стряска се замисляш - за нищо не ставаш, не си способна да родиш дете, изглеждаш и ужасно, каква жена си...
Когато чета форума разбрах колко много изследвания се правят. Аз съм правила само-цветна снимка, лапароскопия, хистероскопия, микробиологии, спермограми и хормоните, които се изследват за здравната каса. Преди 6 години относно съмнения за щитовидната жлеза изследвах и МАТ и ТАТ, и кръвен за хламидии, всичко беше наред. Сега си мисля какво трябва да изследвам...
Как мислите ми прескачат от едно на друго, но простете ми, в мозъка ми е пълен хаос. Дано скоро да започна работа, може би няма да мисля 17часа в денонощието само за това, а ще бъда заангажирана и с друго. Напуснах, защото не можех да се върна в училище, децата там са информирани от колеги, за това какво става с мен. Те по своему си питат, с тъжните си очи, боли ги. Болката ми пречи да бъда учител като колежките си. Приемам ги като мои, раздавам се много и винаги при оценяне давам малко от себе си. Това е грешно, правя компромиси, живея с тяхните проблеми. Всичко това ми коства много енергия, но пак се насочвам да работя с тях, но с проблемните-към детска педагогическа стая. Дано успея с тези деца, досега съм печелила уважението на т. нар. "проблемни " деца, с много внимание и обич от моя страна.
Отново Ви благодаря, че Ви има! Бог да е с Вас!