Рибок, виж сега,
не е добре да позволяваме на болките и неуспехите да водят до нови още по-големи болки и неуспехи.
Това ти го казва Фуси - ревлата, дето при всеки пореден юмрук в корема, поднесен от живота, оревава света и проглушава ушите на всички момичета в Зачатие (основно горката Ултра
). Една година след неуспешното ми ИКСИ, още не съм готова да направя ново. Просто не мога да си представя, че ще преживея нов провал.
Но! Няма да се даваме....просто не бива да позволяваме на демоните ни и страховете ни да вземат връх. Ако го направим - нищо хубаво не ни чака...
Поплачи си, дай свобода на тъгата и мъката, освободи си душата и позволи на болката да заболи колкото може повече. Когато стигне пика си, вече няма къде да ходи, ще трябва да си отиде.
Имаш нещо много важно - обичта и подкрепата на човека, който обичаш, това е страшно силно. Трябва да разбереш, ама наистина да го разбереш, че този човек е достатъчно щастив от факта, че ти си до него. Разбира се, ако има и детенце , щастието ще е пълно, но с дете, а с жена, която не обичаш, живота може да бъде отвратителен кошмар. Затова избий си от главата мислите за раздяла, защото тя не само че нищо няма да помогне, а ще направи двама души още по-нещастни.
Решението за осиновяване не е лесна работа. Оставете го да узрее, мислете го като вариант, не се насилвайте. Ако сте готови, винаги можете да го направите.
Знаеш ли, мисля си от известно време за следното. От всички битки в живота, някои ще губим, други ще печелим, но борбата за това, да имаме дете, е една от малкото битки, които със
сигурност ще спечелим. Просто няма как да изгубим- разбираш ли? Зависи изцяло от нас и решенията, които сме готови да вземем
Мислила съм за нас... в хода на мислите за съдбовните срещи, защо господ не позволява да имаме собствено дете... сега на този етап, на който се намирам, си мисля, че това се случва, точно за да можем да осиновим едно определено детенце (ААААА дай боже по-бързо да стане тая работа), което ни чака.
И като последно, ако мислиш, че имаш нужда от помощ, само кажи, ще те свържа с психотерапевтката, при която аз ходих преди няколко години и тя ми помогна да се измъкна от доста гадна депресия.
Хайде мойто момиче, ставай и горе главата