Страхотни сте! Всички! Толкова ви обичам! Плача и се усмихвам, защото ви има.
Знам, че моята история прилича на историите на много от вас. ЗНАМ, че все някакъв начин съществува.
Това, което ме уби, е, че дори и лекарят, на когото се доверих напълно, няма обяснение на нещата и не вижда смисъл в нов опит засега. Поне докато не е наясно с проблема.
Това е човекът, в който вярвах безрезервно. Знаех, че той МОЖЕ.
Как да се почувства човек в такъв случай?! Ако той не миже, какво остава за мен?!
Имам 3 замразени ембриона, които ще си прибера другия месец. Но, както ми казаха, не разчитам на тях.
Правила съм всички възможни изследвания, за които ви хрумва. Имала съм спонтанна овулация през целия си живот.
~хормони - проблем с отношението на ЛХ/ФСХ. ЛХ е около 3, а ФСХ - около 7,5.
~Щитовидна жлеза - всичко е ок.
~Яйчников резерв - доста висок Инхибин (90)
~Имунологични - 2 пъти, в София и Плевен. Високи Антифосфолипидни антитела. Направено вливане на Имуновенин и Фраксипарин след трансфера.
~Генетични - без проблеми.
~Имунореактивен инсулин - много висок. Пих Сиофор до пункцията.
~Цветна снимка - проходими тръби, двурога матка.
~Хистероскопия - 2 бр. за установяване вида на септума.
~Изследване на ембрионите (HLAG) и при двете процедури - резултати отлични според специалистите.
§ 1-во ИКСИ - 10 фоликула, 9 оплодени, 6 издържаха до 5-ти ден, 3 трансферирани бластоциста. Лигавица в деня на трансфера - 12 мм.
Кървене на 21-ви ден. Отрицателен уринарен тест.
§ 2-ро ИКСИ - 12 фоликула, 11 оплодени, трансфер на 5 осемклетъчни ембриона (изглеждаха като по учебник), лигавица - 17 мм, Кървене на 16-ти ден, отрицателни уринарни тестове, ЧХГ- 2.01.
Аз ще се изправя на крака, ще стигна до Австралия, ако трябва.
Просто имам нужда от независимо мнение, поглед отстрани, шесто чувство.
Благодаря ви! Толкова сте истински!
Желая ви всичкото щастие, което сте способни да поемете.
Слънчев и усмихнат ден.