0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Светлината в тунела май е била от насрещния влак
« Отговор #40 -: Февруари 20, 2007, 12:35:50 pm »
Мила White, най-важното е, че не се предаваш, а вече си готова да продължиш напред. Наистина не е лошо да смениш клиниката, все пак новият лекар може да вярва повече в теб. Аз съм и на мнение, че промяната прави чудеса. Дано не изглежда така сякаш говоря безсмислици, но мислила ли си за нова прическа, ново хоби, спорт? Може би ако се разведриш, ако се откъснеш максимално от ежедневието и си навиеш на пръста, че започваш всичко на ново и че този път непременно ще стане, ще успееш. Нагласата е най-важна. Ето това са моите свежи идейки, дано помогнат 8)
« Последна редакция: Февруари 20, 2007, 12:37:39 pm от Baby2007 »
*
« Отговор #41 -: Февруари 20, 2007, 12:49:08 pm »
Мерси, Бебе.
При мен обаче копчето " Спри да мислиш" не работи.
Пък и не си падам по подстрижките. като ученичка все бях с къса коса и имам фобия от ножици. :D

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
« Отговор #42 -: Февруари 20, 2007, 12:50:48 pm »
 Мила White . :bighug: !
Няма отказване, губим битки, но войната все някой ден ще свърши и ние ще сме победители!!!

« Отговор #43 -: Февруари 20, 2007, 13:00:10 pm »
Я Мира, адашка!!! Ето ти повод за купон!!! Тва Мирите сме хубави хора, е :lol:

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*
« Отговор #44 -: Февруари 20, 2007, 13:02:28 pm »
Я Мира, адашка!!! Ето ти повод за купон!!! Тва Мирите сме хубави хора, е :lol:
:bighug: Разкрита съм  :oops:

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
« Отговор #45 -: Февруари 20, 2007, 13:05:50 pm »
Мила, White - възхищавам се на оптимизма ти! :youwoman:
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #46 -: Февруари 20, 2007, 13:11:13 pm »
Ей,Мирки-Сладуринки,точно такава е работата!

Това Мирите хем сте хубави хора,хем верни другари!

:balk_104:  :balk_104:
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
« Отговор #47 -: Февруари 20, 2007, 13:47:50 pm »
Скъпа Уайт, пълна съм с добри идеи и съм насреща да ги споделя :D

Ако искаш, дай направо да направим някое обядче :D

Борбата продължава. Разбирам те, как все по-малко чувстваш разочарование. Не знам защо така се получава, но и аз някак свикнах с неуспехите, хем всеки път си се надявам :?
Благодаря ти, Бени!

« Отговор #48 -: Февруари 20, 2007, 14:18:41 pm »
White, съжалявам  :(

lb2f
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #49 -: Февруари 20, 2007, 14:30:03 pm »
Съжалявам за отрицателния тест. Напълно те разбирам! Кажи, ако мога да ти помогна с нещо! Целувки: Касси

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
« Отговор #50 -: Февруари 20, 2007, 15:22:03 pm »
винаги когато срещнем трудности, спъваме се падаме, ставаме поотупваме се пооглеждаме се и продължаваме напред. Мисля си, че това трябва да си го повтаряме непрекъснато.  Сега ми хрумва да ви цитирам една мисъл на Гарлин: Животът не се брои с броя вдишвания, а с моментите, които спират дъха ни. Така че наближава пролет ще гледаме цъфнали дървета, ще има много пролетни цветя и най - вече ще долетят щъркелите. Знае ли човек, може един от тези щъркели да е нашият, а това означава, че някоя от нас мили момичета е успяла с опитите си ИКСИ , Ин - витро или нещо друго което прави
Така че горе главите, не носовете, смело напред и дерзайте
Пожелавам Ви приятен слънчев ден - тук в Бургас е слънчево и топло. Идва ми да си взема шапката и да отида в Морската градина но не може - работата ме чака
До скоро
*
« Отговор #51 -: Февруари 20, 2007, 18:32:01 pm »
уайт,много съжалявам.
аз съм в същата ситуация като теб.2 неуспешни иксита,един неуспешен трансфер.и все няма никаква имплантация,поне веднъж да беше показъл теста малко над 3.
мисля и премислям различни стратегии,чудя се какво да правя вече.мислих си да сменям док,ама и да го сменя ....
док ми казва,че съм много чувствителна,и всичко било на психическа основа.е да ,ама аз не мога да не мисля.мисля как да се сменя с колежката,за да отида на поредния преглед,мисля как да си взема продължителен  фалшив болничен,и как ще се оправдавам на работата,мисля как да връщам на банката взетите кредити,мисля как да отказвам повишение,защото съм се посветила на друга кауза.
е да ,ама вече ми писна.то бива карък,а ама чак пък толкова.
не знам какво да правя.

« Отговор #52 -: Февруари 20, 2007, 22:26:34 pm »
Ей,Мирки-Сладуринки,точно такава е работата!

Това Мирите хем сте хубави хора,хем верни другари!

:balk_104:  :balk_104:

Ти пък си мишок - добродушник!

Уайти, бон шанс, ще успееш!!!

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
« Отговор #53 -: Февруари 20, 2007, 22:33:37 pm »
Мерси, Бебе.
При мен обаче копчето " Спри да мислиш" не работи.
Пък и не си падам по подстрижките. като ученичка все бях с къса коса и имам фобия от ножици. :D

Това с копчето ми е безкрайно познато :? Пожелавам ти много, много късмет занапред и дано следващият опит бъде успешен!!! Ще следя темата и ще ти пускам по едни палци от време на време, знам, че те винаги са нужни!! :crossfingers:
*
« Отговор #54 -: Февруари 20, 2007, 23:13:09 pm »
Уайт толкова много съжалявам...разплаках се докато четох одисеята ти...стискам палци и се моля следващия път да е успешен! :goodluck: :bfp:
« Последна редакция: Февруари 20, 2007, 23:15:28 pm от Counterfeit »

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
« Отговор #55 -: Февруари 21, 2007, 13:21:04 pm »
док ми казва,че съм много чувствителна,и всичко било на психическа основа.е да ,ама аз не мога да не мисля.мисля как да се сменя с колежката,за да отида на поредния преглед,мисля как да си взема продължителен  фалшив болничен,и как ще се оправдавам на работата,мисля как да връщам на банката взетите кредити,мисля как да отказвам повишение,защото съм се посветила на друга кауза.
е да ,ама вече ми писна.то бива карък,а ама чак пък толкова.
не знам какво да правя.

Клио, това, което пишеш много ме развълнува. Знам какво е да не можеш да работиш, защото ти е трудно да се концентрираш. Да спираш кариерата си, която от друга страна ти помага и те разсейва. Единственото, което ме кара да се чувствам полезна е работата ми, но не мога да се развивам там, защото това ще ми пречи на пътуване по клиники, опити инвитро и т.н. Имах възможност и за хубави командировки в чужбина, но отказах :(
Надявам се силно един ден всичко да се нареди. Ще правя каквото трябва, пък да става каквото ще. Ще видиш - всички ще успеем!
*
На всеки е отредено да мине по определен път.
При мен първия път стана, веднага щом решихме. Аз си нямах и ни  най-малката представа какво ми престои. Светът беше в краката ми, можех да се справя с всичко.
Когато загубих бебето в късна бременност, мислех, че и следващия път ще стане така бързо. след половин година се появи депресията - истинска, страшна. реших, че ще се справя сама - само загубих ценно време!
Лекарства, азиатски масажи (човек се доверява на всеки шарлатанин!), много музика, масажи, но професионални, сауни, но сама, за да останеш с мислите си, спорт / от йога, през пилатес, каланетика, ориенталски танци, много позитивност и чакане.
Но знаеш ли как стана при мен - много е трудно да кажеш успокой се. Винаги ти  е в мислите, но съм чувала за не един случай, в които става точно тогава. на мъжа ми изледванията не бяха добри и щяхме да започваме лечение. И двамата тръгваме в различни посоки за известно време. Точно тогава аз разбрах, че няма да стане от днес за утре, и това ми охлади ума. И в този момент чудото стана!

Не преставай да опитваш, не преставй да вярваш, но си охлади ума!
Обръщам се към нашето Бяло моми4е, но и към Фуси,Миша, Мери, Фреши, Грейс и Каси - извинете ме за егоисти4ното държание моми4ета, но по4ерпих от вашите думи и действия сили, които в този момент са ми толкова нужни. Благодаря ви!
 Исках да пиша за болката си, но бе 8ми март, не исках да ви натъжа. В деня преди това, лекар ми потвърди, 4е при арт, процента за спонтанен е 25 %, а при естествено забременяване 10. И какво излиза, и аз преди си казвах поне да забременея, да видя 4е става, поне това. Но не, сега дори да успея някога пак да забременея, пак и пак ще умирам от страх- край нямат страданията.
 Снощи имахме гости- в съседната стая смях и весели разговори, аз в кухнята рева на глас, защото се въртеше една песен, на която все си представях как ще танцувам с дъщеря си. И това не бе края, от 3 до 8 сутринта не спах от менструални болки  :x
 Все се питам докога и най-ве4е как да се боря !
 Мише права си, това, което най ми помага е, 4е не съм сама. Добре 4е ви има, 4е сте такива, каквито сте - силни, но и умни, и хубави, и позитивни и слън4еви (Фуси, не само ти си скромна) :D
Оххх... Ma Marie Cherie.... Миличка, недей така... Ne pleure pas mon petit poussin... Или пък - нареви се от сърце, и после затвори тази врата зад гърба си и гледай напред....

Недей мила така да страдаш, няма смисъл... Просто там горе, в книгата, не е записано, че точно в този момент ще се случи нашето чудо... То просто е записано за по-късно мила... Много силно си те  :bighug: и си те  :balk_21:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
Уайти, злато, извинявай за намесата в темата, въпреки че е за всички момичета, при които е неуспешна процедурата!
Мари, мила, налага се да се изправиш на крака! Да изтупаш перушинката и да тръгнеш напред! Трудно е, тежко е, боли... Няма да те залъгвам с празни приказки - просто намираш път, по който да вървиш. При нас е бил писан да е труден, тежък... Но пък ние знаем, че един ден ще намерим нашия верния!
Ти знаеш, че няма гаранция нито при естествено, нито при арт зачеване, че няма да стане спонтанен аборт. Винаги ще те е страх. Дори да не беше станало така - пак щеше да се страхуваш. Защото знаеш, защото си вървяла по трудния, трънливия път... Защото душата ти е белязана от познанието...
Аз съм сигурна, че всяка една от вас ви чака там някъде накрая по едно или пък по две малки слънца, вашите слънца и те ще огреят този тунел! Знам че никой не може да каже или даде гаранция кога ще е края, но вярвам че ще бъде скоро!
А ти, мила моя Мари, погледни вътре в себе си, погледни ника си и повярвай отново, че ще станеш мама!
Целувам ви и ви прегръщам и силно вярвам, че скоро ще станете мами! :bighug: :balk_21:
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю