Благодаря мили момичета за бързия отговор. Твърдо съм решила да продължа с борбата и то точно при доктор Владимиров. Човекът си разбира от работата и си мисля, че предпочита да ме подготви за най-лошият вариант, а работата да стане по най-лесния и да има успех още от първият път. За съжаление ще трябва да чакаме до началото на март, защото тогава ме вика за преглед от 2 до 5 ден на МЦ, тогава трябва да занеса рецептурна книжка с код N97, направление за гинеколог със същия код и разписани и попълнени формуляри на договор със клиниката, декларация за информирано съгласие и още други приложения.
Смятат да ги помоля тогава да ми дадат папката и да си направя ксерокскопия на всички изследвания, за да мога да ги имам и аз.
С мъжът ми решихме да пробваме и всички други бабешки методи за бебеправене. На мен си купих два билкови чая, на него витамин Е и спеман. Сега ще проверим как стоят нещата с посещение на кюстендилските минерални бани и ако трябва и там ще отидем. Повтарям си, че всичко става бавно, трудно, с много борба, нерви и излишно напрежение, но бавно и славно става. Така ще стане и при нас.
Не разбрах дали има и други момичета от Бургас, които вървят по този път и са пациентки на д-р Владимиров. Ако има нека да се чуем, може да се уговорим и да се срещнем и да обменим мнения и впечатления от терапията ни.
Пожелавам Ви приятен работен ден и много усмивки