Цитат на Бърди: "Пишете, включвайте се, коментирайте. Не е монолог тук-понякога се чувствам като на изпит..."избутан" "на светло". "
Мдааа, като на изпит, аз лично ви дебна много осторожно, но напоследък се опитвам да не изчитам абсолютно всичко по тази подтема в Зачатие, защото аз съм малко хипохондричка и ако сама на себе си си поставям диагнози е мой проблем, ама сега като започна и на Криси - това е по-голямо зло, че е малка и неможе да се защити.

Затова ако повтарям въпросите на друга майка, няма да ми се сърдите.
Докторе, утре сме на консултация:
1. Нашата педиатърка не ни е изписала вит. Д - знам вашето мнение, утре обаче ще я питам и ако се окаже, че е против, значи има надежда в нея, а? Ако се окаже, че е забравила, ще я сменям, че не и е за пръв път да забравя.
2. Тя не мери обиколка на главичка и гърди, за гърдите Ви разбрах, но да я помоля ли да мери главичката?
3. Това носле ме притеснява. Не е като да е посточнно запушено, но се появяват секретчета, които я затормозяват, похърква и се дразни. Това, че често си търка лицето и нослето от запушването ли е или защото и се спи? Обикновено се търка и пипа по лицето след събуждане и преди сън? Как да ползвам аспиратор, като тази джаджа е ужасна, то ноздрите и са толкова нежни, как да тегля сополки с това нещо, изобщо нужно ли е?
4. Какво ви е отношението към гимнастика и масажи на бебето, аз съм малко скептична. Да правим ли някакви упражнения или да оставим на природата?
5. Какво ви е мнението за кенгурото - това дето се носят бебета в него
Утре след консултацията ще ви напиша как "вървим" и да обсъдим броя хранения.
Малко съм точкова, щото съм много дърдорива и хаотича и понякога сама не си разбирам какво пиша.
Поздрави докторе и успешна вечер.
Нина