0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: опити за бебе и диета
« Отговор #40 -: Март 07, 2007, 13:09:42 pm »
Всъщност трябваше да отслабна 16кг и то за три месеца, но нещо стана стана много по-бързо от предвиденето. Започнах в началото на юни. В края на юли започнах да задържам (режим за задържане) на 16 свалени килограма. После обаче ме оперираха от извънматочна и в болницата съм свалила три килограма. След като излязох от болницата на 19.8 продължих с режимите на задържане.
Докторката е против подобни медикаменти, защото или нямат ефект или имат някакъв, но след спирането им тялото си наваксва. Така че не съм взимала нищо.
Всъщност пиех си кафе, което също се води някакво стимулиращо, но все пак повечето хора си пият.
« Последна редакция: Март 07, 2007, 13:13:09 pm от Lan »
*
« Отговор #41 -: Март 07, 2007, 13:36:43 pm »
Лан,
а колко ти струваше цялото лечение и диетата при д-р Байкова?
Резултатите са страхотни!
*
« Отговор #42 -: Март 07, 2007, 13:39:24 pm »
Angy_baby, тогава беше по 30лв на визита, аз платих за 6 визити. Сега е по 40лв.
Смятам, че повечето диетолози работят добре. Може и да има по-изгодни условия някъде.
Иначе от храна спестявах доста, защото точно лятото са евтини плодовете и зеленчуците, а не си купувах скъпите сладки и шоколади...
« Последна редакция: Март 07, 2007, 13:43:13 pm от Lan »
*
« Отговор #43 -: Март 08, 2007, 09:14:50 am »
А защо трябва да се ходи толкова пъти? Ти казваш че си ходила 6 пъти? Аз не съм от София и ще ми е трудничко да идвам...колко често всъщност се налагаше да ходиш при д-р Байкова и за какво?

Ако мислите че обсъждането става прекалено задълбочено и е по-подходящо за лични, то ще го преместя.
*
« Отговор #44 -: Март 08, 2007, 09:38:13 am »
Nivear, всеки сам си преценява. Аз имах много килограми да свалям и режимите ми се меняха на две седмици. Беше ми ясно, че половината от функцията на докторката е да ме "наглежда" и избрах да си давам пари като един вид стимул да не се отказвам, защото психологичният фактор при мен е много важен, много по-важен от парите и от двете посещения месечно  :D. Можеш да си избереш диетолог, който ти е по-близо и по-удобно да посещаваш.
*
« Отговор #45 -: Март 08, 2007, 11:17:17 am »
Не, не - твоя диетолог вече е проверен :) има показани резултати :) опитвам се да се свържа на телефона който ми прати, но никой не ми вдига...ще пробвам пак по късно.

Благодаря за инфо-то.
*
« Отговор #46 -: Март 08, 2007, 11:19:18 am »
Пробвай след 5,30 - тогава работи и в събота. През деня няма никой.
*
« Отговор #47 -: Март 08, 2007, 11:27:38 am »
Благодаря Лан
*
« Отговор #48 -: Март 08, 2007, 15:36:55 pm »
Blagodaria mnogo,Lan!
*
« Отговор #49 -: Март 09, 2007, 17:48:50 pm »
Лан,а спортува  ли и какъв спорт точно по време на отслабването?
*
« Отговор #50 -: Март 09, 2007, 18:25:07 pm »
По приницип не е добре да се почва нещо, ако мислиш да е само за месеца на отслабването, защото след това се получава хем липса на новопоявилото се движение (изгаряне на калории), хем повечко ядене, т.е. може усилията ти да отидат на вятъра (в отслабването).
Добре е ако решиш да си изградиш някакъв постоянен двигателен режим, който да си е Твоят до живот и да е постоянна величина при разпределението на калориите.
Аз никога не съм живяла без спортуване. Преди и по време на отслабването правех 15 мин. гимнастика рано сутрин, 14км. каране на велотренажор - три пъти седмично и поне по един час разходка пеша на ден.
Сега имам лека промяна в режима, но пак се старая  :).
Та моят съвет е, ако сега ще почваш с нещо, гледай да е по-малко и няколко пъти седмично, ако може и да ти харесва - чудесно! Например на мен си ми харесва колелото за това го карам. Да не е юруш - три часа бягане, по пет пъти седмично и после - мързел.
Ако вече си имаш някакви традиции (ходиш на танци например), не е нужно да увеличаваш натоварването!
*
« Отговор #51 -: Март 09, 2007, 18:32:29 pm »
Имам час за консултация на 14.03.2007.

Ще разкажа като мине.

Аз обаче не спортувам нищо...и ще разчитам само на диетата която ще ми даде лекарката.
*
« Отговор #52 -: Март 09, 2007, 23:11:49 pm »
Nivear, браво, че си се свързала с д-р Байкова! Ако можеш кажи през деня ли прави консултациите и къде, защото и аз ще пътувам към София да знам дали ще мога да го вместя в графика си? Успех и после разкажи как е минала визитата!

*
« Отговор #53 -: Март 12, 2007, 11:28:43 am »
Лан,благодаря ти много!
Ако ходя пеша по 1 час всеки ден дали ще е достатъчно като натоварване?Ти какво мислиш?
*
« Отговор #54 -: Март 12, 2007, 13:14:52 pm »
Д-р Байкова преглежда след 5.30 pm. Ше разкажа като мине. Една колежка обаче ми каза че намерила по форумите 3 от 5-те диети които лекарката предписвала, така че може и да не се наложи да ходя 2ри път :) Аз ги погледнах и не ми се сториха много трудни, чак се учудвам че Лан е отлабнала толкова м ного и толкова бързо с такива диети. За попочнах от днес тази която почва с кисело мляко + плод.
*
« Отговор #55 -: Март 12, 2007, 16:40:11 pm »
Ето това намерих момичета дерзайте :-)
http://forum.tialoto.bg/viewtopic.php?t=4848&postdays=0&postorder=asc&start=0

*
« Отговор #56 -: Март 12, 2007, 16:59:48 pm »
Лан,твоята диета включваше ли кафе?А малко бяло вино?
мерси много!
*
« Отговор #57 -: Март 12, 2007, 17:09:25 pm »
Моята диета никога не е била толкова строга като описаните тук. Например в 8.30 непременно яйце с нещо си. Винаги имах избор между няколко неща.
Да - кафе колкото искаш. Аз си го пиех със сметана и захар (мед).
За вино не сме дискутирали с лекарката, защото не съм мислела да пия. Беше ми забранила твърд алкохол първия месец, а след това по малко можеше.
*
« Отговор #58 -: Март 12, 2007, 17:30:22 pm »
мерси много,Лан! :bighug:
*
« Отговор #59 -: Март 13, 2007, 09:51:10 am »
Ето това намерих момичета дерзайте :-)
http://forum.tialoto.bg/viewtopic.php?t=4848&postdays=0&postorder=asc&start=0

Angy_baby,
tuk sa dadeni dietite.

Az sam dnes vtori den na tazi pyrvata dieta s mliakoto...