0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: ИНВИТРО/ИКСИ Март - Май 2007
« Отговор #320 -: Април 05, 2007, 12:19:56 pm »
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:чакам положителен резултат :wink:

"Можеш да направиш две грешки по пътя към истината: да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него."
 Буда
*
« Отговор #321 -: Април 05, 2007, 13:21:19 pm »
Counterfeit  и аз стискам палците....и на краката дори   :D :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
« Отговор #322 -: Април 05, 2007, 13:21:38 pm »
Чакам да огрееш този мрачен варненски ден! С теб съм! :goodluck:
*
« Отговор #323 -: Април 05, 2007, 13:32:45 pm »
Бета ЧХГ 26.5mlU/ml,14ти ден от трансфера.Според референтните стойности на талончето на този етап трябва да съм между 9 и 130...или бъркам?(3-4с. 9-130/ 4-5с. 75-2600/ 5-6с. 850-20800/..)
Все още не смея да се зарадвам...Страх ме е да си направя нов кръвен утре...Ами ако тръгне надолу цифрата? 8O Голяма съм пъзла. :oops:
Май ще си продължавам с тестовете(били те уринни или кръвни)...за да е лудницата пълна и съвсем да изкрейзя  :ywoohoo: :ywoohoo: :ywoohoo:

Надин,ти щом с ЧХГ 168 едвам сте видяли чертичката на Шуърчек-а,аз се чудя как въобще видяхме нашата черта днес...при 26.5 само??!?  :dontknow:
Благодаря ви за палците момичета,май ще трябва да разчитам да ги постискате още поне 1-2 дни... :lol:

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #324 -: Април 05, 2007, 13:33:44 pm »
едно мъничко ЧЕСТИТОООООО!!!
 :wave:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #325 -: Април 05, 2007, 13:34:50 pm »
Повтори теста след 48 часа. Всичко ще е наред. Имай още малко търпение, миличка. Знам, колко е трудно чакането.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
« Отговор #326 -: Април 05, 2007, 13:39:12 pm »
 yahoo_17Успех ти желая, Counterfeit ! yahoo_17

"Можеш да направиш две грешки по пътя към истината: да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него."
 Буда
*
« Отговор #327 -: Април 05, 2007, 14:02:38 pm »
Counterfeit,  :cheerleader: ! Още малко търпение..... yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17

*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
« Отговор #328 -: Април 05, 2007, 14:09:43 pm »
Стискам палци! Спокойно!
*
« Отговор #329 -: Април 05, 2007, 14:10:46 pm »
Сега като се поразрових,се оказа,че май съм в категорията 4-5с. 75-2600,тоест аз съм под минималната стойност 75 :( .Ами доколкото разбирам г.с. се броят от началото на последния мензис,а при инвитро просто връщаш 14 дни назад от пункцията..което при мен се пада 5 Март.4 седмици са си минали този понеделник...Ох извинете ме,че ви занимавам непрекъснато с това...но толкова ми е странно/нервно/уплашено - уж има нещо,пък стойността много ниска...да не би да е станало нещо отпърво,но да се е разминала работата? 8O :( Доц Маркова хубаво ми каза да си пусна утре кръвен,ама аз бързам...Както и да е,не ми обръщайте внимание,моля ви.. :oops:

14.04.2009 - 5.12.2010
*

evro

• 5167
« Отговор #330 -: Април 05, 2007, 14:20:41 pm »
абе съкровище не се шашкай предварително и стига изчислява, виж тук:
http://www.betabase.info/showBasicChart.php?type=Single
Days Past Ovulation = DPO, which is almost always the same as days past IUI or IVF egg retrieval. = демек според това ти ще броиш дните след като са ти върнати ембрионите. И пак според тази таблица си напълно в границата.
Стискам палци др. ден чхг да се е удвоило и да имате повод за празнуване!
Само споко!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #331 -: Април 05, 2007, 14:25:34 pm »
Спокойно мила , може имплантацията наистина да е била по-късно . А доколкото съм чела  май над 25 се счита за положителен теста. Имай още мъничко търпение , зная какво е да чакаш , нали и аз съм на този хал  :bighug:
*
« Отговор #332 -: Април 05, 2007, 14:37:34 pm »
А бе от половин час натискам бутона "публикувай" и непрекъснато the page cannot be displayed.. Както и да е,ще пробвам докато успея :wink:.
Правихме тест,появи се много,ама много бледа втора черта...доц.Маркова каза,че при някои жени имплантацията става по-късно,примерно 11ти ден от трансфер,и че може и това да е(точно две седмици от трансфера са минали),но на този етап не дава гаранции(има си хас да дава,то едвам се вижда тази пуста черта :?) и иска да отида в събота за повторен тест,а утре да си пусна и кръвен...да, ама аз като полудях и отидох, та си пуснах кръвен още днес ...кой ще ти чака до утре 8O...чакам след 13.30 резултат в уебсайта на лабораторията(рефрешвам страницата им през 10 минути буквално... :oops: )
Все се бях подготвила и за единия резултат,и за другия,но за такъв "по средата" нямах ни най-малка нагласа 8O....То човек не смее да се зарадва, да му се не види...Само се удължава това гадно чакане... :?

п.с. Понеже знам,че ще питате - нямам Прегнил,като изключвам този от 17.03 - преди пункцията.
Стискам ти палци. нали знаете ние жените сме родени за мъка preggo preggo preggo preggo preggo preggo
*
« Отговор #333 -: Април 05, 2007, 14:40:16 pm »
Спокойно мила , може имплантацията наистина да е била по-късно . А доколкото съм чела  май над 25 се счита за положителен теста. Имай още мъничко търпение , зная какво е да чакаш , нали и аз съм на този хал  :bighug:
Дано всичко е за добро и да ни пишеш че си  preggo
*
« Отговор #334 -: Април 05, 2007, 14:41:15 pm »
А бе от половин час натискам бутона "публикувай" и непрекъснато the page cannot be displayed.. Както и да е,ще пробвам докато успея :wink:.
Правихме тест,появи се много,ама много бледа втора черта...доц.Маркова каза,че при някои жени имплантацията става по-късно,примерно 11ти ден от трансфер,и че може и това да е(точно две седмици от трансфера са минали),но на този етап не дава гаранции(има си хас да дава,то едвам се вижда тази пуста черта :?) и иска да отида в събота за повторен тест,а утре да си пусна и кръвен...да, ама аз като полудях и отидох, та си пуснах кръвен още днес ...кой ще ти чака до утре 8O...чакам след 13.30 резултат в уебсайта на лабораторията(рефрешвам страницата им през 10 минути буквално... :oops: )
Все се бях подготвила и за единия резултат,и за другия,но за такъв "по средата" нямах ни най-малка нагласа 8O....То човек не смее да се зарадва, да му се не види...Само се удължава това гадно чакане... :?

п.с. Понеже знам,че ще питате - нямам Прегнил,като изключвам този от 17.03 - преди пункцията.
Стискам ти палци. нали знаете ние жените сме родени за мъка preggo preggo preggo preggo preggo preggo
ти желая от сърце
*

Titka

• **
  • 56
  • Вярвай в своята мечта,дори далечна да е тя.
« Отговор #335 -: Април 05, 2007, 14:44:55 pm »
 :blowingdust2: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #336 -: Април 05, 2007, 15:19:57 pm »
абе съкровище не се шашкай предварително и стига изчислява, виж тук:
http://www.betabase.info/showBasicChart.php?type=Single
Days Past Ovulation = DPO, which is almost always the same as days past IUI or IVF egg retrieval. = демек според това ти ще броиш дните след като са ти върнати ембрионите. И пак според тази таблица си напълно в границата.
Стискам палци др. ден чхг да се е удвоило и да имате повод за празнуване!
Само споко!

:D Meрси Евро,да ти кажа аз тая таблица също я имам,само че ще те поправя леко - IVF egg retrieval си е пункцията,демек броенето оттам почва.Те все пак тогава и ги оплождат малките кокони :wink: Е,вярно дори и за 17ти ден се падам в норма ама много близо до долната граница беее... :?
Ще пиша утре пак какво е положението...

14.04.2009 - 5.12.2010
*

evro

• 5167
« Отговор #337 -: Април 05, 2007, 15:24:19 pm »
хехе, търпя критика, въпреки че не съм убедена в твърдението ти  :lol:
стискам палци за следващия тест!

Те осмислят живота ни!

*
« Отговор #338 -: Април 05, 2007, 15:41:23 pm »
Merka, добре дошла при чакащите!
Counterfeit, стискам палци след два дни да е още повече ЧХГ-то и да ни повлечеш крачета!
Стикам палци на вс. момичета в процедура, няма д аизреждам да не пропусна някой!
Дано в края на сесията има много  :bfp:
*
« Отговор #339 -: Април 05, 2007, 18:28:36 pm »
Counterfeit, не се притеснявай излишно - важното е стойността да се удвоява през 48-72 часа - не е важно колко е ниска в началото.
Успех и стискаме палци!  :D

Успех на всички момичета в процедура или в очакване на резултат  :D