0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: ИНВИТРО/ИКСИ Март - Май 2007
« Отговор #400 -: Април 09, 2007, 11:19:39 am »
Благодаря момичета, за куража.Моренка,стискаме ти палци мноооого!! :crossfingers: :crossfingers:
Днес сутринта бяхме при доц.Маркова,да се отчетем с отрицателен тест и при тях...на който обаче се появи бледа черта пак! 8O Вече ме напушва на смях - то нема такова животно като наш'та работа - бледа черта,после никаква - и то на фона на малко по-високо ЧХГ,и после пак бледа черта съчетано обаче с мензис - втори ден.. 8OПълен цирк сме, казвам ви. :lol: Ние обаче вече сме се настроили,че всичко е приключило - прочетох тия дни доста неща за химическата бременност и наистина се убедих,че това е точно нашия случай ,т.е. бременност,приключила с много ранен аборт(поради което и се установява бременност с т.нар.химически методи - кръвен,уринен тест,но загива преди да може да бъде потвърдена/установена клинично - на ехограф).Доц Маркова така се смая и се зачуди какво да ме прави,и каза все пак да продължа Утрогестана,само че по 3, да не би пък да има нещо там дето се мъчи да се задържи :lol:.И след празниците като ми свърши мензиса иска да отида да ме прегледа,че да се види най-накрая какво,аджеба,става с мен :lol:
Това е от мен душици,пиша толкова подробно единствено с цел да помогна с инфо на някоя от вас,която може един ден да попадне в подобна ситуация - надявам се да съм от помощ, споделяйки опита си. :bighug:
Много съжалявам, за това което ти се е случило. Разбирам те напълно как се чувстваш, защото аз преживях същото като теб миналата година. Правих си кръвен тест и беше положителен. След няколко дни направих пак кръвен тест и хормона беше паднал, а уринните тестове до последно даваха бледа черта. Бях се побъркала и накрая ми дойде. Вече като видя положителен уринен тест - не вярвам.
Ужасно е. Наистина. Но пък бъди сигурна, че следващия път ще стане. Малко ти е трябвало. Все пак е имало някаква бременност. Това е по-добре отколкото нищо. Поне аз така си мисля за себе си след като това ми се случи.
Успех!
*
« Отговор #401 -: Април 09, 2007, 13:20:02 pm »
Звездичка,благодаря ти - да ти кажа и аз,в най-тъжните си моменти точно с това се утешавам - че поне е имало бременност,станало е и малко още ми е трябвало..Така че втория път ще успеем :wink:! Сигурно ще трябва си направим с мъжа ми генетични и имунологични изследвания - понеже от това,което чета из темите в този форум,при ранни спонтанни аборти причината се търси там най-често...Естествено,на своя глава няма да си "назначаваме" изследвания,а ще се консултираме с екипа,при който правихме Икси-то,и при който ще бъдем пак на есен.
От сърце желая успех на всички!

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
« Отговор #402 -: Април 09, 2007, 13:58:39 pm »
Преди малко угасна и моята надежда. Днес ми беше 17 ден от трансфера. Правих икси на леко стимулиран цикъл(първо икси). В деня на пункцията извадиха 4 яйцеклетки, от тях ми върнаха 3 ембриона. А колко треперех за тези 3 ембриончета, защото не се знаеше какво ще стане с тях и дали ще има трансфер изобщо.
В събота направих уринен тест и ми даде бледо оцветена линия до 10-та минута. Днес сутринта пак тест - и пак линия, даже малко по-ярка. Направих кръвен тест, който излезе преди малко - 1,97. Това беше. Следващия път. Започвам да мисля за следващото икси - вече на сериозна стимулация. И повече никакви уринни тестове. Явно не може да им се вярва изобщо.
« Отговор #403 -: Април 09, 2007, 14:04:51 pm »
Преди малко угасна и моята надежда. Днес ми беше 17 ден от трансфера. Правих икси на леко стимулиран цикъл(първо икси). В деня на пункцията извадиха 4 яйцеклетки, от тях ми върнаха 3 ембриона. А колко треперех за тези 3 ембриончета, защото не се знаеше какво ще стане с тях и дали ще има трансфер изобщо.
В събота направих уринен тест и ми даде бледо оцветена линия до 10-та минута. Днес сутринта пак тест - и пак линия, даже малко по-ярка. Направих кръвен тест, който излезе преди малко - 1,97. Това беше. Следващия път. Започвам да мисля за следващото икси - вече на сериозна стимулация. И повече никакви уринни тестове. Явно не може да им се вярва изобщо.
Svetla_,много съжалявам мила,не се отчайвай ,гледай само напред ,следва6тия път 6те стане! :bighug:
*
« Отговор #404 -: Април 09, 2007, 15:08:05 pm »
Counterfeit,Angelinka много съжалявам момичета,но горе главата.Трябва да сме силни не само заради нас самите , но и заради семеиствата си. :)
*
« Отговор #405 -: Април 09, 2007, 16:43:15 pm »
Svetla_, съжалявам много, мила!  :sorry:
Почини си, зареди се с нови сили и вярвай, че следващия път ще е последен и успешен за теб!   :bighug:

*
« Отговор #406 -: Април 10, 2007, 08:42:51 am »
Svetla_, съжалявам много, мила!  :sorry:
Почини си, зареди се с нови сили и вярвай, че следващия път ще е последен и успешен за теб!   :bighug:

:bighug:
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
*
« Отговор #407 -: Април 10, 2007, 13:42:38 pm »
Counterfeit, продължавам да стискам палци за теб!   :crossfingers:
Angelina съжалявам много...  :bighug:

Да се отчета и аз:
Пункцията беше вчера. Голям зор беше докато ми намерят вена - дупкаха ме на 7 места, здрава вена не остана по ръцете ми.
Резултатът е: 29 извадени яйцеклетки, от които 19 годни.
Направих нещо, което ме прави безкрайно щастлива и доволна - дарих 7 от тях на едно от момичетата, което няма шанс със свои яйцеклетки.
От останалите 12, които са оплодили за мен, 10 са започнали да се делят, но 2 от тях са отпаднали от състезанието. Така че ми останаха 8.
Трансферът е в събота.

Много плодовита се оказах и сега треперя за хиперстимулация. Предупредиха ме, че при толкова яйца може да се получи. Дано ми се размине!
Това е от мен засега!

Стискам палци за всички останали!
*
« Отговор #408 -: Април 10, 2007, 13:46:00 pm »
Браво, Ази. Ти си истински герой.
Сега устискай само до трансфера да не се подуваш, после това е добър знак. :wink:
Дано и двете с момичето, на което си помогнала, да успеете.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #409 -: Април 10, 2007, 14:06:18 pm »
Браво, Ази! Успех!  :lol:
  09.11.2007
« Отговор #410 -: Април 10, 2007, 14:07:47 pm »
Ази,  :youwoman:! Успех!
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #411 -: Април 10, 2007, 14:13:24 pm »
Браво маце!!!
Дано имате късмет, дано момичето на което си ги дарила има късмет, дано всички имаме късмет!
Следи се за симптоми, но не пракалявай, колко ти беше естрадиола последно?

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #412 -: Април 10, 2007, 14:22:19 pm »
Ази това е суперррррррррр!Браво много се радвам за теб!Дано и ти и момичето ,на което си помогнала имате успех.Повече жени като теб трябва да има :youwoman:
*
« Отговор #413 -: Април 10, 2007, 14:23:12 pm »
Браво, Ази! Много благородна постъпка от твоя страна! Желая успех и на двете ви!   :goodluck: :crossfingers:

« Отговор #414 -: Април 10, 2007, 14:43:07 pm »
Успех, Ази !
Стискам палци на теб и всички останали,
които сега са в процедура !

*
« Отговор #415 -: Април 10, 2007, 15:32:38 pm »
Това е супер жест.дано и ти и тя сте касметлийки и  :bfp1:се появат на теста.Желая ви го от сърце.
*
« Отговор #416 -: Април 10, 2007, 15:46:50 pm »
Браво, Ази!
Страхотен жест  :youwoman:!
Стискам палци всичко да е наред и да върнете най-хубавичките ембриончета и после.... ти си знаеш!
*
« Отговор #417 -: Април 10, 2007, 15:47:59 pm »
Пожелавам на всички в процедура успех и жадуваните :bfp1: :blowingdust: :babbycarrage: :babbycarrage: :babbycarrage: :babbycarrage: :babbycarrage: :babbycarrage: :babbycarrage: :babbycarrage: :babbycarrage: :babbycarrage: :babbycarrage: :babbycarrage: :babbycarrage: :babbycarrage: :babbycarrage: :babbycarrage:
*
« Отговор #418 -: Април 10, 2007, 17:01:37 pm »
Браво,Ази,ти си герой!Чудесен резултат!А сега се наблюдавай за симптоми на хиперстимулация и ако забележиш-бягай при доктора!Успех и на двете ви!
Не идваш ли на този свят,за да прегърнеш едно дете?
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=26711&AlbumId=96722
*
« Отговор #419 -: Април 10, 2007, 17:05:31 pm »
  Успех Ази! Дано твоите яйчица донесат радост и на другото момиче!
  Дано успеете и двете. Късмет!