0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Самотно и болно ми е..
« -: Март 17, 2007, 02:14:03 am »
След почти 8 годни, мъжа с който живея ми каза, че се мъчи с мен..
Разделихме се....ей така, все едни никога нищо не имало.
До вчера ми казваше "обичам те", но днес всичко се преобърна и най-тъжното е, че си е мълчал и дори явно ме е съжалявал за да ми казва, че ме обича.
Във вторник трябваше да си подавам документите за инвитро..
Света се срина за мен...
Питам се, как така се случва, че до вчера сме били най-близки, а днес.. днес казва, че се измъчвал с мен.
*
Re: Самотно и болно ми е..
« Отговор #1 -: Март 17, 2007, 02:32:56 am »
Съжалявам Миличка!
Той не те е заслужавал, така както ти не заслужаваш това, което ти се случва.
Но живота рядко е справедлив - ако трябва си пореви, пък след това може би ще срещнеш по-добрия човек и ще намериш щастието за себе си.
Желая ти съдбата да има хубав план за теб и той да съдържа любов, детска усмивка и много много щастие.
*

Жужка

• 564
  • Фен на Пегъзи Музовски
« Отговор #2 -: Март 17, 2007, 07:46:53 am »
В такъв момент е много трудно да кажеш каквото и да било. Надявам се това да не е окончателно решение. Понякога имаме нужда от почивка. Дано просто да минавате през много труден момент. От 12 години живеем заедно с мъжа ми. В резултат на напрежението, което и двамата изпитваме от служебните си задължения, от изследвания, от опити и въобще от всичко правим глупости. Говорили сме и за раздяла, по-често аз. По различни причини.
На никого не е лесно и никъде не е лесно. Всеки носи кръста си и има своите тегоби и несгоди. Скоро зълва ми плака, защото със съпруга си имат две прекрасни деца, но нямат финансовата възможност да им дадат образованието, което децата заслужават.
Ако мъжът ти очаква, че след като се разделите ще открие лесният живот с друга жена, е абсолютно заблуден (или просто много изморен). Дайте си почивка, помислете и вземете зряло решение. Съжалявам, искрено съжалявам, че минаваш през това.
Мога, стига да искам.
*
« Отговор #3 -: Март 17, 2007, 08:02:43 am »
а аз патката пускам тема в 'скандалите с мъжете' и си мисля, че ми се е случило най-лошото....
диденце, миличка!каквото и да кажем, няма да се почувстваш по-добре!възможно ли е да е било някаква моментна реакция?нещо, което ще отшуми?щом казваш 'до вчера бяхме най-близки', значи не е плод на дълги скандали и разговори.
ти си знаеш най-добре.поплачи си, ако ще ти помогне.ако имаш възможност поговори с него, дайте си почивка един месец.понякога, когато двойка се раздели за месец, започват да си липсват.8 години не могат просто да се изтрият, все едно ги е нямало..
незнам какво друго да ти кажа!
прегръщам те и те целувам!
ти си силна!поне се опитай да бъдеш....
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #4 -: Март 17, 2007, 08:12:12 am »
Диана, чувала съм и нещо такова, и аз съм казвала думи които са засягали дълбоко!
Как оцеляхме незнам, няма рецепта.....има път!
Имали сме нужда от почивка!Давали сме си я.....
Дано за вас това не е окончателното ви решение!
Премислете, вижте дали си липсвате!Ако се обичате това ще е само момент!
Момент преди да разберете, че не можете един без друг!Късмет!
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
« Отговор #5 -: Март 17, 2007, 08:22:15 am »
Да, така е. Ако се липсваме..
Всъщност ми адски болно не защото се раделяме - такъв е живота и ние не можем да го контролираме. Обичам го много силно и раздялата няма да спре любовта ми, но защо си е мълчал, като се е измъчвал с мен толкова!! Това не разбирам. Разговяряли сме и той просто ме е лъгал..
Известно време в къщи няма да имам нет.
Благодаря ви
*
« Отговор #6 -: Март 17, 2007, 08:49:43 am »
Диде, жалко, че няма да имаш нет, иска ми се да ти се обадя по телефона ако няма да те притесни това.
Ти ли поиска да се разделите или той?
Защото това, че някой се мъчи с теб, не значи че не те обича. И аз се мъча на моменти с моя съпруг, и той с мен също. Характери. Има моменти , които обострят напрежението и то се освобождава, а после се привличате с още по-голяма сила.
Аз все още се надявам решението ви да не е окончателно. Понякога просто насъбраното избива върху най-близките ни хора. Това не става изведнъж, не може да лъжеш някого толкова време и да не си проличи. Аз какво съм казвала и какво ми е казвал ако знаеш ... и колко пъти сме събирали багаж (последно преди 2-3 месеца) ;) Момент е, да знаеш.
Прегръщам те! И откровено съм оптимист.
« Последна редакция: Март 17, 2007, 09:11:32 am от cygnus »
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #7 -: Март 17, 2007, 09:00:14 am »
Дидке слънчице,и тук ти казвам,че може и да е някакво моментно объркване .......може би това не е край!Понякога хората под влияние на силни емоции казват неща ,които в действителност немислят!Пригърщам те миличка. :bighug: :balk_21:
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #8 -: Март 17, 2007, 09:05:44 am »
Диде, мъжете са много странни същества. Според мен на твоя му трябва малко време, остави го - нека премисли, нека осъзнае какво иска и как да го постигне.
Прегръщам те! Каквото и да стане - приеми фактите изправи глава и продължи напред.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #9 -: Март 17, 2007, 09:09:04 am »
Диана, аз съм оптимист. Мисля, че това е  една криза, породена от напрежението, което изпитвате в момента, мисля, че ще премине.
« Последна редакция: Март 17, 2007, 12:07:30 pm от Lali »
*
« Отговор #10 -: Март 17, 2007, 09:10:50 am »
Дидке слънчице,и тук ти казвам,че може и да е някакво моментно объркване .......може би това не е край!Понякога хората под влияние на силни емоции казват неща ,които в действителност немислят!Пригърщам те миличка. :bighug: :balk_21:
O, аз колко пъти съм казвала, че не го обичам  и в конкретната ситуация това е било самата истина. За момента, разбира се. И той на мен също.
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #11 -: Март 17, 2007, 09:57:48 am »
 :balk_159: Не мога да повярвам, че чета това.
Зная, че каквото и да напиша ще е излишно, за това само пожелавам скоро нещата да предприемат естествен обрат.  :balk_21:
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
« Отговор #12 -: Март 17, 2007, 10:17:12 am »
Диде, и аз силно се надявам, това да е просто една временна криза.
Прегръдки от мен! :kiss:
*
« Отговор #13 -: Март 17, 2007, 11:01:06 am »
Дидето, незнам какво да напиша  :(, освен че силно се надявам да размине бързо това недоразумение между двама ви. Имаш подкрепа от всички нас, каквото и да стане.
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #14 -: Март 17, 2007, 11:16:48 am »
Диденце, кураж и сила, мило, прегръщам те! и на мен ми се струва, както на Лали, че това ще бъде временна криза.
няма сега да коментирам защо по този начин, за мен мъжката психика е непостижима загадка понякога. подобен начин на реагиране от страна на мъжа съм срещала и в постингите на няколко други момичета тук.
знам колко боли въпросът "Защо".
ако имаш нужда от нещо - аз съм на разположение, знаеш ми телефона.

целувам те!
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #15 -: Март 17, 2007, 11:24:23 am »
Дидончо, незнам какво да ти кажа, много съжалявам че така се е получило, просто бъди силна и дано наистина да временно това положение :(
винаги съм насреща ако ти иска да си поговориш с някой, прегръщам те.
« Отговор #16 -: Март 17, 2007, 11:33:27 am »
След почти 8 годни, мъжа с който живея ми каза, че се мъчи с мен..
Разделихме се....ей така, все едни никога нищо не имало.
До вчера ми казваше "обичам те", но днес всичко се преобърна и най-тъжното е, че си е мълчал и дори явно ме е съжалявал за да ми казва, че ме обича.
Във вторник трябваше да си подавам документите за инвитро..
Света се срина за мен...
Питам се, как така се случва, че до вчера сме били най-близки, а днес.. днес казва, че се измъчвал с мен.

От половин час седя и препрочтам поста ти.
Седя, плача и се питам защо трябва да стават такива неща.
И аз като момичетата, не знам какво да напиша. Думите
няма да стигнат, за да те успокоят, а и едва ли ще намеря точните.
Натъжи ме много факта, че във важен и за двама ви момент,
когато е трябвало да подаваш документите е казал, че се
е "мъчил" с теб. Шока за теб е бил голям.
Че мъжете са странни същества за всички ни е ясно.
Но няма оправдание за това, че не е казал какво го мъчи....
че не е разговарял с теб....че ти сервира това точно сега!
Проблема със стерлитета прави отношенията още по-сложни.
При нас също го имаше това затваряне и трудно общуване.
Понякога съм се питала дали усилието си заслужава, като
гледах поведението на мъжа ми понякога. След първия
неуспешен опит всичко се промени. Нещо в него се пречупи.
Едва тогава осъзна, че наистина има проблем.
Едва тогава бяхме по-близки от всякога и бе готов
на всичко, за да доведем нещата до успешен край.
Говорим повече и е по открит от всякога.
Сега, усещайки болката в поста ти се питам:
Трябва ли да става така, че да се променят нещата.
ТРЯБВА да намериш начин да си поговорите и да разберете
какво е станало, че да се стигне до това. НЕ ТРЯБВА да оставяте
тези 8 години просто така. Ти го обичаш, а съм убедена че и той
също. Не искам да вярвам че тази раздяла ще е факт.
Вярвам, че е в момент,в който той самия не знае какво иска.
Може подаването на документите да са били катализатора.
ТРЯБВА да разбереш какво се върти в главата му.
Той ти дължи поне това обяснение: Защо?
Може би кратката раздяла ще му даде време да разбере
кои наистина са приоритетите в живота му, но не го
оставяй дълго да мисли.  :)
Макар да сме се виждали само веднъж, усещам че си силна
и борбена жена. Убедена съм, че ще направиш каквото трябва,
за да продължите заедно и в следващте години.  :)
Прегръщам те силно Диди и ти пращам цялата положителна
енергия, която имам.
Ти МОЖЕШ, ти ЗНАЕШ КАК, ще УСПЕЕШ !
целувки: Вени
« Последна редакция: Март 17, 2007, 20:00:34 pm от BLACK_ROSE »
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #17 -: Март 17, 2007, 11:40:49 am »
Диана, аз съм оптимист. Мисля, че тове една криза, породена от напрежението, което изпитвате в момента, мисля, че ще премине.

Дидка,аз също съм на мнението на Лали.Мъжете в напечени моменти реагират много странно.Прегръщам те силно и желая най-доброто за теб.

<br />
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #18 -: Март 17, 2007, 11:54:31 am »
   :heartbeat:Диди,тази тема ме удари като гръм!Някак си не ми се вярва,че това е краят.Още повече,че ви предстои важна крачка в борбата...Думите не ми стигат да опиша искрената си болка за този обрат в живота ти.Все,се надявам,че нещата ще придобият по-ясен смисъл и,че това не е краят,а началото на вашето щастие!Само защото някой не те обича, както на теб ти се иска, не значи, че не те обича от все сърце.Успех! :bighug:
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #19 -: Март 17, 2007, 11:59:14 am »
Наскоро се наложи да си изпълним "кумския дълг", кумците бяха в криза и потърсиха помощ от нас. Верно връзката им не е същата, но имаха желание за този диалог и сега се опитват да живеят в хармония.
Написах ти това, защото аз съм оптимист и си мисля че не бива да се оставиш на болката, потърси причината /ако има такава, много мъже се страхуват точно от бащинството, ако е приел нещата че подаването на документи е начало на неговото бащинство/, търси диалог, бори се за твоята любов.
Прегръдки и от мен!
 :hug2:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com