0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Тема на бременните - №33
« Отговор #280 -: Декември 19, 2008, 13:32:36 pm »
z22, StefiZ, аз съм от Младост 4, та бихте ли ми казали къде се намира този д-р Папукчиев, да не е в 25та п/ка?
Уф и сега като вече си дадох направлението на друга генеколожка, при която всъщност за първи път трябва да ида сега в понеделник...? Какво да правя? :? Нещо тя хич не ми се стори любезна :(
Да ме пита човек, защо толкова избързах... :(
« Последна редакция: Декември 19, 2008, 13:40:38 pm от nincho »

*
« Отговор #281 -: Декември 19, 2008, 13:34:35 pm »
да в 25, на втория етаж, на регистратурата ще ти кажат номера на кабинета.
просто си вземи ново направление и се запиши при него :)
*
« Отговор #282 -: Декември 19, 2008, 13:42:53 pm »
Аз лично се записах в Тина киркова,при мойта док,която си ми прави лапарото и въобще си ме водеше от стерилитета.Платих пакета от 400лв.,защото си направих избор на лекар.Дотук добре,по нататък ще видим... :)

*
« Отговор #283 -: Декември 19, 2008, 13:43:41 pm »
StefiZ, много ти благодаря! :flower:
Ама така може ли - да си взема пак направление?
Личната дали няма да ми се ядоса?
А пък като още не съм била на преглед при тази дето си записах час, дали няма да ми върне направлението, въпреки че на регистратурата ми го взеха?

*
« Отговор #284 -: Декември 19, 2008, 13:45:42 pm »
честно да ти кажа, незнам, дали ще ти го върнат. ако ти се разхожда просто отиди на място и питай или се обади на личната си лекарка и обясни какъв е случая, тя може да знае какво трябва да направите.
*
« Отговор #285 -: Декември 19, 2008, 13:49:56 pm »
Благодаря ти StefiZ! :D

« Отговор #286 -: Декември 19, 2008, 14:44:40 pm »
Грейс, откъм входа на Център "Вяра, Надежда, Любов" е.
  09.11.2007
*
« Отговор #287 -: Декември 19, 2008, 14:52:19 pm »
Злати, Грейс, честита бременност.
Много се радвам за вас, и двете се борите отдавна и заслужавате това щастие.
Безпроблемно раждане.
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #288 -: Декември 19, 2008, 15:29:49 pm »
Злати, Грейс, честито и на двете! Да е лека и безпроблемна до края!
Грейс, аз правя контроли на всеки 4 седмици, като еутирокса си го пия през цялото време, не съм го спирала. Ти защо пиеш? На мен ми е изписан заради хашимото и ще си го пия непрекъснато. Просто при бременност, след контролите на хормоните преценяват дали да ми вдигат дозите или да са същите като в началото.
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*
« Отговор #289 -: Декември 19, 2008, 15:48:00 pm »
Гане, д-р Тодорова ми го изписа още преди икси процедурата поради висок ТСХ /беше 3.9, когато за първи път отидох при нея/. Сега ми каза да отида на контрола пак през 16-18 седмица, дотогава явно трябва да го пия, както и хомеопатичните капки. Знам, че е важно ТСХ да е в норма през бременността и пия лекарството, но ми се искаше да видя при другите как е. Надявам се, не е вреден за плода?
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #290 -: Декември 19, 2008, 16:49:49 pm »
Не, не е вреден за плода. Няма проблем да го пиеш. В случая е по-вредно ако хормоните не са в стойности, може да се получи спонтанен аборт, както и увреждане на плода. Не се притеснявай, всичко ще е наред! Бебето на Точица е живо и здраво благодарение на тези лекарства, моето също за сега, така че всичко ще е добре за твоето!!! :bighug:
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*
« Отговор #291 -: Декември 19, 2008, 17:01:49 pm »
 Мини ,знам че не е кой знае какво ,ама така или иначе ходя заради болничните.
А за Писанец само там не съм ходила още :).Нали става дума за Пловдив,,може следващата контрола там да я пусна,тогава ще ми обясниш къде е .
« Отговор #292 -: Декември 19, 2008, 17:18:41 pm »
Честито на всички новобременелки. Лека и безпроблемна бременност желая на всички.
Grace Аз Еутирокса си го пия през цялата бременност и на мен като на Гането ми правят изследвания на всеки 4 седмици. Разликата е че мойто ТСХ си е в норма вече 3 месеца но докторката ми вдига дозата по малко, защото с напредване на бременноста се нуждая от по голяма доза.
Да ви се похваля с новопридобитата ми болест сега пък и гестационален диабет ми се появи. Това вече неможе да е истина скоро ще направя пълен комплект от всички болести , които се проявяват при бременност. :(
То първите 3 месеца и половина на легло , а сега пък заради диабета трябва да обикалям като луда по квартала след ядене. И като си свърша работата по вкъщи и немога да се домъкна до леглото от умора  8O
Само се моля с бебка всичко да е наред още малко остава.
И на последната ехография има разминаване на седмиците по малка е бебораната от колкото трябва. Вече незнам какво да си мисля.
Казват че са неточни ехографските измерения в по голямите месеци аз съм в 7 ама знаещ ли. Пустия му страх дето ме гложди от вътре. :(
Ох хайде да не развалям настроението на всички.
Лек и приятен ден ви желая.