Честито на всички новобременелки. Лека и безпроблемна бременност желая на всички.
Grace Аз Еутирокса си го пия през цялата бременност и на мен като на Гането ми правят изследвания на всеки 4 седмици. Разликата е че мойто ТСХ си е в норма вече 3 месеца но докторката ми вдига дозата по малко, защото с напредване на бременноста се нуждая от по голяма доза.
Да ви се похваля с новопридобитата ми болест сега пък и гестационален диабет ми се появи. Това вече неможе да е истина скоро ще направя пълен комплект от всички болести , които се проявяват при бременност.
То първите 3 месеца и половина на легло , а сега пък заради диабета трябва да обикалям като луда по квартала след ядене. И като си свърша работата по вкъщи и немога да се домъкна до леглото от умора
Само се моля с бебка всичко да е наред още малко остава.
И на последната ехография има разминаване на седмиците по малка е бебораната от колкото трябва. Вече незнам какво да си мисля.
Казват че са неточни ехографските измерения в по голямите месеци аз съм в 7 ама знаещ ли. Пустия му страх дето ме гложди от вътре.
Ох хайде да не развалям настроението на всички.
Лек и приятен ден ви желая.