0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

sami

• 1148
  • Обожавам малките ми куклички!!!!!!!
Re: Добре дошла, тиха лудост
« Отговор #60 -: Декември 01, 2006, 12:35:07 pm »
Мила Бора,знам че чакането е най-трудно,
но имай търпение.
Дано всичко да е наред!
Стискам и аз палци!
Успех!

http://www.zdravei.bg/videos/id_6940/title_v
torija-rojden-den/http://bg-mamma.com/ticker/69256
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #61 -: Декември 02, 2006, 21:29:40 pm »
Каси, следващия път ще се обадя, да си знаеш  :D А, за пункцията, Куки е абсолютно права - нищо страшно, всичко минава леко, както знаеш всички са внимателни, анестезиолозите - също;
даже си спомням док ми каза - не се притеснявай - нищо няма да правя, докато не заспиш - и се заспива за някакви секунди... Събуждаш се, дават ти нещо сладичко да хапнеш, количка да пийнеш и докато ти изтече банката си свежарка. След това може да те наболява малко, може и да не те. Ще ти дадат рецепта за глобулки при болки.
А, за фоликулчетата - екстра са си. Аз в началото имах 7-8, оказах се накрая с 16 качествени яйцеклетки, като само 1-2 не се оплодиха и само 1-2 изоставаха в деленето.
Моя проблем е лигавицата - в деня на трансфера док каза, че е била около 8мм, малко над 8, но не повече.

Бори, благодаря ти за подробностите. Аз вече имам 10 фоликула, а Док каза, че може би пункцията ще е в четвъртък /денят, в който аз съм родена/. Иначе лигавицата ми е 17мм /ако не се лъжа/ на 7 ден от стимулацията. А най-големите ми фоликули са 14мм. Казваш, че се влива и система след пункцията?  8OА къде се прави това нещо, където инсеминациите ли? защото там няма условия да си поспя :(, както в реанимационна вчера по време на системите с имуновенин.
Ще чакам да ми се обадиш следващия път!!! И това да е в деня на първия преглед, знаеш за какво!!!  :lol: :lol: :lol: поздрави: касси

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
« Отговор #62 -: Декември 04, 2006, 14:30:53 pm »
Стискам палци Каси, както и на всички други които са в очакване на чудото, дано да ни зарадваш и да си ни един добър пример!!! :balk_46: 
:wave:

Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #63 -: Декември 04, 2006, 15:31:28 pm »
Благодаря ти, Марина!!! Но първо е ред на Куки, Бора и Джована!!После-аз!! ееее, дано да сме добър пример за всички!!! и на късмет!

*
« Отговор #64 -: Декември 04, 2006, 16:19:59 pm »
Да пиша и тук, освен в Зимната тема -
15 ден от трансфера - ЧХГ - 132.4
Добре расте, но още ми е свито сърчицето!
Прегръщам ви всички и ви благодаря за подкрепата  :bighug:
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #65 -: Декември 04, 2006, 16:34:44 pm »
Супер новинка :lol: Стискам ти палци да продължава да расте ;)
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*
« Отговор #66 -: Декември 04, 2006, 18:41:53 pm »
 БРАВО! БРАВО! Надявам се, че Дядо Коледа ще те навести с най-скъпия подарък! Отпусни душичката малко и бъди по-спокойна, сега това е много важно!   :balk_2:
« Отговор #67 -: Декември 04, 2006, 18:45:27 pm »
Бора  :bighug:

lb2f
*
« Отговор #68 -: Декември 04, 2006, 18:55:18 pm »
Бора,  :crossfingers:
Alexandra
« Отговор #69 -: Декември 04, 2006, 20:39:07 pm »
Виж ти Бора, нещата май са се обърнали надобро  :D
Дано !
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #70 -: Декември 04, 2006, 21:24:56 pm »
Ех, Борииии!!! Браво, миличка!!! Толкова се радвам за теб.  :D

*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
« Отговор #71 -: Декември 05, 2006, 11:37:50 am »
О, Боре, много хубава новина :D
Позволи си вече да си помечтаеш малко - на малката пуканка ще й дойдат добре положителните емоции :goodluck:

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*
« Отговор #72 -: Декември 05, 2006, 12:23:47 pm »
 :bighug:
*

oganche

• 957
  • Малката ми мацинка
« Отговор #73 -: Декември 05, 2006, 13:26:09 pm »
Бори, току що прочетох темата ти и много се развълнувах. Върнах се няколко месеца назад, когато и аз минах по подобен път.
Честито ти прекрасно ЧХГ и ти пожелавам всичко да е наред, а то ще е. Радвай се с цялото си сърце на най-желаният Коледен подарък, защото ти го получи вече. Желая ти лека и прекрасна бременност като моята и усмивката да не слиза от лицето ти.
Браво!!! :balk_46:

« Отговор #74 -: Декември 05, 2006, 15:50:39 pm »
да бори, дано всичко мине наред, спокойно и така чаааак до август!

но за да продължа темата за тихата лудост... що така съм устроена, а кажете ми сега? сега се плаша ще се увеличи ли ЧХГто до четвъртък. После е се плаша да не се окаже това, па онова, и мисля, че одкато нещо окончателно и неподлежащо на съмнения не се случи - както лошо ,така и хубаво, аз нон стоп ще се плаша от нещо. Защо така? Но може ли да го даваме по-спокойно? Ето сега съм сигурна, че в четвъртък ще съм толкова паникьосана да дам кръв, колкото бях и вчера сутринта...
Ами ако тва чхг е било случайнос,т ехо?
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #75 -: Декември 05, 2006, 18:26:18 pm »
Кукич, аз си мисля, че резултата ти не е случайност и вярвам силно, че ще си една такава "притеснителна" още 9 месеца, а пък за после, леле, не искам да си мисля... Кукич, споко, нормално е да сме такива, просто толкова време чакаме, чакаме.....Знам как ти се е свила душичката!! Всички чакаме с теб следващия кръвен тест, да знаеш! :bighug:

*
« Отговор #76 -: Декември 05, 2006, 18:29:53 pm »
ха, сега Луда 1 да каже на Луда 2  :D
Естествено е да се притесняваш, мила моя - ние едва навлизаме в тези води, а пък и ние сме си по-друга порода - толкова чакане, толкова мъка, толкова информация, толкова споделени и несподелени страхове, прочетени истории, сълзи и безсънни нощи, надежди и процедури... Не си и помисляй, че ще се свърши до единия ни положителен тест - то сега се започва!
И ако те кара да се чувстваш по-добре - нали си знаеш, че не си сама - аз се чувствам абсолютно по същия начин!
И естествено, че резултатът ще е нарастнал, каква случайност, какво ехо... Хайде сега, гуш и цун!
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #77 -: Декември 05, 2006, 18:42:10 pm »
Бори, сънувах те сега следобед как идваш в клиниката при Док и ме подминаваш :balk_145:, една такава важна, финна и с червена коса!!
Момичета, май и аз изперквам. Помоооооооощ!  :help:

*
« Отговор #78 -: Декември 05, 2006, 18:47:45 pm »
Бори, сънувах те сега следобед как идваш в клиниката при Док и ме подминаваш :balk_145:, една такава важна, финна и с червена коса!!
Момичета, май и аз изперквам. Помоооооооощ!  :help:
Мило, слънчево момиче  :balk_21: - хич не изперкваш, много си си екстра...

Но, ми харесва частта в съня, където съм фина  :bellydance: