0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Графиката на rosefromstars
« Отговор #740 -: Септември 23, 2012, 22:58:51 pm »
ЧЕСТИТО!!! :balk_46: Да ви е живо и здраво малкото Захарче, много да ви радва и да ви слушка! :)

*
« Отговор #741 -: Септември 24, 2012, 09:58:04 am »
Честито и от мен миличка!!!Да сте живи и здрави,много да се слушате със синчето и да растете и хубавеете.Още веднъж ЧЕСТИТО!!!!

« Отговор #742 -: Септември 24, 2012, 09:58:38 am »
Ехааааа.. :cheerleader:Страхотна новина ,Рози :balk_16:...Да ви е живо и здраво малкото ангелче :bori_002: и много щастие да ви дава . И вие от здраве да не се оттървате ,за да му се радвате.Много се радвам за теб ,ама много :balk_46:...Ех ,най-сетне и твоята мечта се сбъдна миличка....Сега бързичко да се възстановяваш, че мнооооого задължения те чакат :balk_127:. Гушкам те силно и ти пожелавам всичко най-добро :goodluck: :goodluck: :goodluck: :bighug: :bighug: :bighug: :balk_21:.
« Отговор #743 -: Септември 24, 2012, 10:06:15 am »
Честито Ви ангелче  :bori_002:  и Ви пожелавам да сте многоздрави и щастливи...вярвам,че всичко се забравя в мига когато гушнеш бебчо...бъдете щастливи
Николай е на 2г.4м.5д.
« Отговор #744 -: Септември 24, 2012, 10:12:34 am »
Честито миличка,да сте живи и здрави и много да ви радва......... :D :bori_005: :balk_47: :balk_47: :balk_47:
*

vitanova_1981

• 418
  • аз съм твоя подарък,пази ме
« Отговор #745 -: Септември 24, 2012, 10:16:55 am »
Честито мила да ви радва много малкото юначе :bori_005:,здраве,щастие,любов,късмет да ви бъдат неизменен спътник занапред :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader: :balk_5:
*
« Отговор #746 -: Септември 24, 2012, 10:26:41 am »
Честито Рози!Да Ви е живо и здраво юначето и много да ви радва! :D
« Отговор #747 -: Септември 24, 2012, 12:25:28 pm »
Честито и от мен! :bori_002: :bori_005: :bori_004:Живи и здрави и много многоооооо щастливи моменти на цялото семейство!!! :party: :balk_16: :bighug:
« Отговор #748 -: Септември 24, 2012, 14:50:58 pm »
Честито бебе мило семейство,
нека неговото излъчване осветява вашият дом,
да бъде най-голямата ви городост,
да ви почита и уважава, когато порастне и
да бъде това, което вие не сте успели да бъдете!
« Отговор #749 -: Септември 25, 2012, 12:04:45 pm »
Благодаря Ви много на всички за прекрасните пожелания! Да ви се връщат двойно и тройно даже! :)  Раждането протече гладко - с цезарово сечение - при д-р Дяволов в "Майчин Дом". Всичко беше просто перфектно - от колектива на 5-тия етаж, през колектива водещ операцията и реанимацията, и колективите посветени на следродилните грижи на 7-мия етаж. А, съмамите навсякъде бяха просто чудесни - независимо от националните принадлежности. Естествено имаше и моменти на болка, тревога и неудобрение, но те бързо отминаваха покрай коректните грижи и отношение на персонала. Благодаря най-вече на Господ, който така подреди всичко, че да попадна на точните професионалисти и преживяванията да имат щастлив край! Благодаря Ви и на Вас и на колектива на Зачатие, че ви има и бяхте с мен през цялата "Одисея" на фоликулометрията, зачатието и раждането! Благодаря ви за неизменната подкрепа през цялото това време!  Сега, улисани в грижите за бебчо, чакаме момента да започнем с милото борбата за Второто Чудо! :) И както каза на изпът д-р Дяволов - "И хайде, догодина пак да се видим!" - На което мога само да добавя - е, догодина - две  - Дай Боже!:)
« Последна редакция: Септември 25, 2012, 12:08:54 pm от rosefromstars »
*
« Отговор #750 -: Октомври 09, 2012, 13:21:24 pm »
рози  мили4ка  4естито   щастие и от мен,да вие живо и здраво мом4ето и  много  дс ви радва. :bori_003: :bighug: :bighug: :bighug: :kiss: :kiss:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br