Мисълта ми беше този форум да не се превръща в рекламен форум на двама лекари, защото не са малко хората, които не могат да си позволят да посещават частна клиника.
не можем да спрем потребителите на форума да споделят своите впечатления. нарочна реклама едва ли някой прави. колкото до невъзможността да се посещава частна клиника - ти можеш ли да ми кажеш къде лекуват стерилитет безплатно в държавна клиника? държавна клиника по стерилитет отдавна няма. повечето специалисти по стерилитет са в частни клиники. освен това, многократно е писано, по здравна каса не се поема практически нищо от изследванията и лечението на стерилитета. така че - частно, държавно - все си плащаме. ако ти ходиш някъде безплатно и мястото е добро - направи му препоръка тук смело.
И аз имам много лош опит с лекари, но се опитвам да не настройвам никого, но просто ми направи силно впечатление, че в форума се въртят едни и същи имена.
напротив, ако имаш лош опит с лекари - редно е да го споделиш, както са правили много други потребители. това е част от взаимопомощта. да предпазиш останалите от твоята грешка.
а се въртят две имена, защото основно хората явно ходят при тези две имена. вероятно има защо. иначе, както вече казах - адресите на всички клиники и кабинети, свързани с лечението на стерилитет, са публикувани на сайта.