Здравейте. Много се радвам че я има и тази тема.
Аз също съм избрала д-р Владимиров за свой доктор. Избрах го четейки материалите за всичките клиники, които са написани във форумите. Още повече, че още преди да чета за него, търсих за приятелят ми място, където да направи спермограма в "човешки" условия, а не по разни тоалетни и т.н. и мястото беше същото.
Та така след неуспешно лечение на мъжки фактор, множество фоликулометрии, стимулации и почти три годишни опити за нормално забременяване, се оказахме там. Докторът беше много внимателен. Прегледа всичките ни изследвания. Нито едно не оспори. Побеседвахме, прегледа и мен и решихме че ще започнеме подготовка на документите за Програмана на здравната каса и ще правиме ИКСИ. /Това за ИКСИ то въобще не ме учуди, защото още когато направихме първата спермограма в АГ "Димитров" ни попитаха :Вие за ИКСИ ли сте"/. Дадоха ни бележка и за прегледа и за спермограмата, която правихме, без въобще да сме искали такава.
Преди няколко дена си писах с едно момиче, което е правило ИКСИ при него - с неуспещен опит. Тя беше много доволна от доктора и клиниката като цяло, но сподели че вече се е преместила на друго място, поради финансови причини. Каза че ако не е толкова скъпо, за нищо на света не би го сменила.
Направо ми потънаха гемиите! Цената, която и на мен ми казаха за ИКСИ също не е никак, ама никак малка. Въпреки всичко един човешки живот не може да се измерва с цена!
Вчера направо усетих как бавно започвам да потъвам и да полудявам. Разрових се из нета, започнах да търся цени. Открих че дори при ЩЕрев е по - евтино. ЗАпочна да ме обзема паника - Ами ако не успея, аз също не бих могла да си позволя втори опит на тази цена! И т.н и т.н. Плаках цяла вечер.....
Сутринта се събудих много спокойна. НЕ изпитвах вече никакво съмнение относно избора си. Всъщност съмнения винаги изпитвам, просто усещах вътрешно спокойствие и решението вече се беше оформило - че изборът на клиниката е правилен и на доктора също! Просто искам да нямам повече вечери като снощната! ДАно доверието ми се оправдае!