0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Списък с нужните неща за бебето и майката
« Отговор #120 -: Юни 25, 2007, 18:30:09 pm »
Лан, в сайта на вносителя има много модели и цветове - можеш да си избереш. http://www.maxi-cosi.nn-bg.com/
Определено такова ще е и моето столче, ако си взема количка Куини, тъй като са съвместими. Но сега съм си харесала една друга на Hauck, а нямат дистрибутори за България, та не знам дали ще ми се получат нещата.
*
« Отговор #121 -: Юни 25, 2007, 20:24:15 pm »
 mini
Цитат
Тюх, мислех че ще си в клуба на Куйни

Мини, споко аз съм в клуба на Куйни. Вече имам количка.  :bori_014:  :balk_102:
*

denito

• *
  • 1007
  • моята сбъдната мечта
« Отговор #122 -: Юни 25, 2007, 23:00:56 pm »
За майката за болницата подплънки за кърма, големи превръзки за родилки и гащи за еднократна употреба, много са удобни, много дълбоки и са идеални и за такива със секцио.

... а тези гащи за еднократна употреба в аптеките ли да ги търсим? Звучи ми много удобно и практично

*
« Отговор #123 -: Юни 25, 2007, 23:14:26 pm »
 Гащите за еднокротна употреба ги продоват в магазин Малечко, намирасе на бул. Константин Величков , отсечката между Стамболийски и Тодор Александров.
 Най-вероятно са удобни.
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #124 -: Юни 25, 2007, 23:24:29 pm »
Лан, не знам точно какво има тук по пазарите. Различно е от това, което има в Германия. Аз просто гледах какво се продава тук, но не съм ги сравнявала. Иначе наистина на макси кози са съвместими с куини количките.
Аз съм само с Хоук колички и съм много доволна от тях - здрави са, имат си тяхния сертификат за качество и съм сигурна, че няма да имам проблеми. А доста пренасяне издържаха и носене насам натам, така че поне са проверени :D
По принцип кошниците за кола имат специално закрепване с коланите, не е точно рама. Големите седалки имат специално място. По принцип на всяко столче или кошница има обяснение как точно се закрепва с коланите на колата. А и до колкото знам вече и тук са го приели в закона да се ползват седалки за бебета. При нас в Германия беше задължително, мен не искаха да ме изпишат от родилния дом без такова нещо.
« Последна редакция: Юни 25, 2007, 23:28:15 pm от Ganka »
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*

denito

• *
  • 1007
  • моята сбъдната мечта
« Отговор #125 -: Юни 25, 2007, 23:28:42 pm »
... а относно количките и всякакви други работи за бебчета има един сайт за втора употреба, което според мен си е доста добра идея. Можете да разгледате какво се предлага в него на ето този адрес: www.prodavalnik.com

*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #126 -: Юни 26, 2007, 07:22:23 am »
Цитат
големи превръзки за родилки и гащи за еднократна употреба
Е вчера обиколих сума ти аптеки - те такова животно нема като превръзки за родилки, а вместо гащи за еднократна употреба ми предлагат памперси за възрастни...
В Пигис хаус има гащи за еднократна употреба - поне видях кво е тва чудо, да ама за моя дирних ХL няма ... та ще карам без гащи :oops:
« Отговор #127 -: Юни 26, 2007, 08:58:43 am »
Цитат
големи превръзки за родилки и гащи за еднократна употреба
Е вчера обиколих сума ти аптеки - те такова животно нема като превръзки за родилки, а вместо гащи за еднократна употреба ми предлагат памперси за възрастни...
В Пигис хаус има гащи за еднократна употреба - поне видях кво е тва чудо, да ама за моя дирних ХL няма ... та ще карам без гащи :oops:
Лейди, има превръзки за родилки - аз поръчах тук във Варна на 1 бъдеща септемврийска мама да ми купи - тя вече си е вземала за предишното раждане :P
Ева, не позна :lol: - количката е като далматинец - Бяло и черно - много е сладка :P
Сега ми остана 1 питане, но тука варненски бременни май няма :oops: - дали има фишър Прайс във Варна?? :oops:

*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #128 -: Юни 26, 2007, 09:21:39 am »
Лейди, говорих с майка ми, която е фармацевт и тя каза, че в аптеката, в която работи събота има такива гащи за бременни. Това което и прави впечатление е, че са много стегнати, и струват стотинки. Ако искаш ще ти обясня къде е аптеката, а пък за превръзките тя ще поръча от фирма за теб. Пиши ми. Касси

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
« Отговор #129 -: Юни 26, 2007, 10:45:36 am »
Гащите за еднокротна употреба ги продават в магазин Малечко, намирасе на бул. Константин Величков , отсечката между Стамболийски и Тодор Александров.
 Най-вероятно са удобни.

Точно от там си ги бях купила. Аз бях със секцио и понеже са достатъчно дълбоки, нямаше проблем с превръзката. Удобни са наистина.
Даниел 07.06.06  Димана 05.10.07
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #130 -: Юни 26, 2007, 15:54:10 pm »
Цитат
Лейди, говорих с майка ми, която е фармацевт и тя каза, че в аптеката, в която работи събота има такива гащи за бременни. Това което и прави впечатление е, че са много стегнати, и струват стотинки. Ако искаш ще ти обясня къде е аптеката, а пък за превръзките тя ще поръча от фирма за теб. Пиши ми. Касси

Каси, драсни едно ЛС.
*
« Отговор #131 -: Юни 26, 2007, 16:13:41 pm »
Момичета, такива гащи има и в един санитарен магазин на Константин Иричек. Струват около 70ст.
*
« Отговор #132 -: Юни 26, 2007, 17:50:09 pm »
такива гащи ни бяха дали мостри фирмата,която ги произвежда.е честно да ви кажа никога няма да обуя такъв боклук и то след раждане.ако ще да струва 7 ст.по добре бабешки дълбоки гащи от китай изпрани от мен отколкото тези които даже неразбах от каква материя са.
Лейди, ти държиш да си с превръзки за родилки ли.Нощния олуейз върши идеална работа.и тънки -идеално за това топло време.
17.01.2005                                                                              21.11.2013
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #133 -: Юни 26, 2007, 18:12:02 pm »
Ini, с кой модел си-иначе поздравления за добрия избор  8)
Лейдито, ако искаш в един магазин в Сз ги има по 12 ст. превръзките за бременни, на мен ми даваха такива в клиниката-точно на 2-я ден вече нямах нужда от тях, та идеята ми е  ако държиш мога да ти взема и да ти изпратя с куриер, ако ти не можеш да намериш.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
« Отговор #134 -: Юни 26, 2007, 18:48:37 pm »
Мини, а твоята фристайл ли е или спийди на Куини или...? Не ми беше удобно да те питам на ДРЗ дали си доволна от нея, става ли за новородени и т.н.
« Отговор #135 -: Юни 26, 2007, 18:55:20 pm »
Ния, аз останах много доволна от тези гащи. Материята им е като на дамските превръзки горния слой /памучните/. Първо не съм прала гащи, не стягат никъде, доста са дълбоки, до пъпа някъде ми стигаха и всяка вечер като се миех директно ги хвърлях, или като се омацваха преди това.
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

« Отговор #136 -: Юни 27, 2007, 11:06:18 am »
Мини,имаш ли снимка на количката да ни я покажеш,и от Ст.З. ли я купихте?
*
« Отговор #137 -: Юни 27, 2007, 12:36:39 pm »
Мини, ама Спийди няма напълно легнало положение, нали? А аз с това зимно бебе няма да мога да го разхождам само със столчето... Пък и без това съм харесала Фрийстайл 3ХL Комфорт или 4ХL Комфорт. Чакам си обаче мейла от Хоук да кажат има ли вариант да ни пратят количката, която сме си харесали или не. Ако откажат най-вероятно ще вземем куини, ако дотогава не се появи друг фаворит.
*

denito

• *
  • 1007
  • моята сбъдната мечта
« Отговор #138 -: Юни 27, 2007, 13:57:35 pm »
Аз си взех Buzz-а  на Quinny, защото една приятелка е с такава и е много доволна, пък и аз като сме се разхождали заедно съм бутала нейната количка с бебчето и ми се стори много маневрена и лека за управление. Предполагам обаче, че и другите модели на Quinny са също толкова добри.  :)

« Отговор #139 -: Юни 27, 2007, 18:51:53 pm »
Да благодаря ти за снимките,от Ст.З. ли я купи?