0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Свекървите?
« Отговор #40 -: Декември 01, 2005, 15:36:03 pm »
Стефи, права си, но това бих го направила ако става въпрос за моите родители. Ако го направя, означава да имам страхотен скандал с мъжа ми. Той е категорично против "да им се дава каквато и да било информация". И избирам по-малкото зло - да си запазя отношенията с него, а да търпя майка му. Осъзнавам, че трябва да стане така, както ти казваш, но още не съм събрала сили да рискувам. И просто се оплаках тук, защото няма къде другаде...
*
Свекървите?
« Отговор #41 -: Декември 01, 2005, 16:01:32 pm »
Разбирам те бе мила, не мисли че те опреквам, напротив, просто ти казах по-лесния начин, по който ще си спестиш доста притеснения. А на мъжа ти какви са му доводите, че не иска да им казва? По добре ли е да те гледа тебе как се товмозиш от тяхното държание...
*
Свекървите?
« Отговор #42 -: Декември 01, 2005, 16:14:02 pm »
Стефи, въобще не съм си и помислила, че ме упрекваш  :balk_21: Нали тук пишем, за да си споделим болките, проблемите и да получим съвет... Доводите му са "калкото по-малко знае, толкова по-добре"... Явно си я познава по-добре от мен, може би е прав...не знам. Когато скоро му казах, че не издържам, ми отговори "Имаш нужда да си тренираш смирението и без това напоследък много говориш"  :balk_159: Направо не знам какво да правя и кой път да хващам вече... Съжалявам, че пиша всичко това, ама от вчера съм в много гадно настроение /не по вина на свекървата този път  :) / и благодаря за подкрепата и разбирането.
*
Свекървите?
« Отговор #43 -: Декември 01, 2005, 16:15:44 pm »
Цитат на: StefiZ
.... сядаш и най-спокойно ама с всички детайли й обясняваш защо "чакате", като не й спестяваш и най-малката подробност....

StefiZ,
съгласна съм с тебе, но не при всички това е реШението. Ти просто имаШ късмет, че твоята свекърва се е окаzала интелигентна и раzбрана жена, която те харесва.
Обаче има едни други, малко по_прости женици, дето много не си харесват снахите и точно zатова се ровят в прането, zа да ги "раzнасят" по приятелки и комШийки какви са домакини... А една такава "вест" zнаеШ ли колко добре Ще се посреЩне... Толкова глупости Ще се иzприкаzват, че чак не ми се мисли...
В тоzи случай може би е по_добре да се мълчи :roll:
*
Свекървите?
« Отговор #44 -: Декември 01, 2005, 16:39:29 pm »
Прави сте момичета, наистина хората са различни и вие най-добре знаете как да постъпите в тази ситуация, защото си ги познавате. Жалкото е само, че наистина има такива хора още, защото ако тя приема новината като клюка, която да обсъжда с приятелките си, а не си дава сметка, че във всичко това е замесено и нейното дете, а не само снахата е по-добре да не знае нищо.
успех мацки, дано да не ви се налага да обяснявате :D
*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
Свекървите?
« Отговор #45 -: Декември 01, 2005, 18:58:10 pm »
мила тифани. Аз по принцип премахвам дразнителите. Достатъчно проблеми си имам с които много се тормозя, за да търпя хора които ми създават още проблеми. Стреми се просто да я избягваш. Не мисля че на съпруга ми му е приятно че с маика му сме на служебни разговори, но съм сигурна че му е по добре да ни вижда нацупени отколкото в постоянни скандали и препирни. Аз доколкото разбрах вие живеете заедно. Слагаш всичко лично в спалнята ти, теглиш ключа и приключваш въпроса.  Аз зор видях докато се науча да я слагам на мястото и. То бяха сълзи че съм заключвала спалнята , то беше чудо.
Ако тръгна да пиша дни ниама да ми стигнат. И до развот ни докара пред съседите че немога скъпоценния и син да го даря с детенце. От нерви и проблеми до припадъци стигнах. Разбих и нервите на мъжа ми: не е лесно да гледаш как женати от наи малкото трепери и пада като круша. Така че мисли за себе си и за семеиството ти. Стискам палци всичко да е ок.
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
Свекървите?
« Отговор #46 -: Декември 05, 2005, 12:59:34 pm »
Цитат на: StefiZ
Прави сте момичета, наистина хората са различни и вие най-добре знаете как да постъпите в тази ситуация, защото си ги познавате. Жалкото е само, че наистина има такива хора още, защото ако тя приема новината като клюка, която да обсъжда с приятелките си, а не си дава сметка, че във всичко това е замесено и нейното дете, а не само снахата е по-добре да не знае нищо.
успех мацки, дано да не ви се налага да обяснявате :D

Само да допълня, че според моята свекърва аз правя магии. Момичета, ако можех наистина щях да направя магия да може всичките да забременеем. Щях да направя магия да ме заобича свекървата и да престане да говори непрекъснато простотии по мой адрес, но тя е направо смешна с нейните изказвания.. Представяте ли си как правя магии, а?? :twisted:  хахаха
*
Свекървите?
« Отговор #47 -: Декември 05, 2005, 13:19:59 pm »
Ми какво се моташ, я започвай с магиите, моята да е за близнаци :wink:  :D
Свекървите?
« Отговор #48 -: Декември 05, 2005, 13:23:59 pm »
абе аз все си мисля че ще се справим с проблемите около бебеправенето,ама ТУТО вземи оправи свекито да влезе в релси че тя ми е по-голям зор:)че нали знаеш-криво дърво не се изправя:)
Свекървите?
« Отговор #49 -: Декември 13, 2005, 14:45:41 pm »
Според мен е от значение дали живеете заедно или не. Аз докато бях с моята свекърва направо как не се сбихме. Ееееей голямо чудо ви казвам. После взе, че замина надалече, надалече...отвъд океана и сега сме голяма любов. Купува ми подаръци, говори с мен. Те нали хората казват, че една крачка дели любовта от омразата  :lol: Е да ама сега по Коледа ще си дойде за цял месец и май ще секне бебеправенето  :( Иначе нея хич не я интересува дали имаме някакъв проблем и защо си нямаме бебе. Мойта свекърва кара нещо като неизживян пубертет - дай и да ходи на пийване и хапване, да спи до обяд, после на кафенце с приятелки, а то нали снахата чисти и готви та чудна работа  :evil:  :evil:  :evil: Та мойто разрешение е да се махнем и да не живеем заедно щото иначе нещата са нетърпими. Влизат и излизат хора без съобразяване спиш ли, не спиш ли и т.н. Аз свекър нямам, но пък имам един консервативен и неразбран вуйчо на главата си, който освен всичко живее през няколко етажа от нас. И аз все съм кривата и все си вре носа в нашите неща  :? Абе не е лесно...живот, какво да го правиш  :wink:
Свекървите?
« Отговор #50 -: Декември 13, 2005, 15:13:05 pm »
Цитат на: Tutto

Само да допълня, че според моята свекърва аз правя магии.

Tutto, свекърва ти да не  е от врачанско? Защото и мойта преди година беше вкарала тази мисъл, но по посока на майка ми.  :roll:  :roll:
 :D
Свекървите?
« Отговор #51 -: Декември 15, 2005, 13:33:17 pm »
От Павликени е. Ама то навскякъде ги има такива.
Свекървите?
« Отговор #52 -: Декември 15, 2005, 13:43:40 pm »
Откровенията на една снаха
Публикувано от: moderator - Ноември 30, 2005 - 12:52 PM - Смях
още инфо тук :P

"Минаха 10 години от първата среща с бъдещия ми съпруг. Това бяха дни и месеци на любов, натискане по пейките, продължителни целувки в таксито и размазване на сополи по време на късните прожекции. По време на бурната ни младост, когато мъжките ръце нямаха търпение да изучат всяка подробност от топографията на женската плът, ние с все още бъдещия ми съпруг, изгарящи от страст, ловяхме всяка минутка, за да бъдем заедно насаме.

И ето че дългоочакваният миг на първа близост все пак се реализира. Приближаваше полунощ и процесът се движеше на пълен ход. Позата беше отлична - аз отгоре, всички са щастливи. И в този сюблимен момент вратата се разтваря и в стаята се изсипва тълпа развълнувани роднини начело с бъдещите ми свекър и свекърва. Аз трескаво се опитвам да напипам отзад нещо, което да наподобява чаршаф или одеяло, но напразно... А свекърва ми междувременно започва да се хвали с покупката на ново палто с норкова яка (създаваше се впечатление, че ние тук просто си седим, кротко пием кафе и мятаме сантасе), гостите също нямат вид на ощипани девойки, бурно обсъждат шопинг-нашествието....В крайна сметка, стигайки до заключението, че копчетата трябва да се сменят, цялата делегация официално напусна помещението....
А аз още дълго продължавах да си седя. Без да мърдам."
Свекървите?
« Отговор #53 -: Декември 15, 2005, 14:15:24 pm »
ммммм, даааа...кофти ситюейшън  :lol: чак аз се притесних само като си представих на снахата какво й е било...
Свекървите?
« Отговор #54 -: Декември 15, 2005, 21:06:22 pm »
Много е неловко и аз съм имала подобни ситуации. Свекето на няколко пъти влиза без да чука в нашата стая и ни хваща по долни гащи. :oops:
Свекървите?
« Отговор #55 -: Декември 16, 2005, 10:11:08 am »
Е добре, кажи ми Цвети, ти не побесняваш ли от този факт?  :twisted: Как може да влиза във вашта стая и да не почука...мен това направо ме побърква.
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
Свекървите?
« Отговор #56 -: Декември 16, 2005, 11:30:13 am »
и на мене ми се е случвало. бяхме в ситуация с мъжо - вратата беше заключена естествено. обаче в един момент баща му се опитва да влезне с нея (вратата). като установи че е заключено взе да почуква с нокти.
- какво има - пита мъжо
- търсят те по телефона - баща му
- сега не мога да се обадя - мъжо
- е добре аз сега какво да кажа на човека... - пита баща му. и продължава да си седи пред вратата...(без коментар)
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
Свекървите?
« Отговор #57 -: Декември 16, 2005, 11:44:58 am »
Цитат на: Cvetelina
Много е неловко и аз съм имала подобни ситуации. Свекето на няколко пъти влиза без да чука в нашата стая и ни хваща по долни гащи. :oops:

Аз на твое място щях да си сложа един райбер поне на вратата. След няколко опита да влезне без да чука и да е заключено сама ще се научи да чука. Преди време бях сгодена за един (младежка история добре че се оттървах) и там стояха така нещата всеки влиза и излиза сякаш беше магистрала нашата стая. Та накрая сложих един райбер и да видиш как се строиха сами.
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*

Anonymous

Свекървите?
« Отговор #58 -: Декември 16, 2005, 16:28:19 pm »
А на мен освен всичко надлежно ми се преглеждаха личните вещи  :twisted: Доста бях яхнала метлата, но накрая пак аз излязох лошата  :( Те нали мъжете хич не обичат разправиите и ако може нещата от само себе си да се оправят най- добре.
Свекървите?
« Отговор #59 -: Декември 16, 2005, 16:30:41 pm »
Бооожеее, толкова се въодушевих, че съм пропуснала да се логна  :oops:
А на мен освен всичко надлежно ми се преглеждаха личните вещи   :twisted: Доста бях яхнала метлата, но накрая пак аз излязох лошата    :( Те нали мъжете хич не обичат разправиите и ако може нещата от само себе си да се оправят най- добре.